Įkraunama...
Įkraunama...

Meškiukai jau gyvena mūsų širdyse...IV tema

QUOTE(jurginelis @ 2008 12 08, 01:24)
Nugi pries eidama i lovyte, galvoju paziuresiu, ka mano merginos veikia, ar jau visos miega. O cia net karsta bigsmile.gif Visi mano miegai issisklaide kiap dumas
Nugi isduok greitai, kaip tau pavyko atspet, Naktibalda, nerealu tiesiog
Pilkut, o as ir taip ir kitaip sukau galva, bet vis tiek del tavojo prasoviau
Papildyta:

Papildyta:
VAJEZAU !!!  kol rasinejau, tai ir priza laimejau  Nu neturiu zodziu, mergaites, padekit Aciu aciu visoms, is manes sampe

Papildyta:
Kokia lova dabar gali buti, mergos, varom baliavot ta proga ]Papildyta:[/b]
Nu negaliu patiket, gyvenime nieko pasiuvusi nesu lotuliukas.gif Va ,ka reiskia puiki mokytoja. ACIU TAU IM-BEAR

kur čia miegai neišsisklaidys biggrin.gif sveikinu laimėjus , matai ne būtinai mokėti siūti mirksiukas.gif , o taip vargai atsimenu su paslėpto dygsnio siūle lotuliukas.gif , viskas ne be reikalo

o aš dėl savojo padarysiu dar gynimą, gailėsitės kas nebalsavot lotuliukas.gif (nu čia irgi bajeris jei ką)

aha noriu baliavot drinks_cheers.gif , jau alaus pasivaišinau dabar sėsiu rašyti kursinį doh.gif , nes meškos pavaldė biškį ne į temą laugh.gif
dar kartelį sveikinu

sveikinu ir kitas laimėtojas su paukščiuku atskira kalba cool.gif , matai plikiai valdo jai biggrin.gif , o iš tikrųjų labai sveikinu wub.gif oro_buckis.gif

ir misty sveikinu bigsmile.gif ir net labai, jeigu džonas turtingas galės bus mano žentas tongue.gif , manoji gyva išvers džoną iš koto thumbup.gif , labai sveikinu tikrai sugebi pataikyti būtent taip, nerealu, tavo džonas super thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi perskaičiavau visos temos balsus, pasibaigus konkursui , šiek tiek taisau balsų skaičių, nors esmės nekeičia, bet dėl skaidrumo konkurso , matyt balsai buvo rašomi iš kart, o gal kas keitė savo balsavimo vietas cool.gif

Dabar įdedu sąrašiuką autorių, surušiuotų pagal užimtas vietas ir surinktus balus. Didelis ačiū mano padėjejoms Naktibaldai ir ievuschkai drinks_cheers.gif Aišku, gali būti skaičiavimo paklaida, bet konkurso rezultatų esmės tai jau nepakeis rolleyes.gif

Taigi:
1. first.gif Sniegius 119-----121
2. second.gifŽako 106------104
3. third.gif Seras Johnas 96--101
4.Zimtas 67
5.Dinas 54----56
6.Severina 52
7.Kamilė 50----51
8.Gracingoji Violeta 43
9.Kaziukas 35-----38
10-11.Bernis Cinamonas 35
Šilinis-Miegalius 35
12.Simelis 32
13.Barbora 30
14.Ledi Murma 27
15.Klotilda 21
16.Bugalotas 18
17.Titas 17
18.Mėtulis 15
19.Kornelija 9
20-22. Storulis Albertas 8
Mišel 8
Albertukas Adolfėlis 8
23.Snaigiukas 6
24.Snieguolė 4
25.Rūpestėlis 3
26.Tomas 2
27.Moka 1

Naktibaldai bus atskiras nedidelis prizas už pagalbą ir plėpumą lotuliukas.gif

Dėl totalizatoriaus, jūs, merginos, pačios skelbkite nugalėtojus mirksiukas.gif

nu va sakau negi liksiu be prizo lotuliukas.gif , ačiū už gerą laiką thumbup.gif

ryt mergai susirinks ir nutars aš nieko nežinau cool.gif

paklaidos nebeliko Im-bear šiandien du kart perskaičiavau viską iš naujo karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 08 gruodžio 2008 - 02:43
Labas rytas,
oi, mažai miegojau doh.gif Mergička su savo kosuliais ryte per anksti pažadino...
Matau-dar miega visos arba į darbus išsilakstė, arba kavą geria rolleyes.gif

Įlindau, nes noriu susitikimą greičiau paorganizuot. Įdomu, kada Im-ber galėtų g.gif

Naktibalda - na tu ir duodi, perskaičiavai balsus doh.gif Vėl viską iš naujo- tuos 14 ar 15 psl. peržiūrėjai ir perrašei? Na, tau tikrai first.gif už iniciatyvą, organizcinį pagelbėjimą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 08 gruodžio 2008 - 08:43
Nedidele klaidele totalizatoriuje (nors tai nieko nekeicia) - as is viso nespejau kieno meskuciai. Tiesiog kai Zuvuchia pasake, kad meskis Pauksciokio, nes turi megzta meski as pasakiu, kad jis jos del tos pacios priezasties lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Sveikinu visas nugaletojas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Prizininkes dabar ipareigotos meskas siuti bigsmile.gif
Del vilnieciu meeto,sia savaite negaliu,ketvirtadieni i Ryga isvaziuoju,vesiu ir leles ir meskas,atstovausim Lietuvai biggrin.gif
Ievuschka,manes neziurekit,kai grisiu,susitiksim mirksiukas.gif

Savo meskiuka truputi pakeiciau ax.gif i savo tema ikelsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rulle: 08 gruodžio 2008 - 09:07
Sveikinimai visoms nugalėtojoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aš šiaip irgi prie jų, juk pirma iš galo lotuliukas.gif
Im - bear 4u.gif , buvo smagu, labai ax.gif Ačiū už tokį azartą ir teigiamas emocijas 4u.gif
Atsakyti
hi.gif Kaip ir dera tikram džentelmenui, seras Johnas santūriai priima sveikinimus biggrin.gif Nors ir jaučiasi nusivylęs dėl IneSos pasirinkimo mirksiukas.gif tongue.gif

Naktibalda, mūsų širdis jau tuoj bus laisva (kai tik išsivaduos iš nelaimingos meilės IneSai) - pradėsime dairytis naujos širdies damos doh.gif

O kadangi Misty jokio mėlyno kraujo neturi, tai džiūgauja visai nesantūriai yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif Ačiū visoms balsavusioms ir savo simpatijas atidavusioms mano kilmingam giminaičiui 4u.gif 4u.gif

Im-bear, tu nereali wub.gif Kai viskas prasidėjo, aš buvau šiek tiek skeptiška, visų prima dėl savo dalyvavimo... Bet paskui taip mane įtraukė ir procesas, ir plepesiai wub.gif Ačiū ačiū ačiū 4u.gif Manau, kad ir antrai meškai pasirašysiu doh.gif biggrin.gif

Labai noriu meeto ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Misty: 08 gruodžio 2008 - 09:26

Kadangi peržiūrint rezultatus, vis varčiau 2psl. pažiūrėt-kuris kieno, tai ėmiau ir surašiau į vieną sąrašą (gal ir kitoms lengviau bus).

Taigi:
1. first.gif Sniegius 119-----121 (jurginėlis)
2. second.gifŽako 106------104 (paukščiukas)
3. third.gif Seras Johnas 96--101 (Misty)
4.Zimtas 67 (coccinela)
5.Dinas 54----56 ( white tea)
6.Severina 52 (ievuschka)
7.Kamilė 50----51 (saullute)
8.Gracingoji Violeta 43 (gerapanicka)
9.Kaziukas 35-----38 (Zemugne)
10-11.Bernis Cinamonas 35 (laimikas)
Šilinis-Miegalius 35 (dydo)
12.Simelis 32 (norali)
13.Barbora 30 (Rhealife)
14.Ledi Murma 27 (Naktibalda)
15.Klotilda 21 ( NKriste)
16.Bugalotas 18 (milka@)
17.Titas 17 (Labutuliukas)
18.Mėtulis 15 (Zhuvycia)
19.Kornelija 9 (net_nzn)
20-22. Storulis Albertas 8 (pilka)
Mišel 8 (rulle)
Albertukas Adolfėlis 8 (Ziurbutis)
23.Snaigiukas 6 (Ziurbutis)
24.Snieguolė 4 (BabyGrite)
25.Rūpestėlis 3 (vasareja)
26.Tomas 2 ( saulyte2)
27.Moka 1 ( AIRA)

Papildyta:
Vis žiūriu į tą sąrašą ir galvoju, kad tikrai nebūčiau atspėjusi pvz. Pilkos ir saullutes meškučių schmoll.gif
Saullute tai sublefavo-kažkur minėjo, kad siūs mėlyną meškutį, o čia-baltakailė Kamilė bigsmile.gif Buvo pora kitaspalvių-violetinis ir elektric, bet kažkaip nė vienas netiko tau smile.gif O iš kur tą nertą gavai?
Atsakyti
Labas rytas

bigsmile.gif Keik aš daug pramiegojau blush2.gif

Didelis ačiū visom, aš su Žako lenkiamės jum žemai žemai aciuks.gif

Ačiū už šypseną, kuri per visą balsavimą nedingo nuo mano veido, labai geras jausmas, kai nesitiki, o tave taip gerai įvertina wub.gif wub.gif wub.gif

Antrai meškai pasiruošusi pioneer.gif

Taip, dėl intrigos, bandžiau mėtyt pėdsakus biggrin.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Visas fanfaras pramiegojau doh.gif

QUOTE(Im-bear @ 2008 12 08, 00:09)
  Paukščiukui prizą išsius uups - siųsk jai į až savo adresą, o aš išsiusiu prizą jurgineliui - irgi laukiu adreso į mano až  drinks_cheers.gif

yup...laukiu adresiuko smile.gif

einus sutikrinsiu kokia meshka kieno... smile.gif
Atsakyti
Na merginos, sveikinu. Šaunus žaidimas buvo, beveik noriu dar (tik gal po Kalėdų, juk dovanas reikia padaryti lotuliukas.gif ). Kaziukas žemai lenkiasi visoms už jį balsavusioms (ir didžiai geidžia pamatyti rulle, taip visos įtarinėjo ją esant jo mamyte ax.gif )
Beje, dėl jo kelnyčių? Jis per mažas tokias turėti. Kaime juk visi maži vaikai vienmarškiniai bėgiodavo. Užtat kaip tikras XIX a. vaikas, skaityti išmoko iš maldaknygės (na gerai, giesmynas ten buvo, maldaknygės nebūtų pakėlęs, o ir neturiu tokios senos... lotuliukas.gif ) Taip kad čia būsimas daktaras auga (kažkaip abejoju, kad meškiną į kunigus priimtų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ), nuo pat mažens knygas skaitantis...
O dėl susitikimo, tai gal palaukiam įspūdžių iš Rygos parodos (o gal ir vaizdų). Gal kitos savaitės pradžioj susitinkam? g.gif
Va dar jums 4u.gif Ir ačiū visoms už puikiai praleistą mėnesį, o ypač Im-Bear už pamokas... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Beje, Frederika, man visgi smalsu, tai ko tu ten apie Balzaką prirašei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemugne: 08 gruodžio 2008 - 10:12
Labas rytas!

Dar kartą sveikinu nugalėtojas 4u.gif

Meetą geriausiai man daryti darbo dieną (tik ne per išeigines schmoll.gif ) - o gal trečiadienį padarom - tada ir rulle suspes sudalyvauti? Rulle, ar tiks tau? Gi ir tavo Mišel labai norim apžiurėti mirksiukas.gif Kas žino ar grįš meškis iš parodos...

ievuschka, kaip dukros sureagavo, kad gaus naują gyventoją? bigsmile.gif

Kadangi seras Johnas irgi mano numyletinis, tai papildysiu misty prizą biggrin.gif Dar pridedu specialių sujungimų komplektuką ir tinkantį zomšą padukams (labai gerai su juo pirštukus formuoti ax.gif ) Misty, o kokių akių labiau nori - stiklinių ar safe?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 08 gruodžio 2008 - 10:25