Įkraunama...
Įkraunama...

Obuolių actas- priemonė lieknėjimui?

As jau antra buteliuka geriu. Skaniausia jei su karstu vandeniu ir sauksteliu medaus. Veido oda jau po keliu dienu matosi ir jauciasi daug geriau, tiesiog svyti. Actas valo zarnose sieneles nuo laku ir kitokiu dalyku kurie ten pisikabine. Ilgiau panaudojus poveikis panasus kaip kad po klizmos, lengvumo jausmas ir grazi oda. Tableciu nerekomenduoju nes jos ilgiau uztunka skrandy nei skysti ir tai skrandziui negerai. Mano drauge gyva tu tableciu auka. verysad.gif
Atsakyti
jei jis (obuolių actas) tap gerai prisidėtų prie svorio numetimo, tai visos kūdos vaikščiotume, tik vieną įsitikinau gerdama, kad skrandį tai tikrai "ėda" smile.gif
Atsakyti
Kazkada esu gerus ir as tokio gerimo.Kad svoris kristu nepasakyciau,bet savijauta pagerejo tikrai.Tik dar i stikline vandens su actu idedavau sauksteli medaus.Gerdavau ryte,pries pusrycius.
Atsakyti
As geriu is ryto ant tuscio skarandzio stikline vandens ir arbatini sauksteli obuoliu acto, ir dar plius pradejau nevalgyti nuo 18 - 18.30 val , na nebent jau laaabai norisi tada suvalgau ki obuoli, ar stikline kefyro ir riekele juodos duonos. Ir ka gasliu pasakyti kad per du menesiu - 10 kg , tikrai saves nekankinat. Pirma menesi negeriau obuoliu acto gerimuko tik nevalgiau nuo 18 val., tai nukrito 3,5 kg, su gerimuku 6,5.
O del skrandzio gadinimo ir pan. tai manau nereikia to obuoliu acto gryno stiklinemis gerti, saukstelis acto stiklinei vandens tikrai sveiko skrandzio nepraes smile.gif
Atsakyti
Skaičiau skaičiau ir pasiklydau, tai kada reikia gerti vandenį su actu - prieš valgį ar po, ir tik iš ryto ar tris kart per dieną?
Atsakyti
QUOTE(šviesuolė @ 2009 01 28, 01:46)
Skaičiau skaičiau ir pasiklydau, tai kada reikia gerti vandenį su actu - prieš valgį ar po, ir tik iš ryto ar tris kart per dieną?

As geriau pries valgi ryte.
Atsakyti
merginos bent jau rasydamos klaidingus atsakymus pasiskaitykit apie ta obuoliu acta........o tos kurios pasisako apie skrandzio susigadinima gal paprasta acta gere....... doh.gif biggrin.gif arba distiliouta ir chemiskai apdorota obuoliu acta.....

obuoliu sidro actas turi buti organinis, naturalus ir nedistiliuotas, neperkostas ir tt.......jis reibalu nenaikina......jis veikia kaip valancioji priemone.....visi detox papildai savo sudetyje turi obuoliu sidro acto.....

obuoliu sidro actas gydo menesiu skausmus, spuodus, alergijas,artrita, astma, mazina cholesteroli, imuniteta stiprina,egzema, galvos skausmui padeda, pusles uzdegimui padeda, skaudanciai gerklei padeda ir daug kitu ligu.....kaip ramuneles gydo taip ir obuoliu sidro actas yra naturalus hemopatinis vaistas nuo senu senoves zinomas.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isabelle: 20 balandžio 2009 - 04:31

Nuoširdus patarymas.
Esu pakankamai smulki, o ūgis tesiekia 161cm, Atėjo toks metas kai visi mano S didžio drabužiai tapo Labai maži. 65kg buvo akivaizdžiai matomi.
Pradėjau domėtis įvairiais lieknėjimo metodai ir preparatais, nusipirkau juos ir pridėjau sau dar 2 kilogramus. Kūnas atrodė nekaip. Tada nusprendžiau, kad jokiu dietų man nebereikia, mano tikslas buvo Medžiagų apykaitos sureguliavimas, nes svoris augo nepriklausant nuo to, kiek ir ką aš valgau.
Tada perskaičiau viename rusiškame forume patarimą ir nusprendžiau išmėginti.
Viskas labai paprasta. Tereikia tik nusipirkti Obuolių acto.
Procedūra:
Šaukšteli obuolių acto ant 250 gr. virinto šalto vandens- gerti reikia 3 ar daugiau kartu per diena, labai svarbu, kad pirmą stiklinę išgertumėte iki pusryčių, viena iki pietų, o sekančias kaip jums patogu. Taip pat aš siūlyčiau 3 kartus per savaitę valgyti burokėlių salotas(geriausia be majonezo).
Pirmąja savaite aišku didėlių rezultatu nepajausite, bet, jeigu jūsų medžiagų apykaita sulėtėjusi, kaip mano atveju, tai tikrai pasijausite daug geriau, nes obuolių actas padeda natūraliai valyti organizmą, lengvina tuštinimąsi, kas leidžia valyti organizmą nuo toksinu.
Aš laikydamasi šių patarimu per 2 mėnesius numečiau 10 kg.
Aišku stengiausi nepersivalgyti, nevalgyti duonos, ir nepiktnaudžiauti saldumynais. Valgiau kaip ir iki tol, bet jaučiausi tikrai nuostabiai be dietų ir sporto. O jeigu jus dar ir sportuosit prie viso to, tai aš manau jums pavyks pasiekti geresnių rezultatu.

Nuoširdžiai, Triuše wub.gif
Atsakyti
Tai cia as irgi is tu, kurioms jau po savaites skrandi baisiai skauda... :/
tikiuosi praeis..
Geriau po sauksteli ryte su medumi, toki kur parduotuvese galima rasti plastmasiniuose buteliuose.. na raso ten kad naturalus.. naturalesnio nemaciau..
Kapsuliu gerti nenoreciau.
Bet jei pavyktu rasti naturalu kokioj vaistinej ar naturaliu prekiu pardej - isigyciau...
Atsakyti
Siaube, man jau kelios dienos kaip skrandi skauda.. nebezinau ir ka daryt...
Net geda kamors pasakot, kad del tokio daikto skrandi susigadinau (jei susigadinau...)
verysad.gif

viespateliau...
Atsakyti
kiek zinau reik i stikline deti du sauksciukus ir isgerti pries valgi butinai
Atsakyti
Sveikos merginos, noriu patarti visoms negerti obuoliu acto, juk tai kaip bebutu yra ACTAS.... Buvo laikas kai pati ji geriau (buvau jauna ir norejau pasiekti norimu rezlutatu, bet nepasiekiau nei 1 gramu). DEL LIEKNIEIMO OBOLIU ACTAS NEI KIEK NEPADEDA!!!
Atsakyti