Įkraunama...
Įkraunama...

Obuolių actas- priemonė lieknėjimui?

Na nežinau, kaip jums, man tas tirpalas su obuolių actu ne kiek nepadėjo, bet taaaaaip sukietėjo viduriai doh.gif doh.gif doh.gif
Gyvenime tokių problemų nesu turėjusi schmoll.gif
Niekam nepatariu jo gerti , tikrai išvaro skysčius , ne daugiau
Dėl kapsulių, nebandžiau, nežinau tai ir nekomentuosiu ax.gif

Tarp kitko irgi bandau svorį mesti, tai pasirinkau banalią klasiką :
valgau ką noriu, 5 kartus per dieną, 3 pagrindinai valgymai, 2 užkandžiai (dažniausiai vaisiai), mažinu porcijas, iki 14 val daugiau angliavandenių, po 14 val- daugiau baltymų , po 18 val- vanduo ir nesaldinta arbata. Kol kas dar paskaičiuoju kalorijas, nes dar gerai neįsivažiavau , per dieną stengiuosi suvartoti ne mažiai 1200 Kcal ir ne daugiau nei 1800 Kcal. Dabar pradėjau po truputį sportuoti namie.
Rezultatai - per 2 mėn nutirpo 4 kg be dietų , be acto ir kitų papildų thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bielvesta09: 20 kovo 2010 - 17:32
Nu zinokit anoj savaitej per rusus Malahov+ ziurejau, tai sake labai jau sveika ta obuoliu acta gerti. Buvo viena pagyvenusi moteris, tai labai daug numete svorio bet per 4 menesius. Tai sake gerti tik ryte ant tuscio skr. stikline vandens, vienas saukstelis obuoliu acto ir truputis medaus.
Gal mergaites per daug geriat to acto, tai ir skauda skrandzius.
Nezinau kaip reiketu pradeti gerti, nes ryte labai norisi kavos pirmiausia o ne acto g.gif
Tai vis ruosiuosi, ruosiuosi ir dar tebesiruosiu blush2.gif

O jums linkiu sekmes.
Atsakyti
Sveikos , merginos. Net Kipre sis lieknejimo budas yra labai populiarus , nes pagreitina medziagu apykaita. Taciau , tai tik papildoma priemone laikantis dietos.
Istiesu , obuoliu actas turi buti geros kokybes. Reikia gerti sauksta obuoliu acto, praskiesta [butinai] siltu vandeniu ant tuscio skrandzio. Nebus poveikio po savaites , bet skirtuma tikrai pajusite . thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki! 4u.gif
Bandziau ir as lieknet su obuoliu actu... schmoll.gif nnnelabai. Kad skrandi galima sugadint su juo-tai tikrai! Gal geriau pradet ji gert su medum. Ir pomazu mazint (medaus) doze,pakol "prepras" organizmas. Bet didelio stebuklo tikrai nelaukit! 4u.gif Obuoliu sidro kapsules irgi doh.gif s.... Labai retas atvejis,kam tinka! tongue.gif
Atsakyti
mano drauge po obuoliu acto vardotijimo,jau ne vienerius metus vartoja vaistus nuo skrandzio..kaip ji sake efektas geras buvo-bet skrandzio problemos dabar liko visam gyvenimui..
Atsakyti
Aptikau interneto platybėse:
Obuolių sidro kapsulės - vienas natūraliausių kovotojų su riebalų sankaupomis.

Kaip veikia obuolių sidro kapsulės?

Kapsulės veikia kaip „kovos su riebalais“ grupė

Obuolių sidro kapsulių sudedamosios dalys skatina organizmą mažinti riebalų pasisavinimą ir greitinti medžiagų apykaitą.

Tuo būdu šios obuolių sidro kapsulės prisideda prie riebalų sankaupų ant pilvo, klubų, šlaunų ir sėdmenų mažinimo.

Obuolių sidro kapsulės gali užkirsti kelią naujų riebalų patekimui į ląsteles, nukreipdamos juos į raumenis, kur riebalai deginami, todėl riebalų sankaupos mažėja.
Atsakyti
Noriu isbandyti obuoliu acta, ne tiek kiek svoriui, bet taip pat del geresnes savijautos ir grazenes odos, taciau bijau pagadinti skrandi ir norejau paklausti, o kodel reikia gerti butent ant tuscio skrandzio, o ne pavalgius? Gal maziau skrandi "estu"?

Papildyta: stai viename is straipsniu sia tema radau "Nutukimo atveju, obuolių actą rekomenduojama gerti po 2 arbatinius šaukštelius stiklinėje vandens, 3-4 kartus per dieną po valgio. Paprastai efektas pastebimas po 2 mėnesių, efektas labiausiai pasireiškia po 2 metų."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerium: 16 spalio 2011 - 16:34
http://www.sekunde.l...s-acto-savybes/

Ikelsiu, kas man patiko:
Vidiniam vartojimui

Žinoma, niekas neverčia gerti actą stiklinėmis. Yra begalės receptų.

1. Esant skrandžio ir žarnyno sutrikimams reikia gerti tokį gėrimą:

2 arbatiniai šaukšteliai vaisių acto, 1-2 šaukšteliai medaus ištirpinami stiklinėje vandens. Actas sunaikina visus ligas sukeliančius mikrobus skrandyje ir virškinamajame trakte ir padeda atsinaujinti mikroflorai.

2. Esant dideliam arteriniam kraujospūdžiui, migrenai, artritui, didelei temperatūrai, nudegus, sergant alkoholizmu keletą kartų per dieną pavalgius vienu ypu reikia išgerti tokį gėrimą: stiklinė šilto vandens ir šaukštelis vaisų acto.

3. Jei kamuoja antsvoris, sutriko virškinimas, medžiagų apykaita, reikia pavalgius gerti po stiklinę vandens su 2 arbatiniais šaukšteliais obuolių acto. Obuolių actas pagerina medžiagų apykaitą, padeda organizmui sudeginti riebalus ir mažina svorį.

4. Juodųjų serbentų actą vartoti sergant reumatizmu ir podagra: jis padeda iš organizmo pasišalinti šlapimo rūgščiai ir purinėms medžiagoms.

5. Jei apėmė suglebimas, stinga jėgų, jaučiatės mieguisti, kasdien reikia gerti po stiklinę vandens su 1 šaukšteliu obuolių acto ir šaukšteliu medaus.

6. Sergant diabetu prieš pusryčius vartoti 2 šaukštelius obuolių acto su stikline vandens, pasaldinti sacharinu. Tai sumažins gliukozės kiekį kraujyje pavalgius.

7. Nerviniam susijaudinimui nuslopinti vartoti vyšnių actą.

8. Sergant peršalimo ligomis, karštine, skaudant galvai vartoti aviečių actą kaip karštį mažinančią priemonę.

9. Sergant bronchitu, pleuritu, pradinėmis tuberkuliozės formomis atsikosėjimui palengvinti vartoti vynuogių actą.

10. Jei inkstuose yra akmenų, gerti 3 kartus per dieną karštą arbatą su medumi ar cukrumi ir 2 šaukšteliais obuolių acto.

11. Žemuogių ir braškių actą reikia vartoti negaluojant širdžiai. Jis taip pat tirpdo inkstų ir kepenų akmenis, neleidžia susidaryti naujiems.

Griežtai išoriškai

Paprasčiausias actas – unikali dezinfekuojamoji priemonė, įveikianti atspariausius mikrobus ir bakterijas. Tačiau dėl stipraus acto rūgšties poveikio gyviems audiniams vartoti jį reikia atsargiai ir tik atskiestą. Obuolių actas kartais vartojamas ir išoriškai.

1. Acto tirpale galima skalauti daiktus, drabužius norint išvengti infekcijos.

2. Actu suminkštintas vanduo labai tinka plaukams skalauti.

3. Esant varikozei, nudegimui, odos bėrimams naudinga daryti kompresus su obuolių actu.

4. Sergant angina, stomatitu dėti druskos, medaus ir acto kompresą prie Adomo obuolio.

5. Esant dideliam spaudimui ant pėdų dėti acte pamirkytus skudurėlius.

6. Sergant grybeliu nagus reikia tepti actu.

7 Sausgyslių uždegimui gydyti reikia paimti šviežią kiaušinį, užpilti acto esencija, dėti 200 g ištirpinto nesūdyto sviesto, stiklinę susukti ir padėti šiltai 3 paroms. Paskui gerai ištepti skaudamas vietas.

8. Opas, ilgai negyjančias žaizdas reikia tepti česnako sultimis su actu.

9. Bazilikas, sumaišytas su actu, naikina strazdanas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 06 liepos 2012 - 16:00
per viena laida sake, kad obuoliu actas sureguliuoja svori ir apsaugo nuo svorio svyravimu, bet neskatina jo kristi
Atsakyti
nu zinokit as jau rasiau seniau, jei pati nebandyciau nezinociau ir nesakyciau.man tikrai padejo actas numeciau 15 kg kurie man negryzo kol nepastojau, ir jokio skrandzio nesuedziau.reikia ant stiklines vandens 1 sauksta acto ir nedaugiau,gal kai kurios galvoja kad ai ar vienas ar du saukstai nieko nepakenks ,o paskui skundziates kad negerai
Atsakyti
QUOTE(daivaxx @ 2012 11 08, 15:11)
nu zinokit as jau rasiau  seniau, jei pati nebandyciau nezinociau ir nesakyciau.man tikrai padejo actas numeciau 15 kg kurie man negryzo kol nepastojau, ir jokio skrandzio nesuedziau.reikia ant stiklines vandens 1 sauksta acto ir nedaugiau,gal kai kurios  galvoja kad ai ar vienas ar du saukstai nieko nepakenks ,o paskui skundziates kad negerai

koki butent acta gerete? ir kur pirkote?
Atsakyti
Sveikos. Geriu ir aš obuolių actą- 1 arb.šaukštelis acto į stiklinę vandens. 1 kartą ryte prieš valgį. Man nustatyta stemplės spazmai (stemplės užsiblokavimas dėl nervinių sutrikimų- čia liaudiškai šnekant smile.gif ). Actą nusprendžiau išbandyt, nes jokie preparatai nepadėjo. O skausmai buvo nerealūs, kai užeidavo koks priepuolis, tai net išsitiest negalėdavau. Jau po mėnesio pastebėjau, kad skausmai dingo, o viduje yra irgi kažkoks palengvėjimas, gal iš tikrųjų tas actas dar ir riebalus degina iš vidaus smile.gif
Atsakyti