Tenka pripažinti, automatas turi savus privalumus, bet visgi mechaninė man labiau patinka. Gal čia labiau pripratimas, kas su kuo važinėja, tas ir giria

Teises laikiau su mechanine,bet vazineju tik su automatu

Aš tik UŽ mechaninę

kadangi važinėju su mechanine,tai sakyčiau tik mechaninė,bet neslėpsiu,kad labai norėčiau ir automatinę išbandyti,tada,gal ir pasakyčiau kas geriau

Mieste geriau važinėt su automatine,bet jeigu į mišką, geriau su mechanine.Buvo toks atvejis ,kai su automatu užbuksavau ir sėdau smėlyje
Teko ieškoti pagalbos ,kad ištrauktų, tuo tarpu kai mechanine pasiūbuoji,pirmyn atgal ir išropoji
Mieste tai automatas superinis dalykas neveltui sako ,kad mašina su automatine,tai pensininkų mašina,galvot nereikia
nesupykit,bet tokia mano nuomonė, o vairavimo stažas už dviejų savaičių bus 30 metų

QUOTE(Rozarka @ 2009 08 17, 09:57)
... nesupykit,bet tokia mano nuomonė, o vairavimo stažas už dviejų savaičių bus 30 metų 

Oho

Nelabai turiu nuomones, asmeniskai automatine tokiai glusiukei kaip as geriau ir patogiau
nors teises laikiau mechanines, bet mechanine pripazinciau tik lb nauja, kuri lengvai valdosi, yra minksta

Keleta metu vazinejau su mechanine,o siuo metu vazineju su automatu,tai galiu pasakyti,jog mechanines daugiau tikrai nenoreciau
nors,pacioj pradzioj,kol dar vazinejau su mechanine,tai tikrai sakiau,kad automato nenoresiu,nes nebus ka veikt

Teises isilaikiau su mechanine,bet pripazystu tik automata

Na, mano vairavimo stazas ~18 metu, kazkur 80% viso mano vairavimo stazo pravazineta su mechanine. Beveik sutinku su Rozarka nuomone- mieste ir ypac kamsciuose automatine deze tikrai patogiau, gamtoje "i vienus vartus" laimi mechanine, na, o uzmiestyje ar greitkelyje manau, kad nera jokio skirtumo su kuria vaziuoti. Tik manau, kad teiginys jog vaziuojant su automatine nereikia galvoti ne visiskai tikslus- tarsi vaziuojant su mechanine reiktu kazka baisiai galvoti, jungi kada reikia is iprocio net negalvodama ir viskas

QUOTE(denaxa @ 2009 08 22, 09:21)

Pas mane pvz automatas yra su sportiniu rezimu(ar kaip jis ten vadinasi)