tai manau isvada ta kad skonio reikalas, bet automatines daug paprasciau viena ranka gali buti laisva nosiai pasikasyti
anksciau vazinedavau su mechanine man buvo gerai, bet dabat pakeitem automobili su automatine pavaru deze man taip pat gerai, bet tikriausiai nebenoreciau mechanines
nors darbe dar tenka sesti uz mechanines
tai manau isvada ta kad skonio reikalas, bet automatines daug paprasciau viena ranka gali buti laisva nosiai pasikasyti
O as triptronika turiu. atsibosta automatas-isijungiu rankini. Bet esu automato fanas,tik triptronikas pravercia norint staigiai kanors aplenkti..
pati pirma auto kurią vairavau buvo automatas, ir sakiau, kad gyvenime nesėsčiau už mechaninės, ir ką gi priverstinai persėdau į mechaninę, nesu aš lenktynininkė, bet mechaninė man žymiai labiau prie širdies, ir dabar automato nenorėčiau visiškai... 
kaip sako-automatas tinginių mašina
kaip sako-automatas tinginių mašina
Visa laika,kai gavau teises ,tai jau 14 metu vazinejau su mechanine pavaru deze,nusipirko vyras masina su automatine,nugi ,zinokit,geda ir pasakyt
nemokejau vaziuot,karta pabandziau,is iprocio paspaudziau net stabdziu,nes isivaizdavau,kad tai sankaba
Sakiau gana
Jokiu automatu man nereikia
Gal iprast reiketu
Bet man ir mechanine labai gerai
mechanine
QUOTE(jurgaska @ 2009 12 15, 15:12)
Visa laika,kai gavau teises ,tai jau 14 metu vazinejau su mechanine pavaru deze,nusipirko vyras masina su automatine,nugi ,zinokit,geda ir pasakyt
nemokejau vaziuot,karta pabandziau,is iprocio paspaudziau net stabdziu,nes isivaizdavau,kad tai sankaba
Sakiau gana
Jokiu automatu man nereikia
Gal iprast reiketu
Bet man ir mechanine labai gerai 
Na jokia čia ne gėda. Ir man taip buvo, kai pirmąkart į opel asconą automatą atsisėdau...
O tai dalyvencijai kur sakė kad automatas - tinginių mašina, turiu kontrargumentą:
TINGINYSTĖ - PAŽANGOS VARIKLIS.
Jei būtų kitaip - žmonija dar nebūtų išradusi rato.
QUOTE(Blondie* @ 2009 12 15, 18:28)
Na man vienas geriausių variantų - mechaninė su autopilotu (MB tokią turi). Pati vairuoju mechaninę, man net smagu tuos bėgius mušinėt, o kai dar reikia palenktyniauti - vienas malonumas 
QUOTE(skeptikas @ 2009 12 15, 19:16)
Turėjau omeny, kad man smagiausia vairuot mechaninę auto - ypač mieste, o autopilotas joje - didelis pliusas ilgam kely, protinguoli. Maniškėj jo nėra.
aš tai tik už mechaninę, nepakenčiu visų tų moterišku apd