Įkraunama...
Įkraunama...

Mechaninė ar automatinė pavarų dėžė?

anksciau vazinedavau su mechanine man buvo gerai, bet dabat pakeitem automobili su automatine pavaru deze man taip pat gerai, bet tikriausiai nebenoreciau mechanines biggrin.gif nors darbe dar tenka sesti uz mechanines smile.gif
tai manau isvada ta kad skonio reikalas, bet automatines daug paprasciau viena ranka gali buti laisva nosiai pasikasyti lotuliukas.gif
Atsakyti
O as triptronika turiu. atsibosta automatas-isijungiu rankini. Bet esu automato fanas,tik triptronikas pravercia norint staigiai kanors aplenkti.. bigsmile.gif
Atsakyti
jei nevairuoji ferrari,porsche ar dar kokio superauto,kam ta mechanine? auto skirta zmogui,o mechanine lenktyninkui mirksiukas.gif
Atsakyti
pati pirma auto kurią vairavau buvo automatas, ir sakiau, kad gyvenime nesėsčiau už mechaninės, ir ką gi priverstinai persėdau į mechaninę, nesu aš lenktynininkė, bet mechaninė man žymiai labiau prie širdies, ir dabar automato nenorėčiau visiškai... ax.gif
kaip sako-automatas tinginių mašina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rembiene: 15 gruodžio 2009 - 02:16
Visa laika,kai gavau teises ,tai jau 14 metu vazinejau su mechanine pavaru deze,nusipirko vyras masina su automatine,nugi ,zinokit,geda ir pasakyt doh.gif nemokejau vaziuot,karta pabandziau,is iprocio paspaudziau net stabdziu,nes isivaizdavau,kad tai sankaba doh.gif Sakiau gana doh.gif Jokiu automatu man nereikia schmoll.gif Gal iprast reiketu schmoll.gif Bet man ir mechanine labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
mechanine thumbup.gif
Atsakyti
Teises išlaikiau 18 metų, iš karto ir pradėjau vairuoti, taigi vairavimo stažas jau beveik 12 metų. Iš pradžių vairavau mechanines, bet gimus dvyniams man pirkome automatą. Dabar net žiūrėti nenoriu į mechanines biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaska @ 2009 12 15, 15:12)
Visa laika,kai gavau teises ,tai jau 14 metu vazinejau su mechanine pavaru deze,nusipirko vyras masina su automatine,nugi ,zinokit,geda ir pasakyt doh.gif nemokejau vaziuot,karta pabandziau,is iprocio paspaudziau net stabdziu,nes isivaizdavau,kad tai sankaba doh.gif Sakiau gana doh.gif Jokiu automatu man nereikia schmoll.gif Gal iprast reiketu schmoll.gif Bet man ir mechanine labai gerai thumbup.gif

Na jokia čia ne gėda. Ir man taip buvo, kai pirmąkart į opel asconą automatą atsisėdau... rolleyes.gif Tik manęs tai neatbaidė...Dabar jau treti metai, kaip vairuoju Omegą automatą....Ir esu juo labai patenkintas.
O tai dalyvencijai kur sakė kad automatas - tinginių mašina, turiu kontrargumentą:
TINGINYSTĖ - PAŽANGOS VARIKLIS.
Jei būtų kitaip - žmonija dar nebūtų išradusi rato.
Atsakyti
Na man vienas geriausių variantų - mechaninė su autopilotu (MB tokią turi). Pati vairuoju mechaninę, man net smagu tuos bėgius mušinėt, o kai dar reikia palenktyniauti - vienas malonumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie* @ 2009 12 15, 18:28)
Na man vienas geriausių variantų - mechaninė su autopilotu (MB tokią turi). Pati vairuoju mechaninę, man net smagu tuos bėgius mušinėt, o kai dar reikia palenktyniauti - vienas malonumas  biggrin.gif

smile.gif o kas bendro tarp mechanines ir autopiloto? lotuliukas.gif cia panasiai kaip automatine su parktroniku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skeptikas @ 2009 12 15, 19:16)
smile.gif  o kas bendro tarp mechanines ir autopiloto? lotuliukas.gif  cia panasiai kaip automatine su parktroniku doh.gif

Turėjau omeny, kad man smagiausia vairuot mechaninę auto - ypač mieste, o autopilotas joje - didelis pliusas ilgam kely, protinguoli. Maniškėj jo nėra.
Atsakyti
aš tai tik už mechaninę, nepakenčiu visų tų moterišku apd biggrin.gif
Atsakyti