QUOTE(vovere74 @ 2008 12 24, 10:18)
Galvojau šioje temoje nebekomentuoti, nes vis tiek jokios naudos. Bet sorry, toks teiginys tai jau įžeidimas.
Visi turim savo nuomonę kodėl geriau vienoks ar kitoks variantas, bet gal nepradėkim užgaulioti kitų? Aš vairuoju automatą ir pasakymas, kad aš tinginė - labai netolerantiškas iš tamstos pusės.
Diskutuokim, bet nesisvaidykim tokiais epitetais, ok?
Visi turim savo nuomonę kodėl geriau vienoks ar kitoks variantas, bet gal nepradėkim užgaulioti kitų? Aš vairuoju automatą ir pasakymas, kad aš tinginė - labai netolerantiškas iš tamstos pusės.
Diskutuokim, bet nesisvaidykim tokiais epitetais, ok?
Pritariu voveryt....

Aš irgi persėdau ant automato ne iš tinginystės....Vairuoju ir žmonos mazdikę mechaninę, ir jokių problemų...tik kažkaip nuobodoka - sankaba-runkena-gazas-stabdis-sankaba-runkena-gazas-stabdis-sankaba-runkena-gazas-stabdis.....Viskas paprasta, aišku ir nuobodu.
...man patinka vairuot ir stebėt, kaip automatas už mane dirba.

Pradžioj nepratusius glumina toks laisvokas variklio darbas - lyg buksuotų sankaba.Paskui ateina supratimas, kad tai nieko blogo, net atvirkščiai - variklis visada pasirenka apsukas, su tinkamiausiu sukimo momentu, ir tuo ištaisydamas vairuoklio klaidas, išvengia trūkčiojimų....
Ir mechaninių gerbėjos, ar matėt tokį režimą, kai spaudi gazą, spidometro rodyklė lipa aukštyn, o apsukų rodyklė tuo pačiu metu važiuoja žemyn? O su automatu tai normalus dalykas....kai kam tai apskritai nesuvokiama....
Kur tas automato nuobodulys? Jaust ir suprast reikia, kas vyksta ir nebus nuobodu...Ir jei kažkas vyksta kas netenkina, visada galima įsikišti į automato darbą ir liepti jam elgtis kiek kitaip....
QUOTE(Oxen @ 2008 12 24, 16:52)
- variklis visada pasirenka apsukas, su tinkamiausiu sukimo momentu, ir tuo ištaisydamas vairuoklio klaidas, išvengia trūkčiojimų....
Zinai,su mano darbine kiek kitaip yra-turiu taip nutaikyti islaikyti apsukas (reguliuojant stabdziu ir gazu),kad kuo maziau jaustusi greiciu dezes persijungimai ir keleiviai nesivartaliotu nuo to

QUOTE(denaxa @ 2008 12 25, 21:18)

Pripratau prie automato - mechanine nebetraukia

Dabar jau automatas ir nebenorėč mechaninės

Važinėju su automatu ir labai tuo džiaugiuosi, nors teises laikiau su mechanine. Per kamščius kartais pagalvoju kaip būtų nesmagu su mechanine, bet gal čia tik man taip

Aha, kam skalbti rankomis jeigu yra automatine skalbimo masina
As irgi uz automata, man nepamainomas dalykas mieste ir kai su waiku waziuoju.
Bet i mechanines irgi nespjaunu

As irgi uz automata, man nepamainomas dalykas mieste ir kai su waiku waziuoju.

QUOTE(Rainyte @ 2009 01 22, 17:13)
as automatines nepirkciau, nes bijociau uzmigti is nuobodulio. Na ir siaip, geriau kontroliuoji masina, kai mechanine. Bet jeigu kasdien praleidziat kamsciuose ilgai, tai gal ir verta, kad kojos nepavargtu 

jauciasi, kad nesi vairavusi automato.