Buvau visom keturiom uz mechanine,vairavau l.sekmingai,kaip pasake viena keleive-vyriskai,kol ne atsisedau "ant automato" Kaip faina,kaip mieste patogu!!! Nors sirdyje vis tiek mechanine!!ir kita mazesne masina bus tik mechanine,kad jausti ,kad TU vairuoji,o ne tave veza
Tai vat ir nezinau-gaunasi 50/50 aptogumas/siela(o gal vairavimo budas?)

aš esu iš tų kurios prie automato niekada nesisės, man nepatinka - jaučiu malonumą vairuodama mechanine pavarų dėže 

sveikos,
vairavau as automata ir tikrai labai daziaugiausi, mechanines net nemokeciau vairuuoti ir net nenoriu... dabar vel ziurineju masiniukus ir renkuosi tik automata..man jis super ypac mieste ir kamsciuose kai tenka pasedeti
vairavau as automata ir tikrai labai daziaugiausi, mechanines net nemokeciau vairuuoti ir net nenoriu... dabar vel ziurineju masiniukus ir renkuosi tik automata..man jis super ypac mieste ir kamsciuose kai tenka pasedeti

QUOTE(ingakalnis @ 2008 12 20, 08:55)
aš esu iš tų kurios prie automato niekada nesisės, man nepatinka - jaučiu malonumą vairuodama mechanine pavarų dėže
QUOTE(Dzesika:) @ 2008 12 20, 17:05)
patogumo siekianciai moteriai - automatas, moteriai norinciai jausti automobili - mechanine. As uz mechanine.
Nu vo

Mechaninė: pojūčių ir adrenalino megėjams
Automatas: nusigauti nuo taško A į tašką B
Mano nuomonė
neatsisakysiu machaninės

Automatas: nusigauti nuo taško A į tašką B
Mano nuomonė

aš už mechanine
automatinė tinginiams

automatinė tinginiams

Per plikledi is automato nieko gero,o jei dar galas varomas-pats blogiausias variantas
Vos tuliko Zveryno ziede nenunesiau

Ale ir sugebejimai
Cia panasiai kaip as, vos tik issilaikius teises su tevo mondeike sugebejau fura "nudauzt"
Dabar jau taip nebedarau

QUOTE(kristille @ 2008 12 22, 21:37)
Galvojau šioje temoje nebekomentuoti, nes vis tiek jokios naudos. Bet sorry, toks teiginys tai jau įžeidimas.
Visi turim savo nuomonę kodėl geriau vienoks ar kitoks variantas, bet gal nepradėkim užgaulioti kitų? Aš vairuoju automatą ir pasakymas, kad aš tinginė - labai netolerantiškas iš tamstos pusės.
Diskutuokim, bet nesisvaidykim tokiais epitetais, ok?