Įkraunama...
Įkraunama...

Mechaninė ar automatinė pavarų dėžė?

Buvau visom keturiom uz mechanine,vairavau l.sekmingai,kaip pasake viena keleive-vyriskai,kol ne atsisedau "ant automato" Kaip faina,kaip mieste patogu!!! Nors sirdyje vis tiek mechanine!!ir kita mazesne masina bus tik mechanine,kad jausti ,kad TU vairuoji,o ne tave veza biggrin.gif Tai vat ir nezinau-gaunasi 50/50 aptogumas/siela(o gal vairavimo budas?)
Atsakyti
aš esu iš tų kurios prie automato niekada nesisės, man nepatinka - jaučiu malonumą vairuodama mechanine pavarų dėže smile.gif
Atsakyti
patogumo siekianciai moteriai - automatas, moteriai norinciai jausti automobili - mechanine. As uz mechanine. drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos,
vairavau as automata ir tikrai labai daziaugiausi, mechanines net nemokeciau vairuuoti ir net nenoriu... dabar vel ziurineju masiniukus ir renkuosi tik automata..man jis super ypac mieste ir kamsciuose kai tenka pasedeti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2008 12 20, 08:55)
aš esu iš tų kurios prie automato niekada nesisės, man nepatinka  - jaučiu malonumą vairuodama mechanine pavarų dėže

QUOTE(Dzesika:) @ 2008 12 20, 17:05)
patogumo siekianciai moteriai - automatas, moteriai norinciai jausti automobili - mechanine. As uz mechanine.

Nu vo biggrin.gif Pasirodo arba ne as viena durna, arba viskas cia labai normaliai ir ner ko stebetis, kad yra tokiu, kurioms sankabos minkymas teikia malonuma lotuliukas.gif
Atsakyti
Mechaninė: pojūčių ir adrenalino megėjams rolleyes.gif
Automatas: nusigauti nuo taško A į tašką B

Mano nuomonė mirksiukas.gif neatsisakysiu machaninės smile.gif
Atsakyti
aš už mechanine thumbup.gif
automatinė tinginiams biggrin.gif
Atsakyti
Dabar vairuoju su mechanine, bet noriu kesti masyna ir su automatine. Nes su mechanine mieste, kamsciose tikrai galima pavargti, jei daug vazyneti. Ka manot apie auto? Ar daug bedu su ja? Pvz tepalu keitimas, ziema ant sliedaug kelio girdejau nelabai patogu... ?
Atsakyti
Per plikledi is automato nieko gero,o jei dar galas varomas-pats blogiausias variantas schmoll.gif Vos tuliko Zveryno ziede nenunesiau hihihi.gif
Atsakyti
Ale ir sugebejimai biggrin.gif Cia panasiai kaip as, vos tik issilaikius teises su tevo mondeike sugebejau fura "nudauzt" lotuliukas.gif Dabar jau taip nebedarau blush2.gif
Atsakyti
Per plikledi is automato nieko gero,o jei dar galas varomas-pats blogiausias variantas Vos tuliko Zveryno ziede nenunesiau

aisku, bet noriu 4wd. ar skiriasi masinos galia? dinamika geresne su auto ar mechanine? Ar didesnes kuto sanaudos???
Atsakyti
QUOTE(kristille @ 2008 12 22, 21:37)
aš už mechanine  thumbup.gif
automatinė tinginiams  biggrin.gif

Galvojau šioje temoje nebekomentuoti, nes vis tiek jokios naudos. Bet sorry, toks teiginys tai jau įžeidimas.
Visi turim savo nuomonę kodėl geriau vienoks ar kitoks variantas, bet gal nepradėkim užgaulioti kitų? Aš vairuoju automatą ir pasakymas, kad aš tinginė - labai netolerantiškas iš tamstos pusės.
Diskutuokim, bet nesisvaidykim tokiais epitetais, ok?
Atsakyti