Įkraunama...
Įkraunama...

Mechaninė ar automatinė pavarų dėžė?

Gal ir patogu mieste, bet..... visgi mechanines yra vikresne reakcija i pagazavima, o mieste tai labai svarbu. Turiu mintyje persirikiavimus, lenkimus ... Vairuoju ir automata ir mechanine-tad man lengva rinktis. Tiksliau vairavau. Automatas mano "parejo" praeita savaite, ir kai suzinojau remonto kaina- NEBENORIU AS TO AUTOMATO schmoll.gif
Atsakyti
Automatas labai patogu, mieste, kas be ko...Bet man arčiau širdies mechaninė pavarų dėžė smile.gif Nuo pradžių kai išmokau vairuoti, mokiausi su mechanine, tai iki šiol automato nenoriu...
Atsakyti
Na, nežinau, dėl tų automatų patogumų, nes man ir mechaninė patogi, bet va, kad toks brangus remontas, tai nežinojau... Skambina kaimynė šiandien pasiguost, jog sugedo greičių dėžė ir ką, 10 tūkstantėlių reikia blink.gif o mašina 5 metų senumo, prieš mėnesį prikta, kaip gaila žmonių ir pikta ant tokių pardavėjų, kurie be jokios sąžinės kitus išduria...
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2010 11 09, 21:52)
Na, nežinau, dėl tų automatų patogumų, nes man ir mechaninė patogi, bet va, kad toks brangus remontas, tai nežinojau... Skambina kaimynė  šiandien pasiguost, jog  sugedo greičių dėžė ir ką, 10 tūkstantėlių reikia  blink.gif  o mašina 5 metų senumo, prieš mėnesį prikta, kaip gaila žmonių ir pikta ant tokių pardavėjų, kurie be jokios sąžinės kitus išduria...

O prie ko cia zmones, pardave automobili? Juk masinos gedimo nenumatysi. O jei perki masiniuka, kad ir uz 1000 Lt, vistiek sasiziuri variklio darba, stabdziu bei kitu imanomu numatyti gedimu. O kitu gedimu nenumatysi.

Kiek tokiu nutikimu, kad vos pries pora savaiciu pirktas masiniukas luzta. Juk jie ne is salono pirko, ten tai bent jau garantinis yra.

Stai mano automatas luzo tik isvaziavus is autoserviso. Sukisau i remonta n Lt , ( kitas problemytes turejau) ir tikrai neturiu teises pultis meistru, kad truko dirzas. Ne yra tokiu dalyku, kuriu nenumatysi.
Atsakyti
man mechanine labai patogu.. bandziau automata - schmoll.gif nepatiko.. nemoku vaziuot rolleyes.gif keista.. matyt reik iprasti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2010 11 09, 21:52)
Na, nežinau, dėl tų automatų patogumų, nes man ir mechaninė patogi, bet va, kad toks brangus remontas, tai nežinojau... Skambina kaimynė  šiandien pasiguost, jog  sugedo greičių dėžė ir ką, 10 tūkstantėlių reikia  blink.gif  o mašina 5 metų senumo, prieš mėnesį prikta, kaip gaila žmonių ir pikta ant tokių pardavėjų, kurie be jokios sąžinės kitus išduria...

tai turbūt iš salono pirkta, jei tokia remonto kaina ir garantinis tebėra, tai žmogus priverstas taisyti pas jų meistrus, ne?
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 11 10, 21:59)
tai turbūt iš salono pirkta, jei tokia remonto kaina ir garantinis tebėra, tai žmogus priverstas taisyti pas jų meistrus, ne?

Tai, kad ne, pirko pagal skelbimą jau važinėtą Lietuvoje. Tiesiog žmonės neišmanantys tuose reikaluose, menininkai, tai va taip ir gavosi. O tokia kaina matyt už naują greičių dėžę, nes sakė, kad reikia mest mašiną lauk, neapsimoka taisyti blink.gif Aš tai neišmanau tuose reikaluose, bet gal jau naudotą greičių dėžę galima pigiau nusipirkt, argi taip jau visai ir šakutės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2010 11 11, 12:36)
Tai, kad ne, pirko pagal skelbimą jau važinėtą Lietuvoje. Tiesiog žmonės neišmanantys tuose reikaluose, menininkai, tai va taip ir gavosi. O tokia kaina matyt už naują greičių dėžę, nes sakė, kad reikia mest mašiną lauk, neapsimoka taisyti blink.gif  Aš tai neišmanau tuose reikaluose, bet gal jau naudotą greičių dėžę galima pigiau nusipirkt, argi taip jau visai ir šakutės g.gif

Sakutes. Nes labai daug darbo. Pati deze kainuoja, o ten tada ir ta, ir ana, ir dar kita....zodziu meistriukui yra kur pasiknisti. Jei masina brangesne nei remontas-dar verta taisyti, o va stai mano atveju tai tikrai ne kas, likau durnes vietoje pati pries save.
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2010 11 11, 12:36)
Tai, kad ne, pirko pagal skelbimą jau važinėtą Lietuvoje. Tiesiog žmonės neišmanantys tuose reikaluose, menininkai, tai va taip ir gavosi. O tokia kaina matyt už naują greičių dėžę, nes sakė, kad reikia mest mašiną lauk, neapsimoka taisyti blink.gif  Aš tai neišmanau tuose reikaluose, bet gal jau naudotą greičių dėžę galima pigiau nusipirkt, argi taip jau visai ir šakutės g.gif

Tikriausiai i koki autorizuota servisa kreipesi,kad tokia kaina...reikia patikimu garaziniu ieskotis,kas dezes daro,kainuos bent tris kartus pigiau...Ir,aisku,kitas variantas-naudota greiciu deze,pageidautina autosavartyne,ne is ranku pagal skelbima (srote priima atgal jei netinka,o is ranku-gaudyk po to veja laukuose...),pakeitimas kokiam garaziukyje daug nekainuotu...
Atsakyti
Pagrinde važinėju mechanine pavarų dėže, visai nieko ir automatas, bet kažkaip nejaukiai jaučiuosi, kai vairuodama automatą, "tiek mažai veiki" biggrin.gif
Atsakyti
automatas ima daugiau kuro, taisymas brangesnis, o su mechanine turiu vargti, nes sankaba labai sunki papuolė, vos ją išlaikau, variklis dėl to gęsta. Aišku, jei būtų galimybė įsigyti naują automobilį, tai nebūtų apie ką ir diskutuoti.
Atsakyti
Aš visada būsiu tik už mechaninę.Teko išbandyti automatinę,NEPATIKO.O žiemos sezonui idealiausia važiuoti tik su mechanine pavara. umn.gif
Atsakyti