Įkraunama...
Įkraunama...

Mechaninė ar automatinė pavarų dėžė?

Aš nesuprantu kuo taip kategoriškai gali nepatikti automatinė pavarų dėžė. Mašina kaip mašina.
Aišku žiemą tai su automatu tikrai prasčiau, bet šiaip, žiūrint į pačią važiavimo kokybę (nekreipkim dėmesio į pinigines išlaidas) - riedi smagiai.
Nebent jūs sedėjot vieną kartą ant kokio silpno automato, tai tikiu - tas burzgimas ir įspūdis, kad vos traukia mašinytė, gali nubaidyti.
Bet važiuojant su normaliu, galingesniu varikliu - važiuoji ir bėdos nematai.

Ar čia norit atsikratyt nuo stereotipo, kad automatai tik moteriškėms ir didžiuojatės, kad puikiai įvaldžiusios mechaninę? showoff.gif
Atsakyti
QUOTE(cirkininke @ 2010 11 19, 09:37)
Aš nesuprantu kuo taip kategoriškai gali nepatikti automatinė pavarų dėžė. Mašina kaip mašina.
Aišku žiemą tai su automatu tikrai prasčiau, bet šiaip, žiūrint į pačią važiavimo kokybę (nekreipkim dėmesio į pinigines išlaidas) - riedi smagiai.
Nebent jūs sedėjot vieną kartą ant kokio silpno automato, tai tikiu - tas burzgimas ir įspūdis, kad vos traukia mašinytė, gali nubaidyti.
Bet važiuojant su normaliu, galingesniu varikliu - važiuoji ir bėdos nematai.

Ar čia norit atsikratyt nuo stereotipo, kad automatai tik moteriškėms ir didžiuojatės, kad puikiai įvaldžiusios mechaninę?  showoff.gif

man tai smagiau mechanine, jungineji pavaras ir sankaba sau, nes man lb nepatinka kai vaziuoji ir visalaik sedi ir gaza spaudi, man labiau patinka judeti.
Atsakyti
QUOTE(cirkininke @ 2010 11 19, 10:37)

Ar čia norit atsikratyt nuo stereotipo, kad automatai tik moteriškėms ir didžiuojatės, kad puikiai įvaldžiusios mechaninę?  showoff.gif

Na, kadangi turiu du automobilius, viena automata, kita mechanine.......tai man tie stereotipai.......diz. Mechanine-jega. O automatas...taip, mieste patogu. Bet kai pradedi gilintis kiek jis turi pliusu-kiek minusu-tai minusu visgi daugiau.
O del automato moterims.......Mano sefas vairuoja automata, drauges vyras-automata.....ju zmonos mechanines unsure.gif kaip cia dabar tada????
Nors...cia taip tat kaip ir su tom blondinem-PLIURPALAI lotuliukas.gif
Atsakyti
na ka,vakar vaziavau ,sian grizau is kaimo (apie 100 km i viena puse) su vyro bmw universalu automatu.vaziavau,aisku su vyru,vienai neleidzia biggrin.gif pirma karta uz vairo po teisiu gavimo. nuobodoka,sakyciau,su automatu vaziuoti.o ir greitis nesijaucia,tai teko truputi ir virs 100km/val pavaziuot blush2.gif na bet mieste labai patiko automatas,nei uzgesi,nei tu ka. bet pirksiu,aisku,mechanine. reikia patirties,kol neuzmirsau kaip perjungti pavaras. smile.gif tad as uz mechanika,bent tol,kol su klevo lapu vazinejama
Atsakyti
kol LT turejau 2 mechanines, nprisiekinejau, kad niekad nenoresiu automato doh.gif blush2.gif dabar neisivaizduoju kitaip schmoll.gif doh.gif tik automatine ir ne kitaip schmoll.gif
Atsakyti
Laikiausi teises mechaninei, tai dabar kažkaip nesinori prie automato pereiti...Nors labai norėjau tik su automatu mokytis, bet nei tėvai, nei draugas neleido. Dabar kažkaip gaila - tiek pastangų įdėjau, kad mechaninę pavarų dėžę įvaldyčiau, tai kratausi automato biggrin.gif Be to, visai smagu - junginėji sau pavaras, neleidžia užmigt prie vairo lotuliukas.gif
Atsakyti
mes pirkom automata del vyro,nes turi problemu su kojom,tai nusprendem,kad bus smagiau jam vairuot ir maziau problemu,o galu gale vazineju pati,nes jis pasiliko senute su mechanine.Bet as darbe visa diena uz vairo,o darnibe taip pat su mechanine deze,tai gal pripratus jau esu,bet skirtumu nebejauciu,kita karta,ypac velkantis kokiuose kamsciuose,pasigailiu,kad darbine ne automatas,arba sustojus ikalnese,kur automatas,nevaziuos atbulas smile.gif,o mechanine jau turi laikyt,kad nepabegtu biggrin.gif ,tai,kad manau,abi turi tiek privalumu tiek trukumu,man patinka abi,su mechanine daugiau jegos,labiau dominuoji tu,o automatas daugiau iseiginem dienom,poilsiui,arba ilgose kelionese nepamainomas dalykas.
Atsakyti
neesu nusiteikus pries automata,bet man mechanine wub.gif Ismokus su mechanine,bus daug paprasciau vaziuot su automatu ,nei ismokus su automatu,atsisedus prie mechanines ziuret kaip i kosmosa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasukas @ 2010 11 22, 18:13)
...su mechanine daugiau jegos,labiau dominuoji tu,o automatas daugiau iseiginem dienom,poilsiui,arba ilgose kelionese nepamainomas dalykas.

O man yra atvirksciai-automatas-darbinis arkliukas,malimuisi po kamscius,vnz.darbui,o mechanke-atsipalaidavimui,iseiginem,poilsiui ir ilgom kelionem thumbup.gif
Atsakyti
Važinėjuosi su mechanine ir džiaugiuosi, patinka, kadangi mokiaus su mechanine, dar norisi įvaldyt labiau šitą reikalą, bent jau kol sueis 2 metų stažas. smile.gif Apskritai smagiai pavaras metinėji, riedi sau. Didmiestyje gyvenant tikrai automatas patogiau, nes ir kamščiai, didelis mašinų srautas, o mažam miestely mechaninė pats tas. smile.gif
Atsakyti
Nuo teisiu isigyjimo pusantro men.vazinejau su mechaninem masinom, dabar turiu savo mersiuka automata,tai rojus,vaziuociau ir vaziuociau wub.gif thumbup.gif super,kad nieko nereikia perjunginet pastoviai.
Atsakyti
Vazineju su mechanine pavaru deze mazne 14meteliu ir geriau nieko nemaciau, nesupratau tu automatu, bet kai siemet Amerikoj pavazinejau 2savaites su automatine, galvojau, kur mano akys buvo doh.gif lotuliukas.gif Tai gi cia nereikia nieko daryt!
Grizau ir vel su mechanine puikiai jauciuosi biggrin.gif taip kad negaliu pasakyt, kas geriau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benukas: 18 gruodžio 2010 - 22:02