Įkraunama...
Įkraunama...

Skausminga ovuliacija

QUOTE(Adaja @ 2009 04 06, 16:46)
reikia tiketis wub.gif  gaila kad ne viskas nuo noru priklauso 4u.gif  o gal man tiesiog nekreipti demesio i tuos skausmus ir toliau bandyti  blush2.gif  bet kad turbut moraliskai neiseis doh.gif  o gal cia is didelio noro 2.gif  bet seniau tikrai nieko panasaus nesu jautusi mastau.gif

chia aishku ish manes tokia patareja smile.gif bet aishku darykit!!! jei skauda del kokiu nors negeru ir nenormaliu priezhaschiu, tai papraschiausiai inplantacija neivyks ir tiek - naturali atranka... nors kitavertus reiketu turbut del cistu ar miomu ishsitirti, nes kai su pirmu bishki ligoninej gulejau tai pas moterishke buvo cista uz vaikiuka didesne ir ten visiap bande vaistais ta vaikiuka ishlaikyti ir cista "nukauti". nes prieshingu atveju reketu shalinti visa gimda su cista ir vaikeliu sad.gif tai ir nezhinau kaip ten baigesi... bet moterele buvo lau labai amzhiuje nes dukra 22 metu ateidavo lankyti...
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 04 07, 06:43)
chia aishku ish manes tokia patareja smile.gif bet aishku darykit!!! jei skauda del kokiu nors negeru ir nenormaliu priezhaschiu, tai papraschiausiai inplantacija neivyks ir tiek - naturali atranka... nors kitavertus reiketu turbut del cistu ar miomu ishsitirti, nes kai su pirmu bishki ligoninej gulejau tai pas moterishke buvo cista uz vaikiuka didesne ir ten visiap bande vaistais ta vaikiuka ishlaikyti ir cista "nukauti". nes prieshingu atveju reketu shalinti visa gimda su cista ir vaikeliu sad.gif tai ir nezhinau kaip ten baigesi... bet moterele buvo lau labai amzhiuje nes dukra 22 metu ateidavo lankyti...

negazdink manes mergyt unsure.gif nors ka cia zinosi gal tikrai kokiu bjaurybiu atsirado unsure.gif na as kadangi esu didele optimiste, tai tikesiuos geriausio ax.gif jei skausmai nestipres, tai pakentesiu kol kas, gal savaime praeis, jei ne kreipsiuos i kita gydytoja....siaip parasiau vienai ginekologei savo situacija ir gydytojos diagnoze, tai ji kategoriskai paneige, sake kad taip tikrai negali buti del ovuliacijos doh.gif tai taip ir nesuprantu, kas daugiau gali skaudeti, jei toji nieko nerado blogo g.gif bet esu 99% tikra kad man skauda kiausides arba kiausintakiai, tik neaisku kodel unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Adaja @ 2009 04 07, 22:16)
negazdink manes mergyt unsure.gif  nors ka cia zinosi gal tikrai kokiu bjaurybiu atsirado unsure.gif na as kadangi esu didele optimiste, tai tikesiuos geriausio ax.gif  jei skausmai nestipres, tai pakentesiu kol kas, gal savaime praeis, jei ne kreipsiuos i kita gydytoja....siaip parasiau vienai ginekologei savo situacija ir gydytojos diagnoze, tai ji kategoriskai paneige, sake kad taip tikrai negali buti del ovuliacijos doh.gif tai taip ir nesuprantu, kas daugiau gali skaudeti, jei toji nieko nerado blogo g.gif  bet esu 99% tikra kad man skauda kiausides arba kiausintakiai, tik neaisku kodel unsure.gif

o ash labai tikiuosi kad man shita skausminga ovuliacija pasiteisno.... pagal grafikashiandien turetu buti mmm, o vakar testuka pasidariau, nes jokiu pms pozhymiu shi menesi nebuvo ir nei nugara skauda nei ka kita kaip priesh mmm. tai gan matomas vaiduokliukas pasivaideno.... difuliau dabar laikau kumschius kad tik neatsibelstu tos baisiosios mmm....
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 04 08, 07:23)
o ash labai tikiuosi kad man shita skausminga ovuliacija pasiteisno.... pagal grafikashiandien turetu buti mmm, o vakar testuka pasidariau, nes jokiu pms pozhymiu shi menesi nebuvo ir nei nugara skauda nei ka kita kaip priesh mmm. tai gan matomas vaiduokliukas pasivaideno.... difuliau dabar laikau kumschius kad tik neatsibelstu tos baisiosios mmm....

laikau uz tave kumstukus mirksiukas.gif o tai testas jau taip greit parodo? bet kokiu atveju parasyk ar viskas gerai nestuke.gif pasidziaugsiu kartu su tavim 4u.gif
Atsakyti
[quote=Akytės,2008 11 26, 11:07]
Taip normalu 4u.gif ir dar normalu po ovuliacijos jaust skausmus pilve doh.gif
Man ir prieš ir po ir beveik iki mmm skauda, po to pertrauka , tada mmm ir vėl skauda doh.gif
Buvau vakar pas gydytoją sakė viskas gerai - jautresnis organizmas, jei trukdo gyventi gydymas KT arba nestuke.gif (šito ir tikiuosi) taip pat įrodymas kas vyksta ovuliacija..

man ir tokie patys pozymiai del O,bet dar neiseina saves suprast,kada tyksliai ta O vyksta,reiks OT pamegint 4u.gif
Atsakyti
man kai vyksta ovuliacija,tai atrodo kad peiliu kas pjautu pilvo apacia....ypac nuo judesiu,ramybes busenoj jauciasi tik maudimas...dar jauciu diegianti skausma,kai tustinuos.....buvau persigandus,nes ir pilva pucia,bet tai vis sutampa su OT ir BT
Atsakyti
Man tai porą mėnesių po operacijos žiauriai skausminga O buvo, pajudėt negalėjau, gulėti tik tam tikra poza ir temperatūra buvo sukilus. O dabar tik nedideli pamaudenimai būna. Po O pilvo, strėnų maudimai, krūtinės laipsniškas jautrėjimas. Išsityrus paaiškėjo, kad prolaktinas per didelis, kuris, deja, turi įtakos nepastojimui. Dabar geriu vaistukus ir šie požymiai po truputį silpnėja.
Atsakyti
Sveiki.Truputi parasysiu istorijos....12 metu susirgau M , iki pastojimo nebuvo jokiu skausmingu ovuliaciju, ju net nejauzdavau ir man tada net neskaudedavo del to galvos, bet po gimdymo ir dar po triju metu (nes tuos tris metus po gimdymo nesiojau spirale) nejauciau jokiu skausmu, priesingai- buvo ypac lengvos negausios menesines ir reguliarios bet pries pusmeti iseme man ta spirale nes baigesi jos galiojimo laikas, tai dabar ypač gerai jauciu ta vadinama ovuliacija nes ji pas mane nuo menesiniu pradzios kartojasi apie 15-17 dieną.....Pas savo gine buvau tik kai emiaus spirale lauk, zadu eit birzeli per darbo komisija,tada reiks eit ir pas ja....Todel noriu dar jusu paklaust gal kazkam irgi po spirales isemimo taip yra?Dar noriu paklaust ar rimtai tie skausmai liaujasi kai pastoji?ar cia tik dar viena teorija?
Atsakyti
Na galiu pasakyti,kad tikrai po spirales su skausminga ovuliacija susiduriau ir as. O ji prasidejo 11 diena po spirales isemimo. Skauda kiauside, net akyse zalia. Bet tikiuosi ,kad praeis, nes paeiti normaliai nesugebu...Guleti geriausiai tik sekasi doh.gif
Atsakyti
o man kai iseme spirale iskart pastojau nesulaukusi kitu mm ax.gif tai ir nezinau.
Atsakyti
QUOTE(pjolita212 @ 2009 01 23, 23:40)
man taip pat po antro vaiko labai sustiprėjo skausmai doh.gif  2 savaites prieš mmm savijauta net baisu doh.gif ir silpna ir pykina be proto ir skauda.tai pradėjau gerti kt ,nežymei pagerėjo,o gal dar per trumpai geriu g.gif   kai vaikutis atsiras,tik mažiau laiko bus galvoti apie savo problemas 4u.gif būkit sveikos,ir mažiau skausmų jums visoms 4u.gif

Bet kokia neteisybe, nustojus vartoti KT, prisiminiau, kas yra PMS ir ovuliacija... Pirmus menesius net nesupratau, kas su manim darosi, viena savaite pilva raizo ir tepa, po to savaite net lubos erzina nezmoniskai, o dar kita tos dienos ateina, kurios irgi pas mane ne is maloniuju...

Man gine nuo ovuliacijos keliamu skausmu israse zvakutes i uzpakaliuka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orma: 11 rugsėjo 2010 - 20:15
niu va, pasirodo tie mano vaiduokliukai buvo jau apsigyvenes sunelis smile.gif dabar jau 9 men. man vel mm prasidejo, kai jam buvo 4 men. bet ovuliacijos dabar ne tokios skausmingos. tiesiog jauchiu kada tai vyksta ir tiek. tikiuosi, kad taip ir liks smile.gif
Atsakyti