Man skausminga ovuliacija pasidarė po pirmo gimdymo. Jei įsidėjote greitu metu po jo spiralė, tai gal sutapimas. Tiesa mano situacija panaši kaip iš Jūsų - mm nuo 12 m. jokių skasmingų ciklo vidurių ir pan. O po gimdymo tai kelis kartus, kol neišsiaiškinau, kad čia O skausminga net iki ligoninės priimamojo nuvažiavus nuvau, nes nei paeit, nei pavažiuot pačiai neišeidavo.
Sveikos,
Po gimdymo aš irgi turėjau tuos ovuliacinius skausmus kiek tais laiko, po to pradingo... Va šiandien pasikėliau ir maudžia, tempia kairį šoną. Ramybės būsenoj praeina - nors tiek gerai
Norėjau paklausti ar kuri nors geriate kokius nors vaistukus nuo skausmo?
Po gimdymo aš irgi turėjau tuos ovuliacinius skausmus kiek tais laiko, po to pradingo... Va šiandien pasikėliau ir maudžia, tempia kairį šoną. Ramybės būsenoj praeina - nors tiek gerai

Sveikos būsimos mamytes,
Noriu prisijungti į jūsų būrį. Ir iš karto pradedu nuo problemėlių
su vyru planuojame savo lelių, ta linkme dirbame atsakingai ir intensyviai, bet pastebėjau, kad ovuliacijos metu pradėjo skaudėti pilvo apačią ir ypač kairįjį šoną, dažniausiai kai judu, taip ramiai sėdint viskas tvarkoje. Bijau, kad čia kažkas negerai....
Bandau guosti save, kad tai dėl ovuliacijos, bet taip niekad nėra buvę

QUOTE(letute25 @ 2010 12 16, 16:33)
Sveikos būsimos mamytes,
su vyru planuojame savo lelių, ta linkme dirbame atsakingai ir intensyviai, bet pastebėjau, kad ovuliacijos metu pradėjo skaudėti pilvo apačią ir ypač kairįjį šoną, dažniausiai kai judu, taip ramiai sėdint viskas tvarkoje. Bijau, kad čia kažkas negerai....

na man tai kas menesi taip buna, kai pirma karta su tokiais skausmais nuvaziavau pas gine, tai ji sako dziaukis, gi ne kiekviena jaucia savo O. aisku pries tai patikrino su echo.
QUOTE(Ugniukė @ 2008 04 08, 14:01)
Aš irgi iki gimdymo nejausdavau jokių skausmelių ar nepatogumų, o dabar beveik kiekvieną mėnesį jaučiu duriantį ar maudžiantį skausmą (nelabai didelį, bet nemalonų) ciklo viduryje, kai vyksta ovuliacija 

as kaip supratau pagal gines paaiskinima, kad reik gaudyt pries ta skausma kudiki, nes kai prasideda tas maudimas, tai reiskia kad kiausinelis jau sprogo ir per velu gaudyt...
o tas skausmas is tom kad kai plysta kiausinelis issiskiria ten kazkoks skystis is kurio turejo vystytis kudikis, jei butu buves apvaisinimas. ir kol tas skystis issivaiksto tol maudzia.
ar as neteisingai supratau?
noriu si menesi gaudyt, tai bijau praleist
o tas skausmas is tom kad kai plysta kiausinelis issiskiria ten kazkoks skystis is kurio turejo vystytis kudikis, jei butu buves apvaisinimas. ir kol tas skystis issivaiksto tol maudzia.
ar as neteisingai supratau?
noriu si menesi gaudyt, tai bijau praleist

O kokios pas jus būna gleivės ovuliacijos dieną ?
Jau nebe pirmą ciklą pasirodo gleivės kaip kiaušinio trynys, bet tik vieną dieną ir vienąkart tokias pamatau ant tualetinio popieriaus. Iš ryto maudė pilvo apačią, jaučiau kiaušides, ypač dešiniąją, pilvas buvo lyg išpūstas, visi šie pojūčiai sustiprėdavo judant. Po pietų visa tai liovėsi ir atlikus "reikaliuką" tualete ant popieriuko pamačiau tas gleives kaip kiaušionio trynys. Pagal mane, tai taip pas mane vyksta ovuliacija.
Jau nebe pirmą ciklą pasirodo gleivės kaip kiaušinio trynys, bet tik vieną dieną ir vienąkart tokias pamatau ant tualetinio popieriaus. Iš ryto maudė pilvo apačią, jaučiau kiaušides, ypač dešiniąją, pilvas buvo lyg išpūstas, visi šie pojūčiai sustiprėdavo judant. Po pietų visa tai liovėsi ir atlikus "reikaliuką" tualete ant popieriuko pamačiau tas gleives kaip kiaušionio trynys. Pagal mane, tai taip pas mane vyksta ovuliacija.
Kai prasideda ovuliacija aš kiekvieną kartą skausmą nurašau apendicitui... Jau taip skauda, kad dievaž norisi tik susiriest ir gulėt, gerai dar, kad gulint jis praeina. Prieš pastojimą nieko panašaus nebūdavo, kiek pamenu. O dabar jau antra diena baigias, o vis dar skauda...
Sveikutes esamos ir busimos mamytes
Nezinau ar tinkamoje temoje pasisakau, bet mum su vyru iskilo klausimeliu beplanuojant savo pirmagimi. Dabar kaip tik mano ovuliacija, labai norim vaikelio ir jau kuri laika bandom, bet kaip tik dabar siek tiek apsirgau.
Nieko rimto tiesiog sloga, kaip manot ar mum toliau bandyti ar geriau susilaikyti ir palaukti kol slogutis pabegs?
Aciu uz atsakymus

pas mane pastaruoju metu skausminga ovuliacija, pora men per ovuliacija guledavau visa vakara lovoj, nes labai skaudedavo ir nedidele tempa buvo sukilus
dabar kelis men buvo kaip ir ramu, si men vel maudena labai nemaloniai ir sona skauda

Sveikos
na man kaip ir keletai mergaiciu pastebejau ,kad O pradejau jaust tik tuomet kai pradejom nesisaugot ...nes seniau pilvo apacia pradedavo skaudet tik keletai dienu pries mm...o kai pradejom planuot kazkada net nustebau ,kodel man taip anksti pradejo pilva maust ..pamaude pamaude ir nustojo ir tik poto po poros savaiciu vel pradejo maust ir atejo mm ...tai db jau suprantu kada mane O aplanko ,tik kolkas nekimba dar ...
skausmas nera nepakeliamas ,tad vaistu neprireikia
aisku jau paveluotai ,bet manau kad megaukites ir myluokites ,pabegs tos slogos

na man kaip ir keletai mergaiciu pastebejau ,kad O pradejau jaust tik tuomet kai pradejom nesisaugot ...nes seniau pilvo apacia pradedavo skaudet tik keletai dienu pries mm...o kai pradejom planuot kazkada net nustebau ,kodel man taip anksti pradejo pilva maust ..pamaude pamaude ir nustojo ir tik poto po poros savaiciu vel pradejo maust ir atejo mm ...tai db jau suprantu kada mane O aplanko ,tik kolkas nekimba dar ...
skausmas nera nepakeliamas ,tad vaistu neprireikia

QUOTE(angeliukas999 @ 2011 07 26, 20:45)
Sveikutes esamos ir busimos mamytes
Nezinau ar tinkamoje temoje pasisakau, bet mum su vyru iskilo klausimeliu beplanuojant savo pirmagimi. Dabar kaip tik mano ovuliacija, labai norim vaikelio ir jau kuri laika bandom, bet kaip tik dabar siek tiek apsirgau.
Nieko rimto tiesiog sloga, kaip manot ar mum toliau bandyti ar geriau susilaikyti ir palaukti kol slogutis pabegs?
Aciu uz atsakymus 

aisku jau paveluotai ,bet manau kad megaukites ir myluokites ,pabegs tos slogos

As ovuliacija pradejau jausti tik po gimdymo, praejus mazdaug metam. Nera taip skausminga, bet jauciasi taip viename sone (dazniausiai kairiajame) lyg maudimas. Bet ta itampa kazkaip dingsta vos tik pasimylim