Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų idėjos

prasau ideju sexualine tema 4u.gif noriu draugam kazka padovanot is sios temos. galvojau kamasutros knyga su zvakem, bet jie turi, noretusi kazka erotisko, juokingo ir kad abiem butu, gal turit kas kokiu minciu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deresa: 05 gruodžio 2009 - 18:37
manau kazka rastum sexshop parduotuvese smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deresa @ 2009 12 05, 20:33)
prasau ideju sexualine tema  4u.gif  noriu draugam kazka padovanot is sios temos. galvojau kamasutros knyga su zvakem, bet jie turi, noretusi kazka erotisko, juokingo ir kad abiem butu, gal turit kas kokiu minciu  blush2.gif

siulyciau tuos kauliukus kur sviecia va kaip pvz.; nuoroda http://www.smagiosdo....php/preke/1270 ,kazkaip netiketai uzejau tongue.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aftersun @ 2009 12 05, 17:29)
dariau ir as su kitokiais, bet kazkodel su baltais man graziausiai atrodo  ax.gif  smile.gif
user posted image

drinks_cheers.gif
Ir šis gražiai atrodo.
QUOTE(babiele @ 2009 12 05, 15:49)
Šiaip tai kiekvienais metais skirtinga padaro blink.gif

Ale jūs mano avatarą nukosėjot g.gif
QUOTE(Deresa @ 2009 12 05, 18:33)
prasau ideju sexualine tema  4u.gif  noriu draugam kazka padovanot is sios temos. galvojau kamasutros knyga su zvakem, bet jie turi, noretusi kazka erotisko, juokingo ir kad abiem butu, gal turit kas kokiu minciu  blush2.gif

Jūs sexshope pasidairykite, yra pasirinkimas, ir konsultantės galės patarti. Tikrai ten pilna ir su prikolais visko. mirksiukas.gif
Atsakyti
Patarkit ka nebrangaus padovanoti dylikametei ? blush2.gif Uz 15-20Lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Black&White @ 2009 12 05, 21:04)
Patarkit ka nebrangaus padovanoti dylikametei ? blush2.gif Uz 15-20Lt  g.gif

Pirma mintis šovusi galvon - muzikos CD, arba kokį filmą. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Black&White @ 2009 12 05, 21:04)
Patarkit ka nebrangaus padovanoti dylikametei ? blush2.gif Uz 15-20Lt  g.gif

bandau isivaizduoti ka tokio amziaus duktereciai galeciau padovanoti g.gif telefonui dekliuka, pakabuka prie telefono, sidabrine apyranke plona ar auskariukus, pakabuka ant grandineles, dabar ji pasinesus ant seimininkavimo, tai gal receptu knygyte g.gif pernai dovanojau, kadangi ismoko pyragus kepti, meskiuko formos kepimo forma smile.gif galima dar ka nors mergaitisko, maiselis prikrautas pvz.: veidrodelis su ivairiom plauku risimo priemonem, sagiukais, lupu balzamas ar blizgis, nagu lakas g.gif
Atsakyti
sexshope tai jo, bet ten ir kainos neblogos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deresa: 05 gruodžio 2009 - 22:26
taip sexchope nepigu, tai juk galit keli draugai susimesti ir padovanoti ax.gif
Atsakyti
Už krėtėt mane su tom saldainių eglutėm tai ir aš padariau.
Štai mano pirmas blynas blush2.gif
Vadinasi "Aguonų" eglutė lotuliukas.gif
user posted image
[img=http://img207.imageshack.us/img207/6657/pc060285n.th.jpg]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmuch: 06 gruodžio 2009 - 19:36
QUOTE(mmuch @ 2009 12 06, 19:31)
Už krėtėt mane su tom saldainių eglutėm tai ir aš padariau.
Štai mano pirmas blynas  blush2.gif
Vadinasi "Aguonų" eglutė  lotuliukas.gif

thumbup.gif
Jūs ten ant šampės bonkikės darėt?
Atsakyti
Taip.
Apklijavau saldainiais taip, kol visų nesuvalgys šampano neatsidarys. lotuliukas.gif
Atsakyti