Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų idėjos

QUOTE(mmuch @ 2009 12 06, 20:14)
Taip.
Apklijavau saldainiais taip, kol visų nesuvalgys šampano neatsidarys. lotuliukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(little bear @ 2009 12 05, 10:40)
PC Molas atsidariusiame Amatininkų mugėje. Mačiau parduoda siuvinėtus ir siūlo užsisakyti siuvinėjimą 4u.gif

thumbup.gif kaip tik ryt planavau į MOlą užsukt, tai reiks tada dar ir rankšluoščius prigriebt smile.gif

ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasmina @ 2009 12 05, 13:57)
ir kokios gi? rolleyes.gif už tokią nedidelę kainą norėčiau pasisemt idėjų ax.gif

Kalediniai zaislai (Alan deko, Imdeco, Acssesorize)
Puodeliai su linksmais uzrasais (Alan deko)
Arbata/kava/sokoladas (budavo komplektuojama su puodeliu arba be jo - priklausomai nuo bendros sumos) (Presto/ AJ Sokoladas)

daugiau jau kaip ir nepamenu - daug laiko prabego smile.gif bet dauguma dovanu buvo is Alan deko, Imdeco, C&D Style, Presto, AJ Sokoladas, L'Occitane. Dabar dar ir Acssesorize papildytu ta sarasa, o tuomet ju LT dar nebebuvo.

taigi, jei kam reikia stilingu, tam tikro lygio dovanu rekomenduoju sias parduotuves smile.gif juose ne tik brangus daiktai, ten galima rasti ir uz 10-15 LTL kazka tokio, ka dovanoti negeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Otra @ 2009 12 02, 17:23)
Sveikos,

As siemet sugalvojau dovanot mamai bei anytai su uosviu po pleda. Na mamai viena, o kadangi krize - tai uosviui ir anytai viena ant abieju  biggrin.gif  Toks daiktas, manau, kuri visada miela gauti ir visada reikalingas. Apvazinejau nemazai Vilniaus parduotuviu - na ir ka galiu pasakyt, arba kokybes ir kainos santykis nenormalus...arba kur tikrai grazus ir kokybiskas (geros sudeties) - tai ir kaina kosmine  doh.gif  Ir visai netycia radau internetine parduotuvyte http://www.pledai.lt/.
Kai kuriose pardose maciau tokius pacius pledus uz gerokai brangiau.
Jau turiu namie abu pledukus - gyvai dar grazesni, negu nuotraukose  wub.gif dar ir imbieriniu sausaineliu maiselius dovanu pridejo  smile.gif

Geras! As kaip tik savaitgali vaikstinejau su drauge po miesta ir landziojom po butikus (gyvenime nebuvau ten buvus blush2.gif ) kainos kosmines... ir maciau viename is ju, Stikliu gatvej pora pledu, lygiai tokiu paciu kaip sitoj nuorodoj (tie vilnoniai languoti), bet kaina: toj pardej 250, o cia - 149 ir dar su nemokamu pristatymu... kartais man sunku patiket buna kokie yra kainu skirtumai ir kaip is nezinojimo gali zmogus issidurt. Otra, o kuriuos pledukus tu pirkai? Mastau, kad reikia man sau nusipirkt koki...
Atsakyti
Aš tai šiemet sumasčiau prie kiekvienos dovanėlės ne atvirutę prisegt, kam ji skirta, bet su fotošopu nuotraukytę padaryt "kalėdiniu formatu". Nu man gražei atrodo, tik dar nenešiau padaryti foto, bet tikiuosi taip pat gerai gausis ax.gif .

Niekaip neina įkelt nuotraukytės, gaila, kad neįšeis jums padodyt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mmuch @ 2009 12 06, 19:31)
Už krėtėt mane su tom saldainių eglutėm tai ir aš padariau.
Štai mano pirmas blynas  blush2.gif
Vadinasi "Aguonų" eglutė  lotuliukas.gif
user posted image
[img=http://img207.imageshack.us/img207/6657/pc060285n.th.jpg]

grazu, as irgi vienais metas visus tokiom eglutem apdovanojau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmuch @ 2009 12 06, 20:31)
Už krėtėt mane su tom saldainių eglutėm tai ir aš padariau.
Štai mano pirmas blynas  blush2.gif
Vadinasi "Aguonų" eglutė  lotuliukas.gif
user posted image
[img=http://img207.imageshack.us/img207/6657/pc060285n.th.jpg]

Aš tai ant metaxos butelio klijavau fortūnos saldainius, tai irgi super atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Jei trūksta kalėdinių dovanėlių idėjų, kviečiu apsilankyti žemiau esančioj nuorodoj, gal rasit kokią idėją wink.gif mirksiukas.gif
Atsakyti

labai dekui uz ideja "eglute is saldainiu" thumbup.gif
Atsakyti
aš tai knygos šiemet norėčiau...ir pati gal knygą dovanočiau. man tai niekada nenuvalkiota...
Atsakyti
Sveikos supermamos smile.gif Galvoju padovanoti draugei parkerį.. gražų.. kokį nors.. ir ant jo išgraviruoti - ar tai inicialus, ar tai R <3 I .. kažką.. smile.gif ir man įdomu ar tokia dovana pvz jus tenkintų? Ji dar ilgai galėtų juo naudotis - mokslai, studijų metai. smile.gif Man atrodo praktiška, o gal kamnors kilo dar kokia įdėja ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(janionis @ 2009 12 08, 18:12)
Sveikos supermamos smile.gif Galvoju padovanoti draugei parkerį.. gražų.. kokį nors.. ir ant jo išgraviruoti - ar tai inicialus, ar tai R <3 I .. kažką.. smile.gif ir man įdomu ar tokia dovana pvz jus tenkintų? Ji dar ilgai galėtų juo naudotis - mokslai, studijų metai. smile.gif Man atrodo praktiška, o gal kamnors kilo dar kokia įdėja ? smile.gif

Na draugei parkeris bus šiaip sau dovana, o ne ypatinga, kad ir su inicialais. Gal geriau dovanų kuponą, išsirinks pati ko nori.
Atsakyti