Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų idėjos

QUOTE(janionis @ 2009 12 08, 18:12)
Sveikos supermamos smile.gif Galvoju padovanoti draugei parkerį.. gražų.. kokį nors.. ir ant jo išgraviruoti - ar tai inicialus, ar tai R <3 I .. kažką.. smile.gif ir man įdomu ar tokia dovana pvz jus tenkintų? Ji dar ilgai galėtų juo naudotis - mokslai, studijų metai. smile.gif Man atrodo praktiška, o gal kamnors kilo dar kokia įdėja ? smile.gif

Asmeniškai man, tai patiktų ir parkeris. Tuo labiau su inicialais, visada prisimins tą žmogutį kuris dovanojo ;]]
Atsakyti
Na dar sugalvojau, kad padovanosiu dvi kalėdines kojines pilnas saldainių ir vienoj iš tų kojinių bus ta dėžutė su parkeriu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, ideju kupinos supermamos 4u.gif
Va, skaiciau, skaiciau ir jau surikiavau mintis ir as. Sumasciau visiems siais metais dovanoti savo gamybos kremus, sampunus, kaukes, losjonus ir t.t. (na, kam ko mano manymu labiau reikia). Prie to dar prideti cia vienos mamytes darytus abrikosus, uzpiltus amaretu ir arbatytes kokios skanios bei isskirtinos bei savo keptus sausainuku idomiai ipakuotu.
Norisi kazko tikrai silto ir nuosirdaus, o ne tiesiog dovanu cekio ar dovanos vardan dovanos. Ziuresime kaip pasiseks. Visoms graziu ir siltu svenciu bei geru ideju. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(little bear @ 2009 12 05, 10:40)
PC Molas atsidariusiame Amatininkų mugėje. Mačiau parduoda siuvinėtus ir siūlo užsisakyti siuvinėjimą 4u.gif

o kokios kainos tokio siuvinejimo gal zinot kas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2009 12 08, 23:18)
o kokios kainos tokio siuvinejimo gal zinot kas?  smile.gif

to tiksliai tai nežinau, bet siuvinėtas rankšluostis su užrašu (pvz."gerai draugei") kainuoja, berods, 17Lt 4u.gif

Estella, ar buvot Mole?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo little bear: 08 gruodžio 2009 - 23:32
QUOTE(Pranute @ 2009 12 07, 11:32)
Geras! As kaip tik savaitgali vaikstinejau su drauge po miesta ir landziojom po butikus (gyvenime nebuvau ten buvus blush2.gif ) kainos kosmines... ir maciau viename is ju, Stikliu gatvej pora pledu, lygiai tokiu paciu kaip sitoj nuorodoj (tie vilnoniai languoti), bet kaina: toj pardej 250, o cia - 149 ir dar su nemokamu pristatymu... kartais man sunku patiket buna kokie yra kainu skirtumai ir kaip is nezinojimo gali zmogus issidurt. Otra, o kuriuos pledukus tu pirkai? Mastau, kad reikia man sau nusipirkt koki...

Pranute: as pirkau languota ir ta spalvota kaledini mamai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(janionis @ 2009 12 08, 17:12)
Sveikos supermamos smile.gif Galvoju padovanoti draugei parkerį.. gražų.. kokį nors.. ir ant jo išgraviruoti - ar tai inicialus, ar tai R <3 I .. kažką.. smile.gif ir man įdomu ar tokia dovana pvz jus tenkintų? Ji dar ilgai galėtų juo naudotis - mokslai, studijų metai. smile.gif Man atrodo praktiška, o gal kamnors kilo dar kokia įdėja ? smile.gif

man patiktu smile.gif
Atsakyti
gal kas matet, kur yra pirkti kaklaraisciams pakabu? niekur nerandu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(janionis @ 2009 12 08, 22:38)
Na dar sugalvojau, kad padovanosiu dvi kalėdines kojines pilnas saldainių ir vienoj iš tų kojinių bus ta dėžutė su parkeriu smile.gif

Šiaip jei tavo draugė tave myli, nesijaudink, jei viskas patiks.
Atsakyti
Aš viską suprantu, bet koks menkniekis patiktų. Pats gavęs menkniekį apsidžiaugčiau, bet manau kiekvienas suprantat, norisi padovanoti: 1. Tai kas nustebintų, 2. Kas būtų jos/jo naudojama, o ne šiaip į šoną padėta, 3. Atsimintų ilgai. Ir dar daug tų punktų galėtų vardinti...

Tai va, įdėja - kalėdinė kojinė (arba dvi šiltos, kalėdinės) prikimštos saldainių, o vienoj iš jų dėžutė su kaspinėliu, ją atidarius randate išgraviruotą parkerį, pvz.:
"Su šv. Kalėdom,
Ieva! "

Maždaug tokiam stiliuj viskas:

user posted image

Ar būdama 17m nustebtumėt/apsidžiaugtumėt ?

Ji rašo su parkeriu ir dar ilgai galėtų jį naudoti.
Atsiprašau, kad kartojuosi, bet įdomu nuomonių sulaukti, galvoju ką dar galėtų padovanoti. smile.gif
Tik neklauskit "ką ji mėgsta" ką mėgsta tą turi.. smile.gif O ir mano finansai neleidžia pirkti labai brangių dovanų smile.gif

Kaip dar galėtų sukalėdint įdėją ?
Lauksiu nuomonių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janionis: 09 gruodžio 2009 - 20:14
idėja tikrai graži, tik aš negraviruočiau jokio teksto susijusio su Kalėdomis schmoll.gif Juk norisi, kaip jau minėjai, kad žmogus tą daiktą prisimintų ir naudotų ne tik per Kalėdas, bet ir kiekvieną dieną g.gif vietoj tokio sveikinimo gal labiau tiktų vardas pavardė, inicialai ar kokia prasminga sentencija...
Atsakyti
QUOTE(janionis @ 2009 12 09, 21:13)
Aš viską suprantu, bet koks menkniekis patiktų. Pats gavęs menkniekį apsidžiaugčiau, bet manau kiekvienas suprantat, norisi padovanoti: 1. Tai kas nustebintų, 2. Kas būtų jos/jo naudojama, o ne šiaip į šoną padėta, 3. Atsimintų ilgai. Ir dar daug tų punktų galėtų vardinti...

Tai va, įdėja - kalėdinė kojinė (arba dvi šiltos, kalėdinės) prikimštos saldainių, o vienoj iš jų dėžutė su kaspinėliu, ją atidarius randate išgraviruotą parkerį, pvz.:
"Su šv. Kalėdom,
        Ieva! "

Maždaug tokiam stiliuj viskas:

user posted image

Ar būdama 17m nustebtumėt/apsidžiaugtumėt ?

Ji rašo su parkeriu ir dar ilgai galėtų jį naudoti.
Atsiprašau, kad kartojuosi, bet įdomu nuomonių sulaukti, galvoju ką dar galėtų padovanoti. smile.gif
Tik neklauskit "ką ji mėgsta" ką mėgsta tą turi.. smile.gif O ir mano finansai neleidžia pirkti labai brangių dovanų smile.gif

Kaip dar galėtų sukalėdint įdėją ?
Lauksiu nuomonių smile.gif

As tai dovanodama dovana visada perku tokia, kad ir man patiktu arba kokia pati noreciau gaut, tad jei jus apsidziaugtumet tokai dovana, vadinasi ir jusu drauge liks laiminga ir patenkina, nors aisku, visokiu personu buna (pati esu be proto isranki dovanoms doh.gif )
Atsakyti