Įkraunama...
Įkraunama...

Liūtas ir Ožiaragis

As - liutas, vyras - oziaragis. Abu buvom valdingi ir uzsispyre. beto ir islepinti pakankamai abu. Bet pradeja gyvent kartu - apsislifavom, taip sakant prisitaikem vienas prie kito smile.gif dabar viskas thumbup.gif uzsidegam - pasipykstam, o po penkiu minuciu vel viskas gerai ax.gif o atsiprasineja dazniausiai jis.. Jeigu jis uzpyksta, viskas issirutulioja taip kad tenka paciam ir atsiprasyt lotuliukas.gif
Liutes gynyba - puolimas bigsmile.gif
Atsakyti
Idomi tema as irgi ozerage,o vyras liutas, kartu gyvenam 15 metu per ta laika visko buvo bet manau jau supratom vienas kita, kuotolyn kaip sako senyn ir charahteriai supanaseja, reikia tik abiem kantrybes.
Atsakyti
Skaitau ir taip daug kas mano šeimai tinka. Aš Liūtė, o vyras Ožiaragis, tai mums abiems antra santuoka. Kartu prabuvom daug metų, kol susituokėm, visko buvo ir pykčių ir išssiskyrimų ir susitaikymų, o po vestuvių viskas tik į gerą pasikeitė smile.gif Nusileidžiu smulkmenose daugiau aš, bet jei rimtai supykstu ir užsispyriu, tai ir romantiškumas atsiranda pas jį,kartais tokią romantiką parodo, kad net pati nesitikiu. O šiaip kai Ožiaragis rimtai myli, jis yra ištikimiausias horoskopo ženklas (po Liūto) smile.gif Liūtės moteris pačios nuostabiausios, pati tokia ir draugių daug tokių turiu.
Atsakyti
oziaragiukes kaip prisiviliot liuta a biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(*lavista* @ 2006 03 17, 20:09)
As -  liutas, vyras - oziaragis. Abu  buvom valdingi ir uzsispyre. beto ir islepinti pakankamai abu. Bet pradeja gyvent kartu - apsislifavom, taip sakant prisitaikem vienas prie kito smile.gif  dabar viskas thumbup.gif  uzsidegam - pasipykstam, o po penkiu minuciu vel viskas gerai ax.gif  o atsiprasineja dazniausiai jis..  Jeigu jis uzpyksta, viskas issirutulioja taip kad tenka paciam ir atsiprasyt  lotuliukas.gif 
Liutes gynyba - puolimas  bigsmile.gif

lotuliukas.gif pas mus tas pats lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano mama liūtas, tėtis- ožiaragis. Maždaug už savaitės švęs vestuvių 30-metį thumbup.gif Puiki šeima. Abu savotiškai baisiai užsispyrę, tik parodo tai skirtingai. Ožiaragis lyg ir nusileidžia liūtui (glosto pagal plauką), bet iš esmės padaro savo lotuliukas.gif Tuo pačiu dėl liūto gali padaryt bet ką, mėgsta ruošti romantiškas staigmenas ar dovanėles. O liūtas žino, kaip pasiekti, ko nori ir kaip prieiti prie ožiaragio- su daug kantrybės ir švelnumo. Kiek matau- labai svarbu mokėt nusileist (ABIEMS) ir mokėt susitart.
Atsakyti
QUOTE(klajune @ 2006 08 22, 21:47)
Mano mama liūtas, tėtis- ožiaragis. Maždaug už savaitės švęs vestuvių 30-metį  thumbup.gif Puiki šeima..

Oi kaip many uspokajinai. GAl ir mano šeima gyvuos tiek metų ax.gif , o tai kartais atrodo, kad pasaulio pabaiga artėja blink.gif
Atsakyti
taip taip. .musu seimoj ash liutas, o vyras oziaragis, tai ka galiu pasakyt:))sunku, be proto sunku..bet vis kazkaip gyvenam..nesutariam del to, kas ash labai noriu vadovauti o oziaragis to nepakencia., , oziaragiai kaip kazkas minejo niekada nepasako ka galvoja, bet kai jau susikaupia..izeisti jo jau tikrai nepatariama- viska atsimena..o jau pavydumas doh.gif vaikus be proto myli ( maciuau kaip su svetimais bendrauja, o musiskis dar mazas, tai gal dar siek tiek prisibijo smile.gif )...w taip
Atsakyti
QUOTE(Sypsne @ 2006 12 31, 01:03)
taip taip. .musu seimoj ash liutas, o vyras oziaragis, tai ka galiu pasakyt:))sunku, be proto sunku..bet vis kazkaip gyvenam..nesutariam del to, kas ash labai noriu vadovauti o oziaragis to nepakencia., , oziaragiai kaip kazkas minejo niekada nepasako ka galvoja, bet kai jau susikaupia..izeisti jo jau tikrai nepatariama- viska atsimena..o jau pavydumas doh.gif  vaikus be proto myli ( maciuau kaip su svetimais bendrauja, o musiskis dar mazas, tai gal dar siek tiek prisibijo smile.gif  )...w taip

Su visais visais aspektais sutinku. Pavydumas, meilė vaikams, neapykanta kai aš-liūtė vadovaut ketinu... doh.gif
Jis labai kraštutiniškas - arba idealaiai geras, arba jau saugokis.. doh.gif
Dar kai supyksta negalvoja ką šneka.. va tada šlykštu būnaą ir pirma pasako, o po to galvoja... doh.gif
Toks tas mano ožiaragis... wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mano vyras ožiaragis, tai irgi labai bjaurus kartais būna. kai mes su juo susipykstam, tai dreba visi namai. Jam nepatinka, jei aš visada noriu imtis iniciatyvos. Bet aš jį perpratau ir prie jo gražiai prieinu, visada pasiekiu ko noriu.
Be to fantazija jie nepasižymi (visose srityse)
Atsakyti
Aš su savo ožiaragiu visai puikiai sutariam, pati esu liutė. Žinoma visko būna ir pasibaram. Sunkiausia tai su teisybių įrodinėjimais, jau kai isikala sau ką į galvą tai neišmuši kol tikrais faktais neirodysi. Pritarsiu daugumai dėl ištikimybės, tai tikrai ištikimi vyrai. Vyro tėvai taip pat tų pačių ženklų tik atvirkščiai, anyta ožiaragis, o uošvis liūtas. Jaunystėj nelabai sutarė, dabar tai jau per tiek metų turbūt apsišlifavo, nors pasitaiko visko mirksiukas.gif
Kaip ten bebūtu, man atrodo labai daug kas dar nuo pačio žmogaus priklauso 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
perskaiciau jusu pasisakymus ir sukirbejo atsakyti.... As liute, mano buves vyras (!) oziaragis, isbuvome kartu 4 metus, neimanoma, taip oziaragiai vyrai dideli mergisiai, issiskyreme del kitos moters, dabar jau dziaugiuos kad taip nutiko, nes turbut is tiesu gyvenimas butu prarades savas spalvas, nemoka nusileist, rupi tik sava asmenybe, nors iki vedybu atrode visiskai kitaip schmoll.gif
norejo padaryt mane pelyte, o ar isivaizduojat liute pelyte lotuliukas.gif neimanoma
Atsakyti