[quote=Ilgakoja,2009 01 06, 22:47]
[/quote]
laba diena kirpeja..

ar tokia spalva eitu isgauti is tamsiai rudu plauku (praktiskai juodu) per viena karta? Ar reiktu sviesinti palaipsniui? aciu
[/quote]
imanoma gal ir is pirmo karto,bet plaukui tas kenkia,gal tai butu protingiau tai daryt palaipsniui(as visad sakau savo klientems,kad plaukai ne nagai,kuriuos nulakavus,galima greit nuvalyt)
Papildyta:
QUOTE(tolla @ 2009 01 07, 00:38)
Aš taip pat turiu problemėlę... dažydavausi plaukus šviesiai-paskui tamsiai...galų gale nusidažiau natūralia savo plaukų spalva ir jau metus laiko nedažau jų...BET...nuo šampūnų turbūt man toks efektas yra, kad viršugalvyje plaukų spalva natūrali, o jau galiukai ryži pasidaro, tipo nuo plovimo... Gal turite kokių patarimų, kad plaukų spalva būtų vientisa? Pas mane dar yra keletas labai plonų sruogų baltų, bet čia vasarą nuo saulės labai išbluko tai čia no problem, bet ką daryti su tais ryžais galiukais?
nedazant plauku metus(jei gerai supratau)bet kokia spalva isisplaus,nes pigmentas isisplauna,beto jie kazkada buvo sviesinti(manau galuose pasilike sviesumo),tad ir pasilikus jums nemaloni spalva.gal pagalvokite apie dazyma su augaliniais dazais.
Papildyta:
QUOTE(grietine @ 2009 01 07, 12:32)
mano plaukai naturalus sviesus.
tiesiog sviesus plaukai visuomet yra sausesni nei kitu tipu plaukai,nors jus labai jais rupinates.gal imeskite foto,labai jau idomu kas ten jiems yra,nes priziurite juos labai
Papildyta:
QUOTE(-JURGITA- @ 2009 01 07, 16:48)
Faina tema
Tai ta proga papiktnaudžiausiu ..
Manau atėjo laikas keistis ...
Esu riebių žandų ..plaukai banguojasi - esu visad pasišiaušus
Ar tiktų stipriai išsikarpyti iki kaklo pabaigos (gal sakosi iki pečių

)
Ir įdėt šviesiai rudų sruogelių, tam , kad nebešviesint plaukų ...noriu juos atgaivint ir šiek tiek pasikeist, ko jau nedariau 15 metų
Pasvajoju apie maždaug tokį kirpimą ? tik labiau iškarpyta

ir gal tokią spalvą ? (ta kur iš dešinės)
reikia jums pasikeisti...as siulyciau plaukus ganetinai patrumpint ,gerokai prakarpyt(plaukai jus raitos naturaliai),tik spalva reiketu daryt kapucino,kakavos,jos pakankamai siltos ir keleta sviesiu sruogu, kad viena kita papildytu ir paryskintu spalvas
Papildyta:
QUOTE(nep @ 2009 01 07, 17:19)
Nesioju grifka, plaukai labai tiesus, bet ten kur grifka, yra nedidelis sukurys ir daznai ja isskirsto, o man norisi, kad grifka butu kaip sucementuota ir neissibegiotu. Kokia priemone butu geriau naudoti, kad ji tvirciau laikytusi

?
naudokite siek tiek lako ir paskui lengvai pasukuokite su smulkesnemis sukomis,kad kirpciukai igautu jums norima forma