Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimai kirpėjai

Faina tema thumbup.gif
Tai ta proga papiktnaudžiausiu ..
Manau atėjo laikas keistis ...
Esu riebių žandų ..plaukai banguojasi - esu visad pasišiaušus
Ar tiktų stipriai išsikarpyti iki kaklo pabaigos (gal sakosi iki pečių biggrin.gif )
Ir įdėt šviesiai rudų sruogelių, tam , kad nebešviesint plaukų ...noriu juos atgaivint ir šiek tiek pasikeist, ko jau nedariau 15 metų blush2.gif
user posted image
user posted image

Pasvajoju apie maždaug tokį kirpimą ? tik labiau iškarpyta
user posted image
ir gal tokią spalvą ? (ta kur iš dešinės)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -JURGITA-: 07 sausio 2009 - 15:54
Nesioju grifka, plaukai labai tiesus, bet ten kur grifka, yra nedidelis sukurys ir daznai ja isskirsto, o man norisi, kad grifka butu kaip sucementuota ir neissibegiotu. Kokia priemone butu geriau naudoti, kad ji tvirciau laikytusi g.gif ?
Atsakyti
[quote=Ilgakoja,2009 01 06, 22:47]
user posted image

[/quote]
laba diena kirpeja..smile.gif ar tokia spalva eitu isgauti is tamsiai rudu plauku (praktiskai juodu) per viena karta? Ar reiktu sviesinti palaipsniui? aciu 4u.gif
[/quote]
imanoma gal ir is pirmo karto,bet plaukui tas kenkia,gal tai butu protingiau tai daryt palaipsniui(as visad sakau savo klientems,kad plaukai ne nagai,kuriuos nulakavus,galima greit nuvalyt) 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(tolla @ 2009 01 07, 00:38)
Aš taip pat turiu problemėlę... dažydavausi plaukus šviesiai-paskui tamsiai...galų gale nusidažiau natūralia savo plaukų spalva ir jau metus laiko nedažau jų...BET...nuo šampūnų turbūt man toks efektas yra, kad viršugalvyje plaukų spalva natūrali, o jau galiukai ryži pasidaro, tipo nuo plovimo... Gal turite kokių patarimų, kad plaukų spalva būtų vientisa? Pas mane dar yra keletas labai plonų sruogų baltų, bet čia vasarą nuo saulės labai išbluko tai čia no problem, bet ką daryti su tais ryžais galiukais?  verysad.gif

nedazant plauku metus(jei gerai supratau)bet kokia spalva isisplaus,nes pigmentas isisplauna,beto jie kazkada buvo sviesinti(manau galuose pasilike sviesumo),tad ir pasilikus jums nemaloni spalva.gal pagalvokite apie dazyma su augaliniais dazais. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(grietine @ 2009 01 07, 12:32)
mano plaukai naturalus sviesus.

tiesiog sviesus plaukai visuomet yra sausesni nei kitu tipu plaukai,nors jus labai jais rupinates.gal imeskite foto,labai jau idomu kas ten jiems yra,nes priziurite juos labai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(-JURGITA- @ 2009 01 07, 16:48)
Faina tema  thumbup.gif
Tai ta proga papiktnaudžiausiu ..
Manau atėjo laikas keistis ...
Esu riebių žandų ..plaukai banguojasi - esu visad pasišiaušus
Ar tiktų stipriai išsikarpyti iki kaklo pabaigos (gal sakosi iki pečių  biggrin.gif )
Ir įdėt šviesiai rudų sruogelių, tam , kad nebešviesint plaukų ...noriu juos atgaivint ir šiek tiek pasikeist, ko jau nedariau 15 metų  blush2.gif
user posted image
user posted image

Pasvajoju apie maždaug tokį kirpimą ? tik labiau iškarpyta
user posted image
ir gal tokią spalvą ? (ta kur iš dešinės)
user posted image

reikia jums pasikeisti...as siulyciau plaukus ganetinai patrumpint ,gerokai prakarpyt(plaukai jus raitos naturaliai),tik spalva reiketu daryt kapucino,kakavos,jos pakankamai siltos ir keleta sviesiu sruogu, kad viena kita papildytu ir paryskintu spalvas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(nep @ 2009 01 07, 17:19)
Nesioju grifka, plaukai labai tiesus, bet ten kur grifka, yra nedidelis sukurys ir daznai ja isskirsto, o man norisi, kad grifka butu kaip sucementuota ir neissibegiotu. Kokia priemone butu geriau naudoti, kad ji tvirciau laikytusi  g.gif ?

naudokite siek tiek lako ir paskui lengvai pasukuokite su smulkesnemis sukomis,kad kirpciukai igautu jums norima forma 4u.gif
Atsakyti
Labai ačiū už atsakymą smile.gif nors paskutinį kartą šviesiai dažiausi prieš daugiau nei dvejus metus, turėjau tuomet ilgus plaukus, dabar turiu trumpesnius ir juos dažiau du kartus tamsiai...na, turbūt jau tokie tie mano plaukai, bet šiaip natūrali spalva man patinka, tik tie galai ryži nekaip man žiūrisi smile.gif
Atsakyti
sveikos,
mano plaukai garbanoti, bet as visada svajojau apie kirpciukus.. blush2.gif norejau paklausti ar lb jau rizikuociau juos nusikirpdama? ir kokia grifka patartumete- tiesia ar ant sono? smile.gif
Atsakyti
labai dziaugiuosi cia uzsukus ir tikiuosi gauti atsakyma ax.gif sugalvojau nusikirpti, mano plaukai gana ilgi, pats plaukas storas, nera labai tiesus, bet tikrai ne garbane, mano kirpeja sako, kad ganetinai tiesus, bet ne tokie, kaip noreciau as schmoll.gif kirpti noriu kare arba bobo, cia, kaip suprantu, kaip ir tas pats kirpimas, tik va bijau, jei plaukas nera labai jau tiesus, ar as nesuvargsiu su tokiu kirpimu, nes kaip suprantu graziai atrodo tik tuomet, kai plaukas krenta(na, kai plaukai sunkus) blink.gif patarkit ar rizikuot g.gif labai Jums aciu, ir gal yra kokiu priemoniu, kurios tikrai tiesintu plaukus, na suteiktu jiems ta toki sunkuma smile.gif tikiuosi suprantat ka as cia kalbu ax.gif
Atsakyti
is tikro neisivaizduoju kaip ideti cia nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(chiquitta @ 2009 01 08, 01:09)
sveikos,
mano plaukai garbanoti, bet as visada svajojau apie kirpciukus.. blush2.gif  norejau paklausti ar lb jau rizikuociau juos nusikirpdama? ir kokia grifka patartumete- tiesia ar ant sono?  smile.gif

su garbanotais plaukais didele rizika,bet pasikirpkit siek tiek ilgesnius karciukus,kad lengviau susitvarkytu.jei bus sudetinga tvarkytis galesit pakirpt ant sono(veliau) 4u.gif
Papildyta:
[quote=jurrrge,2009 01 08, 02:24]
labai dziaugiuosi cia uzsukus ir tikiuosi gauti atsakyma ax.gif sugalvojau nusikirpti, mano plaukai gana ilgi, pats plaukas storas, nera labai tiesus, bet tikrai ne garbane, mano kirpeja sako, kad ganetinai tiesus, bet ne tokie, kaip noreciau as schmoll.gif kirpti noriu kare arba bobo, cia, kaip suprantu, kaip ir tas pats kirpimas, tik va bijau, jei plaukas nera labai jau tiesus, ar as nesuvargsiu su tokiu kirpimu, nes kaip suprantu graziai atrodo tik tuomet, kai plaukas krenta(na, kai plaukai sunkus) blink.gif patarkit ar rizikuot g.gif labai Jums aciu, ir gal yra kokiu priemoniu, kurios tikrai tiesintu plaukus, na suteiktu jiems ta toki sunkuma smile.gif tikiuosi suprantat ka as cia kalbu ax.gif
[/quo
jei nuspresite pasikeisti is esmes,tai manau sprendima rasite su jusu kirpeja,nes ji realiai ivertins norus ir plaukus 4u.gif as siulyciau gal taip drastiskai nekirpti,nes jums paciai bus sokas, kazkiek laiko.pabandykite pastrumpint iki peciu ir stebekite kaip jums tvarkysis,jei viskas ok pasitrumpinsit dar,jei ne atsiauginsite.plaukas sunkus ir nera tiesus,tad labai rizikinga man jums patarinet kaip nesu macius plauku 4u.gif
Atsakyti
Sveikute smile.gif
esu blondinė, dažausi kirpykloj.plaukai lgoki-žemiau pečių.plaukus plaunu kasryt (riebaluojasi šaknys ir šiaip pripratus). tik savaitgaliais pailsinu plaukus nuo dažno plovimo (jei niekur nereikia eit, na baliukas ir .t.t) rytais truputį fenuoju-apie minutę...greit džiūna ir truputį patiesinu...todėl paskutiniu metu jaučiu kad galiukai sausėja...šampūnas Loreal kasdieniam plovimui, kaukė Gaja.
naudoju Lakme aliejuką, bet nelabai matau poveikį, gal patartumėte ką kitą????
ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2009 01 08, 21:47)
Sveikute smile.gif
esu blondinė, dažausi kirpykloj.plaukai lgoki-žemiau pečių.plaukus plaunu kasryt (riebaluojasi šaknys ir šiaip pripratus). tik savaitgaliais pailsinu plaukus nuo dažno plovimo (jei niekur nereikia eit, na baliukas ir .t.t) rytais truputį fenuoju-apie minutę...greit džiūna ir truputį patiesinu...todėl paskutiniu metu jaučiu kad galiukai sausėja...šampūnas Loreal kasdieniam plovimui, kaukė Gaja.
ačiū 4u.gif

tavo naudojamos priemones tau visiskai netinka.reiktu pamatyti tavo plaukus ir parinkti priemones
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2009 01 08, 21:47)
Sveikute smile.gif
ačiū 4u.gif

dazniausia problema,kad saknys riebios,o galai sausi.tas faktas kad plaukai dziusta labai greitai jau irodo kad jiems truksta dregmes.tiesinimas tikrai nieko gero,reiketu ieskot kito sprendimo.anksciau esu rasius,kad reikia nors karta per savaite naudoti maitinancia kauke ir palaikyti kiek imanoma ilgiau,tuomet plaukas tampa sunkesni, labiau blizga ir aisku sveikesnis.del riebiu saknu ,siulyciau retinti plauku plovima kiek imanoma ir pasirinkti sampuna kuris skirtas riebioms saknims,o kaukes ir aliejus naudoti tik nelieciant saknu 4u.gif
Atsakyti
Jau lankiausi šioj temoj, klausiau apie plaukų šviesinimą... Iš visiškai juodų. Taigi nusprendžiau, kad palaipsniui norėčiau atsikratyt visiškai juodos spalvos. Na apie visiškai šviesius plaukus nešneku, nes manau, kad jie man netiks, na tarkim gal norėčiau, aišku ne per vieną kartą, o po truputį tapti kaštonine. Bet klausimas tai, kad susidūriau su tuo, kad kirpyklos neapsiima šviesint plaukų. Tai čia normalu, ar kaip? Nes vistiek norėčiau tokį darbą patikėt kirpėjai, o ne pati daryt, kaip kad ir visą laiką dažau plaukus tik kirpykloj. Tai negi kirpyklos nešviesina plaukų, va kur klausimas smile.gif Nu jau privėliau aš čia visko... blush2.gif
Atsakyti