QUOTE(eilada @ 2009 01 04, 15:13)
Sveiki.
Gal galėtumėte parašyti daugiau info apie parafininius suktukus. Šiek tiek buvote užsiminus temos pradžioje. Norėčiau, kad šaknys būtų labiau papurusios ir pavargau nuo kasdieninės rutinos su dvejais džiovintuvais.
Aciux
as esu bandziusi parafininius suktukus,man jie labai patinka(niekaip neatsimenu firmos).tai tikrai efektyvu ir labai greita.siaip jais patogu naudotis.maciau yra medinese zirklese.tiesiog elektrinis prietaisas kuriame laikomi suktukai(3 dydziai).greitai ikaista ir uzsuki ant plauku(sausu)ir po keleto min isleidi.
Papildyta:
QUOTE(indiferentaaa @ 2009 01 05, 19:38)
Sveiki
labai norėjau paklausti... anksčiau turėjau ilgus plaukus, tada juos nusiblondinau, dbr atsiauginau savo senaja spalvytę (kirpėja stebėjosi, kad plaukai išliko tokie pat stori) ir noriu vėl juos auginti... Kas kiek laiko turėčiau eiti į kirpyklą kirptis galiukų??? kaip galiukus prižiūrėti (dar nepradėjo šiurti, bet jaučiu, kad netrukus pradės...

) kokias priemones naudoti , kad jie būtų gražūs???? labai prašau - patarkite, nes tikrai labai reikia. Dėkoju iš anksto
pakirpt plauku galiukus reikia nuo 6-8 savaiciu.del grazumu......kaukes maitinancios,ne drekinancios.ir aisku aliejukai plauku galams,kad blizgeju ir butu sveikesni
Papildyta:
QUOTE(Sarune288 @ 2009 01 05, 21:29)
[I][B][COLOR=blue]
Sveiki.(Kirpeja)
Mano plaukai ira purus ir stori, ir dar rieciasi galai, naudoju priemones seruma vaska bet jokiu pokiciu labai purus, gal galetumet patarti kokiu priemoniu stipresniu kad paplonintu plauka ir kad butu maziau apimties.
Kartais net znyples neistiesina gal gatumet pasakyti pagrindinius patarimus kjp jus kirpejos tiesinat plaukus nes tjp man neiseina
Buciau dekinga
man paskaicius jusu bedas,atrodo kad reiketu gero kirpimo kuris jusu plaukus prakarpytu ir siektiek praplonintu galiukus.jei pas kliente nera gero kirpimo mums tai pat yra sudetingiau juos istiesinti.tad nusiteikite geram kirpimui
Papildyta:
QUOTE(grietine @ 2009 01 06, 19:57)
savo plaukus kerpu kai tik suskilineja (kiek uzsiauginu tiek ir nusikerpu) mano svajone tureti ilgus plaukus o kaip tycia as ju negaliu turet. as jais nesveikai rupinuos, mane isvadina pamisusia del plauku prieziuros, naudoju daug kaukiu ir visokio sh..bet rezultato neturiu. Ar tai ziemos poveikis (vaikstau susikisusi plaukus po striuke su kepure ir t.t), naudoju vitaminus kuriuose tikrai yra A, E. pries plaudama palaikau su alyvuogiu aliejum, saknu netepu. gal nuo sildymo? (esu pasidejus kambary kad drekintu ora) bet rezultato neturiu!!!!!!!!!!!!!!!
mano plaukai:
sausi
galiukai labai skilineja
saknys greit susiriebaluoja
issipute
prarade zvilgesi
banguojasi
pleiskanuojasi
KA DARYTI???
kokia jusu plauku spalva?naturali ir kokia jei dazyta?