Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimai kirpėjai

noreciau paklausti koki numeriuka keune tinta dazus rinktis saknims jeigu spalva paskutini karta buvo dazyta visa galva 7.31, bet jau issiplove gerokai nes plaukai buvo daug sviesesni. prasau patarkit nes ryt vaziuosiu pirkt daziuku, beje mano naturalus plaukai numeris 5 ar 6 mazdaug, zodziu ta pilka tokia lietuviska spalva wink.gif aciu jums labai thumbup.gif
Atsakyti
norejau paklausti, ar yra pirkti peroksido plauku dazymui atskirai nuo paciu dazu? kur galiu rasti ir kiek galetu kainuot? smile.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(Preilla @ 2010 04 06, 10:03)
norejau paklausti, ar yra pirkti peroksido plauku dazymui atskirai nuo paciu dazu? kur galiu rasti ir kiek galetu kainuot? smile.gif aciu

Visose rimtesnese kosmetikos parduotuvese,drogas,eurokos ir visose,kuriomis prekiaujama profesionalia kosmetika ir dazais.
Papildyta:
QUOTE(devilbabe @ 2010 04 05, 23:55)
noreciau paklausti koki numeriuka keune tinta dazus rinktis saknims jeigu spalva paskutini karta buvo dazyta visa galva 7.31, bet jau issiplove gerokai nes plaukai buvo daug sviesesni. prasau patarkit nes ryt vaziuosiu pirkt daziuku, beje mano naturalus plaukai numeris 5 ar 6 mazdaug, zodziu ta pilka tokia lietuviska spalva wink.gif aciu jums labai  thumbup.gif

Dazus galite pirkti tuos pacius,taciau butina zinoti,su kokiu kremoksido stiprumu dazyta.speju saknys su 6 proc.taigi uzsitepate saknis,laikot apie dvidesimt min.tada uzsimaisote vel dazu su triju proc ir nutepate visus.laikote penkiolika min.plaunate galva mirksiukas.gif
Atsakyti
o kokia kaina gal zinote?
Atsakyti
QUOTE(Preilla @ 2010 04 06, 11:05)
o kokia kaina gal zinote?

Tikrai nzn,nes perku dideliais kiekiais ir tik prof linijos,uz visai kita kaina smile.gif o tie mazos talpos ne neisivaizduoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2010 04 06, 11:24)
Visose rimtesnese kosmetikos parduotuvese,drogas,eurokos ir visose,kuriomis prekiaujama profesionalia kosmetika ir dazais.
Papildyta:

Dazus galite pirkti tuos pacius,taciau butina zinoti,su kokiu kremoksido stiprumu dazyta.speju saknys su 6 proc.taigi uzsitepate saknis,laikot apie dvidesimt min.tada uzsimaisote vel dazu su triju proc ir nutepate visus.laikote penkiolika min.plaunate galva mirksiukas.gif

jai turi zilu tai su 6 o jai ne tai su 3 .keune 7.31tokios spalvos neturi schmoll.gif
Atsakyti
niu vat jus man pasakykit kaip profes blush2.gif jei noretumet pasviesint plaukus sruogelem. ( nes visu is karto gadint kazkaip gaila, o ir jei sudegins 1/3 plauku netaip matysis bendram kontekste ) ...bent jau iki kazkokios tai rudos.. tai kokius dazus rinktumetes , kad maziausiai pakenktu plaukams ? ( dabar plaukai juodi , ploni doh.gif ..)
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2010 04 06, 14:14)
Tikrai nzn,nes perku dideliais kiekiais ir tik prof linijos,uz visai kita kaina smile.gif  o tie mazos talpos ne neisivaizduoju ax.gif

mazais kiekiais, tai tokiais buteliukais, kokie buna prie dazu? o ar yra skirtumas, koki peroksida perki, ta prasme, ar ji reikia derinti prie dazu?
Atsakyti
Norejau paklausti del kokios priezasties ploneja plaukai? Pries metus turejau pakankamai storus, o dabar jie tokie ploni, kad persisviecia galvos oda. Kur cia problema? Plaukus dazau, sviesinau sruogelemis (dabar jau senokai to nebedarau), kartais patiesinu, bet labai saikingai. Dar turejau rimta gydyma hormoniniais vaistais. Gal tai irgi turejo itakos? Kaip susigrazinti buvusius plaukus? Naudoju ivairias kaukes, bet jokio pegerejimo nematau kol kas verysad.gif
Atsakyti
sveiki, ir as turiu klausimuka :} turiu plonus, tiesius, linkusius riebaluotis plaukus... beda tame, jog mano kirpciukai (tiksliau visi kirpciai, nes jau gana ilgus atsiauginau biggrin.gif ) greiciau issiriebaluoja, nei likusieji plaukai... pusdienis ir jie jau atrodo nei siaip nei taip unsure.gif vien del ju turiu kasdien plauti galva, nes isplovus tik kipciukus jie normalioj busenoj neisbuna ne pusdienio verysad.gif gal patarsit kokia priemone? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2010 04 07, 14:25)
niu vat jus man pasakykit kaip profes  blush2.gif   jei noretumet pasviesint plaukus sruogelem. ( nes visu is karto gadint kazkaip gaila, o ir jei  sudegins  1/3 plauku netaip matysis bendram kontekste ) ...bent jau iki kazkokios tai rudos.. tai kokius dazus rinktumetes , kad maziausiai pakenktu plaukams ? ( dabar plaukai juodi , ploni  doh.gif ..)

laba juodus tik su milteliais su dazais nenudazysi schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Preilla @ 2010 04 07, 16:35)
mazais kiekiais, tai tokiais buteliukais, kokie buna prie dazu? o ar yra skirtumas, koki peroksida perki, ta prasme, ar ji reikia derinti prie dazu?

kiekviena firma turi savo emulsijas .nuo to priklauso dazu spalva
Papildyta:
QUOTE(Bonbonke... @ 2010 04 07, 20:17)
sveiki, ir as turiu klausimuka :} turiu plonus, tiesius, linkusius riebaluotis plaukus... beda tame, jog mano kirpciukai (tiksliau visi kirpciai, nes jau gana ilgus atsiauginau  biggrin.gif ) greiciau issiriebaluoja, nei likusieji plaukai... pusdienis ir jie jau atrodo nei siaip nei taip  unsure.gif vien del ju turiu kasdien plauti galva, nes isplovus tik kipciukus jie normalioj busenoj neisbuna ne pusdienio  verysad.gif gal patarsit kokia priemone?  4u.gif

o gal labai daznai pirstais plaukus ciupinejat,dar gali but kad blogai isplaunat galva.2 kartus reikia muiluot,kaukes ar balzamo nedeti an saknu.ir kai plausit reikia neglostit o su pirstu paduskelem masazuot.pabandykit gal pades
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugne///: 07 balandžio 2010 - 23:54
sveikos smile.gif turiu klausimų galybę smile.gif nebesuprantu, ar mano kirpėja manęs nesupranta, ar kas yra, kad paprašau vienokios spalvos, o ji mane nudažo kitaip g.gif sako: nusiplaus.... doh.gif taigi, paskutinį kartą buvau prieš gerą mėnesį pas kirpėją, dėjom spalvytę tokią a la" šviesiai ruda", gavosi kaip visada pššš. man ji per tamsi, per tą mėnesį plovėsi, bet vistiek nesimato to, kas turėjo būti. mane domintų tai, ar įmanoma man kad ir rytoj nueiti pas kirpėją ir dažyti iškart "tamsus blondimas", "medaus " spalva? nejaugi vėl teks man dėti galybę šviesių sruogų, norint pasiekti norimą rezultatą? blush2.gif ačiū iš anksto smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglareta: 08 balandžio 2010 - 01:04