Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimai kirpėjai

QUOTE(kristynka* @ 2010 04 12, 19:41)
Noriu paklausti. blush2.gif
turiu dar tamsiai rudus plaukus, ar nesendytu siesios sruogeles kelios, ar tai priklauso kiekvienam atskirai prie veido ? ar tai iseja is mandos..

ir ar sonu kirpti kirpciukai stambina veida, (nes veidas yra stambokas)
va kazkas panasaus tokio
Šonu
ar taip geriau gal stambesnem veidui tokia kirpciukai, be gifkutes
be

ir gal galit kokiu plaukų kirpimu ideti stambesnem veidui, plaukai yra ploni ir nedaug, noriu kad būtų zemiau petuku.
Atsakyti
Laba diena, noriu atnaujinti plaukucius, ivaizdi, labai pabodusi ta pilka plauku spalva, noreciau nusidazyti sviesiomis arba tamsiomis sruogelemis, bet mano plaukai yra sausi todel bijau kad jie netaptu visai siaudiniai, ka galetumete patarti kad nesugadiciau plauku g.gif
Atsakyti
sveikos kirpejos 4u.gif gal kuri galetumete daugiau pasisakyti apie Loreal Platinum dazus,kuriais dazoma sruogom....ar jie "saugesni" nei siaip milteliai? ir ar nenusiplauna po keliu kartu,kaip tie visokie kreminiai? rolleyes.gif taip pat gal patartumete dar kokiu analogisku dazu sruoguoti plaukus,tik ne kreminio pagrindo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulle @ 2010 04 12, 19:43)
Sveiki,norejau pasiteirauti del kirpciuku prieziuros. Neseniai nusikirpau ilgus kirpciukus, bet mano paukai nera vsiskai tiesus, kaip geriausiai butu juos suformuoti,jei nenaudoji tiesinimo znypliu, kad graziai kristu?

spec. apvaliu sepeciu ir fenu
Atsakyti
sveikos 4u.gif norejau paklausti as jau kokius 5 metus sviesinu plaukus sruogelem,tai va jos man taip pabodo noriu grysti prie savo naturalios pilkos spalvytes,visi sako kad dazyti beprasmiska kad sruogeles vistiek lys i virsu bet juk jai as lauksiu kol nuaugs tai gal 3 metus auginsiu nes plaukai tai iki uzpakaliuko mano
Atsakyti
Sveiki,as su savo bedom biggrin.gif
krize-tenka tolinti apsilankyma pas kirpeja sad.gif gal zinote ir galetumete man patarti su kuo nors laikinai galima butu nudazyti saknis? as esu pelenine,ta lietuviska,o mano dazyti plaukuciai yra ryzai rudi,bet nera tamsus labai smile.gif noreciau nors pienisko sokolado patepliot biggrin.gif kad maziau kristu i akis ta pilka,ji labai matosi kai eina salta ir sita spalvos biggrin.gif

Labai lauksiu patarimo... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dowa @ 2010 04 12, 20:02)
Laba diena, noriu atnaujinti plaukucius, ivaizdi, labai pabodusi ta pilka plauku spalva, noreciau nusidazyti sviesiomis arba tamsiomis sruogelemis, bet mano plaukai yra sausi todel bijau kad jie netaptu visai siaudiniai, ka galetumete patarti kad nesugadiciau plauku  g.gif

Tiek sviesias tiek tamsias sruogas galima dazyti su kreminiais dazais.

QUOTE(zaliaake333 @ 2010 04 13, 20:43)
sveikos 4u.gif  norejau paklausti as jau kokius 5 metus sviesinu plaukus sruogelem,tai va jos man taip pabodo noriu grysti prie savo naturalios pilkos spalvytes,visi sako kad dazyti beprasmiska kad sruogeles vistiek lys i virsu bet juk jai as lauksiu kol nuaugs tai gal 3 metus auginsiu nes plaukai tai iki uzpakaliuko mano

Atitaikyti spalva labai sunku,o jei dazyti visiskai naturalia spalva,jos turi zalio atspalvio.Na o del dazymo,tai teisybe sako,sviesios sruogos greitai atsiplaus.
QUOTE(liuxiuke @ 2010 04 14, 12:01)
Sveiki,as su savo bedom biggrin.gif
krize-tenka tolinti apsilankyma pas kirpeja sad.gif gal zinote ir galetumete man patarti su kuo nors laikinai galima butu nudazyti saknis? as esu pelenine,ta lietuviska,o mano dazyti plaukuciai yra ryzai rudi,bet nera tamsus labai smile.gif noreciau nors pienisko sokolado patepliot biggrin.gif kad maziau kristu i akis ta pilka,ji labai matosi kai eina salta ir sita spalvos biggrin.gif

Labai lauksiu patarimo... smile.gif

Siulyciau neeksperimentuoti,nes paskui krize pakutens dukart 4u.gif smile.gif paklauskite kirpejos kokiais dazais jus dazo,kokiu proc kremoksidu,nusipirkite to numeriuko dazu ir kremoksido ir tiesiog paprasykite,kad drauge nudazytu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2010 04 14, 21:46)
Tiek sviesias tiek tamsias sruogas galima dazyti su kreminiais dazais.
Atitaikyti spalva labai sunku,o jei dazyti visiskai naturalia spalva,jos turi zalio atspalvio.Na o del dazymo,tai teisybe sako,sviesios sruogos greitai atsiplaus.

Siulyciau neeksperimentuoti,nes paskui krize pakutens dukart 4u.gif  smile.gif  paklauskite kirpejos kokiais dazais jus dazo,kokiu proc kremoksidu,nusipirkite to numeriuko dazu ir kremoksido ir tiesiog paprasykite,kad drauge nudazytu mirksiukas.gif

biggrin.gif kad taip lengva butu.... dazo su organic tokiu nera pirkti... maiso kelias spalvas... as tik norejau paklausti del sampuno ar balzamo laikinai spalvai... bet visviena aciukas 4u.gif
Atsakyti
va koki daikta radau blink.gif blink.gif http://www.manopreke...k-slinkimo.html gal kas turit? ar cia eiline nesamone? doh.gif
Atsakyti
sveiki, nzn net nuo ko pradet, problemu begale doh.gif biggrin.gif
na vie nu zodziu pries metus buvau jau atsiauginus plaukus iki vidurio nugaros ir man kazkoks meteoritas apsviete jog noriu tureti olialiakiska plauku spalva, o kadangi pas mane plaukas turi stipru raudona pigmenta tik dazant gaunuosi kazkokia geltona(tamsi) tai juos man visu pirma sulygino spalva o po to uztonavo ir kas kart po to balino saknis ir tonavo visa plauka(su shwarzkopfo prof), o to pasekme db labai ploni plaukai ir geltoni nes paskutini karta daziausi salon+ su keunes dazais nudaze saknis ir siek tiek patonavo sulygint spalva is pradziu tai neblogai buvo nu bet db jau trecia menuo eina negaliu i save ziuret kazkokia slyksti geltona(tamsi) spalva!
plaukai issauseje, rangosi kaip speju nuo sausumo, aisku naudoju gerus sampunus kaukes, aliejukus, naturalius aliejus (pagrinde kokosu) nes noriu juos bent kiek atgaivint!
tai va pasipasakojau o db noreciau kirpejos komentaro ka man daryt? ar toliau but baisia geltona galva toliau dazyt tik saknis su keunes dazais ir varyt save i nevilti ir naudot visas galimas priemones plauku atgaivinimui? ar persidazyt i kokia tarkim kad ir kapucino spalva ar dar kuo(tamsi spalva man netiks manau nes esu sviesiaode plius trumpi plaukai)?arba dar vienas dalykas persidazyt tamsiai ir nusikirpt kad ir kaip ir kare kirpimu? bet vel problema mano veidas pailgas nesioju akinius plius antakius atsiaugineju- nelygus) tai turiu grifka( ja visaip pakomponuoju nors ir manau jog su akiniais man nelabai tinka grifka doh.gif
o gal man kokiom sruogom pasidazyt? ar pasitamsint plaukus ir sviesiu sruogeliu idet gal kazkas geriau bus? net nzn unsure.gif
dieve mano kiek prirasiau doh.gif nzn gal foto man savo imest jum gal ka padesit man?

ai dar vienas dalykas galvoju gal eit pabandyt nudazyt su alfa parf dazais gal is tos firmos atrasciau normalia spalva? o kas tie beamoniakiai dazai ar as galeciau jais nusidazyt kazka i sviesia spalva tik ne slykscia geltona? ir bent kiek atsiaugint savo normalius plaukus kad pasikeistu sitie sugandinti( nukirpti juos su laiku po truputi)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo awsra: 17 balandžio 2010 - 22:40
QUOTE(liuxiuke @ 2010 04 14, 22:37)
biggrin.gif  kad taip lengva butu.... dazo su organic tokiu nera pirkti... maiso kelias spalvas... as tik norejau paklausti del sampuno ar balzamo laikinai spalvai... bet visviena aciukas  4u.gif

Galite nusipirkti tiesiai is kirpejos mirksiukas.gif paklauskite kokiom proporcijom dazai maisomi. O del sampunu dazanciu,tai zinokit didele tikimybe nuzaliuoti,o ir paskui gali dazant skirtis dazyti plotai...Netolygiai dengtis spalva ax.gif
Atsakyti
Kaip priziuret sviesius plaukus kurie sukuojant trupa?
Atsakyti