Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimai kirpėjai

QUOTE(dagli @ 2010 04 28, 15:33)
laba diena 4u.gif
nezinau nei ka daryti ....nusidaziau plaukus kavos-cinamono spalva,na gavosi tikrai ne tokia kokios tikejausi...per tamsi si spalva,skandina mane,noriu persidazyti,tai yra pasisviesinti...tik nezinau ka ir kaip daryti,bandyti pirkti,kad atstatyti spalva kazkoki blukikli(net nezinau kaip vadinasi tiksliai si priemone) ir paskui rinktis kita spalva , bet ir vel nezinia kas gausis ir kaip atrodysiu....

Jei pries tai plaukai buvo sviesus tai spalva apsiplaus ir pakankamai greitai.Jei ne,namuose neeksperimentuokit,eikit pas profesionalus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2010 04 28, 18:26)
Jei pries tai plaukai buvo sviesus tai spalva apsiplaus ir pakankamai greitai.Jei ne,namuose neeksperimentuokit,eikit pas profesionalus 4u.gif

plaukai buvo tamsoki mirksiukas.gif
dekui uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dagli: 28 balandžio 2010 - 17:36
Sveiki,
labai reikia patarimo - jau kelerius metus dažau savo natūraliai gana tamsius plaukus "blondiniškai". Dabar turiu 5 mėnesių sūnelį, žindau, jau visą mėnesį plaukai slenka kuokštais. Ir atrodo jau negražiai, nes šaknys ataugo, reikėtų vėl dažyti. Ar nepakenks šviesinimas, ar plaukai nepradės dar labiau slinkti? Girdėjau, kad geriau nesidažyti, kol nenustos slinkti, bet mano kirpėja patikino, kad dažymas nepakenks. O aš bijau visai be plaukų likti verysad.gif . Neseniai nustojau gerti gelžies preparatus, nes turėjau anemiją ir dabar geriu kalcį su magniu. Priežiūrai naudoju Keune dažytų plaukų šampūną ir kaukę, tie plaukai, kurie liko, atrodo gerai. Bet gal geriau kokia nors priemonę nuo slinkimo panaudoti kol kas?
Atsakyti
QUOTE(Augale @ 2010 04 28, 17:41)
Sveiki,
labai reikia patarimo - jau kelerius metus dažau savo natūraliai gana tamsius plaukus "blondiniškai". Dabar turiu 5 mėnesių sūnelį, žindau, jau visą mėnesį plaukai slenka kuokštais. Ir atrodo jau negražiai, nes šaknys ataugo, reikėtų vėl dažyti. Ar nepakenks šviesinimas, ar plaukai nepradės dar labiau slinkti? Girdėjau, kad geriau nesidažyti, kol nenustos slinkti, bet mano kirpėja patikino, kad dažymas nepakenks.  O aš bijau visai be plaukų likti  verysad.gif . Neseniai nustojau gerti gelžies preparatus, nes turėjau anemiją ir dabar geriu kalcį su magniu. Priežiūrai naudoju Keune dažytų plaukų šampūną ir kaukę, tie plaukai, kurie liko, atrodo gerai. Bet gal geriau kokia nors priemonę nuo slinkimo panaudoti kol kas?

Dazymas plauku slinkimui itakos neturi,nes dazant nepazeidziama plauko saknis.Jei plaukai slenka,bandykit naudoti ampoles,galiu rekomenduoti revlono su placenta,arba yra pleistras tos pacios firmos,tikrai efektyvus dalykas,tik tiek kad ne pigus.
Kitas dalykas,jei plaukai luzta ir krenta,tada yra pasekme dazymo,bet jei slenka,po gimdymo,tai normalu,tada dazymas tikrai niekaip neitakos plauku slinkimui.
Atsakyti
Sakykite,turiu nusidaziusi plaukus visus baltai.Dabar noreciau nusiimti spalva,ar tai imanoma?Kas yra spalvos nuemejas? 4u.gif
Atsakyti
o kuom skiriasi balinimo milteliai nuo balinimo pastos? g.gif
ir kaip patartumete toliau daryti, mano plaukai buvo sviesus blond su pilku atspalviu (tobula spalva be jokiu perejimu ir ryzumu wub.gif ), tada man uzsireikejo ir perdaze mane rusvai augaliniais joico atrodo dazais, taip daziau kuri laika, poto daziau Loreal Casting (beamoniakiais) rusva buvau apie nepilnai 2 metus, bet dabar noriu sugryzti prie savo blond spalvos...man pradziai nueme spalva su spalvos nuemeju, taciau saknis iki puse galvos nueme geraij, bet plaukai nuo puse galvos (o jie ilgi pas mane) liko beveik tokios pat spalvos kokie ir buvo (rusvi), tada po poros savaiciu man uzdaze visus plaukus sviesiais dazais, taciau velgi saknis ir puse galvos nukando gerai (nes is prigimties plauai mano sviesoki) o vat tie galai ir liko karameliniai doh.gif , kaip man geriau dabar issviesinti plaukus ir sugryzti prie buvusios spalvos doh.gif
Busiu labai dekinga uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 04 28, 18:41)
Sakykite,turiu nusidaziusi plaukus visus baltai.Dabar noreciau nusiimti spalva,ar tai imanoma?Kas yra spalvos nuemejas? 4u.gif

tai kokios spalvos norit but? g.gif tiesiog nusidazykit tamsesne,nereikia baltos spalvos niekuo nuiminet smile.gif
Papildyta:
QUOTE(%ziema% @ 2010 04 28, 19:30)
o kuom skiriasi balinimo milteliai nuo balinimo pastos? g.gif
ir kaip patartumete toliau daryti, mano plaukai buvo sviesus blond su pilku atspalviu (tobula spalva be jokiu perejimu ir ryzumu wub.gif ), tada man uzsireikejo ir perdaze mane rusvai augaliniais joico atrodo dazais, taip daziau kuri laika, poto daziau Loreal Casting (beamoniakiais) rusva buvau apie nepilnai 2 metus, bet dabar noriu sugryzti prie savo blond spalvos...man pradziai nueme spalva su spalvos nuemeju, taciau saknis iki puse galvos nueme geraij, bet plaukai nuo puse galvos (o jie ilgi pas mane) liko beveik tokios pat spalvos kokie ir buvo (rusvi), tada po poros savaiciu man uzdaze visus plaukus sviesiais dazais, taciau velgi saknis ir puse galvos nukando gerai (nes is prigimties plauai mano sviesoki) o vat tie galai ir liko karameliniai doh.gif , kaip man geriau dabar issviesinti plaukus ir sugryzti prie buvusios spalvos doh.gif
Busiu labai dekinga uz atsakyma 4u.gif

na jei dar dazysit,tai dar labiau nualinsit galiukus,kurie ir taip gerokai sausesni nujauciu ir reikalauja gydymo. Jei ten nedaug tu rusvu,gal palaukit,kol nuaugs, po centimetra vis nukerpant arba galvos pavirsiu sruogelem isdazyt,tai nekris tie galai i akis. Bet luktelkit,nes kas 2 sav dazant kad neliktu pukas ant galvos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2010 04 28, 19:44)
tai kokios spalvos norit but? g.gif  tiesiog nusidazykit tamsesne,nereikia baltos spalvos niekuo nuiminet  smile.gif
Papildyta:

na jei dar dazysit,tai dar labiau nualinsit galiukus,kurie ir taip gerokai sausesni nujauciu ir reikalauja gydymo. Jei ten nedaug tu rusvu,gal palaukit,kol nuaugs, po centimetra vis nukerpant arba galvos pavirsiu sruogelem isdazyt,tai nekris tie galai i akis. Bet luktelkit,nes kas 2 sav dazant kad neliktu pukas ant galvos 4u.gif

na as noriu buti sviesi blond tokia kokia visada buvau tik reikalus prispyrus nusitamsinau doh.gif , o dazau ne kas dvi savaites, tik po dazu nuemejo man po 2 savaiciu uzdaze, o dabar jau menuo praejo nuo to, tad noriu toliau procesa vystyti, vat ir noreciau zinoti kuria linkme toliau keliauti...plaukuciai pasauseje, bet as juo lb priziuriu perku ir audoju tik profesionalia kosmetika blush2.gif , patikekit lb bijau del plaukuciu stovio todel ir nedarau, nedazau visko iskarto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo %ziema%: 28 balandžio 2010 - 20:20
Tai neseniai norejau i mesti kelias rudas sruogelias,bet kirpeja atsisake dazyti,nes atceit nesigaus,gausis ryza spalva.
As noreciau tokiu,kaip paiskinti g.gif Kaip Goda sabutyteva taip noreciau,bet jauciu be sansu man taip susitvarkyti plaukucius,kol nenuauks. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2010 04 28, 19:12)
Dazymas plauku slinkimui itakos neturi,nes dazant nepazeidziama plauko saknis.Jei plaukai slenka,bandykit naudoti ampoles,galiu rekomenduoti revlono su placenta,arba yra pleistras tos pacios firmos,tikrai efektyvus dalykas,tik tiek kad ne pigus.
Kitas dalykas,jei plaukai luzta ir krenta,tada yra pasekme dazymo,bet jei slenka,po gimdymo,tai normalu,tada dazymas tikrai niekaip neitakos plauku slinkimui.

Ačiū labai už atsakymą 4u.gif , ramiai galėsiu ir toliau dažytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 04 28, 20:23)
Tai neseniai norejau i mesti kelias rudas sruogelias,bet kirpeja atsisake dazyti,nes atceit nesigaus,gausis ryza spalva.
As noreciau tokiu,kaip paiskinti g.gif Kaip Goda sabutyteva taip noreciau,bet jauciu be sansu man taip susitvarkyti plaukucius,kol nenuauks. 4u.gif

tai G.Sabutyte berods pas mus blondine,o jus norit but tamsesne arba as nesuprantu ko jus norit unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2010 04 28, 15:44)
Pirma karta tai sruoguotu visa galva. Plius bus aiskus skirtumas tarp sruoguotu ir anksciau dazytu visu,tol kol nuaugs dazyta dalis.Paskui dazyti TURI (daznai taip nedaro) tik ATAUGUSIA DALI.Sruogos dazomos su milteliais,galima ir su dazais,taciau toks dazymas duos tik seseli ir jis taikomas/galimas tik kai naturalus plaukas pats sviesus labai.Turiu mergaite kuri visada daze sruogom,paskui uzsidaze visus,dabar vel sruogom dazo.Kankinosi ilgai,nes skirtumas buvo ryskus,bet gelezines kantrybes deka,dabar likes tik koks 10-15 cm dazytu plauku,metu begyje(plaukai ilgi) nusikirps.O visus nusidaze irgi kazkur pries metus.Ta dalis kur buvo dazyti visi,labai silpna,taciau mano ikalbeta leidosi nukerpama koki 10 cm, taigi liko visai nedaug ax.gif  Seip sruogom dazyti yra gerai,jei sruogos dazomos teisingai,naudojamos atitinkamos priemones ir svarbiausia reguliariai kerpiami galai.Tada viskas tikrai buna gerai. Siandien per seminara technike pasake auksinius zodzius: "Blondine buti yra prabanga" Jei investuosit,turesit grazius sviesius plaukus,nes kitaip,tai neimanomas dalykas mirksiukas.gif

o pvz negalimas toks dalykas jog ta savo blondiniska spalva isimt iki mano naturalios pilkos spalvos(lietuviskos) o po to uzsruoguot? ar tai isvis butu peilis plaukams? doh.gif
arba dar sugalvojau lotuliukas.gif o gal suvienodint spalva visa na jog nutamsintu su lig naturaliais plaukais ir po to pradet sruogelem dazyt?
kaip geriau? ar isvis cia jokio gerio? lotuliukas.gif
Atsakyti