QUOTE(awsra @ 2010 04 28, 21:57)
o pvz negalimas toks dalykas jog ta savo blondiniska spalva isimt iki mano naturalios pilkos spalvos(lietuviskos) o po to uzsruoguot? ar tai isvis butu peilis plaukams?
arba dar sugalvojau

o gal suvienodint spalva visa na jog nutamsintu su lig naturaliais plaukais ir po to pradet sruogelem dazyt?
kaip geriau? ar isvis cia jokio gerio?
Sviesinimas ir yra spalvos isemimas

Jei buitiskai issireiksti,tai sviesinimas,balinimas yra plauko grauzimas.Nugrauzia jusu tamsia spalva ir padaro sviesia.Tokiu paciu principu yra daromas ir tamsios spalvos isemimas.Isemus spalva,uzdazoma norima
QUOTE(FrostyFrosty @ 2010 04 28, 22:25)
Sveiki,
As noreciau kirpejos pasiteirauti siek tiek apie plauku prieziura ir/arba kirpima.
Mano plaukai ilgi, siuo metu galai nusilpe, sakojasi, sausoki, o prie saknu riebaluojasi

Tai pat jie veliasia,siaubingai veliasi, atrodo tokie lengvi, pasisiause ir besiveliantys

Kirpeja kirpo ir stebejosi, viena puse issukuoja, kol sutvarko kita - ji susivelia

Stengiuosi deti kauke tik ant galiuku, vengti deti ant tu plauku kurie dengia pacia galva,kad maziau jie riebaluotusi,naudoju nenuplaunama kondicionieriu kuri purskiu jau ant sausu plauku,sukuodamasi (tada jie maziau elektrinasi,maziau siausiasi) naudoju syoss sampuna ir balzama, tai pat ivairiausiai kaukes, tepu galiukus karta per savaite alyvu aliejumi... taciau kol kas rezultatu nematau

Esu naturaliai sviesiaplauke, taciau dabar dazausi tamsaus sokolado spalva, dazias be amonjako ... Jie isblunka, tad daznokai tenka paryskinti spalva per visa ilgi, tai tai pat juos sausina ir alina.Ar patartumete rizikuoti ir dazyti ilgalaikiais dazais? Man kazkaip baisoka kai esi sviesiaplauke pati

Tai pat paklausiu , ar tokius plaukus imanoma atgaivinti, ar geriau juos pasitrumpinti ? Nes siuo metu problema juos pasileisti del pastovaus velimosi ir siausimosi,o nematau prasmes suristus ilgus nesioti, juk ilgio nesimato
Nerandate sau tinkamu priemoniu,tikrai siulyciau isigyti profesionaliu plauku prieziuros priemoniu,drekinanciu.Naudodami netinkamas ir prastos kokybes priemones,gaunate dar prastesni rezultata

Galvos oda plaukite su sampunu,skirtu riebiems plaukams,o plauku galam issirinkite drekinanti balzama,kauke

Jusu kirpeja turetu jums rekomenduoti,priemoniu,su kuriomis dirba

Negalvokite,jog bando ipirsti,kartais reikia paklausyti

Pagaliau galite pabandymui nusipirkti is kirpejos maza kieki priemones
QUOTE(Aurora11 @ 2010 04 29, 12:09)
Vat pas man lygiai tas pats, lengvi, kaip pukučiai, ir žiauriai veliasi

Tik kad aš natūrali, nedažyta, ir šaknys ne itin riebaluojasi. Savaitgalį nukirpau 10 cm., dabar ilgis čiut už pečių. Žiauriai gaila buvo

, bet nemačiau prasmės su tais veltiniais kasdien kovot
Maniškė kirpėjo rekomendavo pabandyt priemones su silikonu, tik iš geresnių. Kažin, ką forumo kirpėja apie tai pasakytų? Ar silikonas padėtų spręst tą problemą, kad paglotnintų ir vėlimąsi nuimtų?
Taip padetu,nes silikonas apsunkina plauka,apgaubia ji ir padaro slidu,glotnu.Pabandykite tiesinama balzama,sampuna,aliejuka