Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimai kirpėjai

QUOTE(hell yeah @ 2010 06 02, 21:19)
Aha,paklausiu ir čia  ax.gif  blush2.gif
Gal neišvarys kad kelis akrtus paklausiau..
Žodžiu,štai,gal kuri/kuris žinot,kur kaune galima rast tų vėlimo šukų?
Nebandžiau ieškot,bet ir laiko nelabai turiu,tai geriau iškart žinot kur būna.
Maxėse būna?Ar reikia kur nors toliau ieškot?
echh ir iš anksto ačiū už pagalbą  4u.gif
tiesa,Kaune.

velimo geras sukas siulyciau pirkti CASCADA parduotuveje. ji yra ir akropolyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(audruzele @ 2010 06 02, 22:23)
velimo geras sukas siulyciau pirkti CASCADA parduotuveje. ji yra ir akropolyje smile.gif

ačiū 4u.gif kokia maždaug kaina būtų?
neaišku ar galiu tiek skirt rolleyes.gif nes cascadoj manau gana brangu,ne? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(hell yeah @ 2010 06 02, 21:19)
Aha,paklausiu ir čia  ax.gif  blush2.gif
Gal neišvarys kad kelis akrtus paklausiau..
Žodžiu,štai,gal kuri/kuris žinot,kur kaune galima rast tų vėlimo šukų?
Nebandžiau ieškot,bet ir laiko nelabai turiu,tai geriau iškart žinot kur būna.
Maxėse būna?Ar reikia kur nors toliau ieškot?
echh ir iš anksto ačiū už pagalbą  4u.gif
tiesa,Kaune.

Medinėse šukose ieškok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2010 06 02, 21:13)
Sveikutes.
gal man kas nors gali papasakoti ar galiu po cheminio dazyti plaukus su chna?
na anksciau taip ir dazydavau, bet jau po kokiu 2men pertraukos susidejau chemini, spalva nubluko ir verkiant prasosi atgaivinama.
po cheminio savaite praejo.

Kiek as zinau (bet galvos neduodu), tai galima. Chna turetu netgi pagerinti plauku bukle, atgaivinti juos (nes veikia ir kaip kauke).
Girdejau, kad negalima daryti atvirkscia tvarka, t.y. pirma chna, po to cheminis, nes ten gali gautis kazkokiu tai reakcju su chnos pigmentu, ir spalva gali pasikeisti (netgi lyg i kokia zalia g.gif )
Atsakyti
Jau nusidaziau, rezultatas puikus, plaukai zvilga ir nenukrito biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
kaip atstatyti sausus, lužinejančiu plaukus
Atsakyti
Sveiki, gal galite padėti, niekaip nerandu nusipirkti tamsai pilkų plaukų dažų, ne juodų bet tamsiai pilkų, niekaip nerandu schmoll.gif . Esu Panevėžietė bet nerandu firmos kuri siūlytų tokią spalvą, jei žinote gal pasakytumėte kur galėčiau įsigyti tokių dažų? (mano plaukų spalva ruda)
Būčiau labai dėkinga už atsakymą.
Atsakyti
Hmmm... o ar iš viso tokių būna? aš irgi ieškojau (ne pilkų, bet rudų su pelenų atspalviu), bet niekur niekur tokių nėra. Bandžiau Palette firmos "10 min" dažus Ash Brown, bet vistiek gan šilta spalva gavos. Keista, kad šviesiaplaukėm pilkšvus atspalvius siūlo, o vat tamsiaplaukėm nieko nėra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2010 06 26, 12:48)
Hmmm... o ar iš viso tokių būna? aš irgi ieškojau (ne pilkų, bet rudų su pelenų atspalviu), bet niekur niekur tokių nėra. Bandžiau Palette firmos "10 min" dažus Ash Brown, bet vistiek gan šilta spalva gavos. Keista, kad šviesiaplaukėm pilkšvus atspalvius siūlo, o vat tamsiaplaukėm nieko nėra schmoll.gif

O kaip gyvai ta spalva turetu atrodyt g.gif Gal kokia nuotrauka idetumet. Nes as neisivaizduoju kaip turetu atrdyt tamsi tamsi pilka.....kazkas panasaus gal i linus unsure.gif Kazkaip neesu macius niekad tokiu plauku, nebent prazilusiu tamsiu moteru...va tada buna kazkokia tamsi pilka, bet ju plaukuose buna zilu plauku unsure.gif Gal reiketu tiesiog dazytis rudai, tik dazais neturincio raudono pigmento...cia jau ta spalva galetu isgaut kirpeja, maisydama kelias spalvas g.gif Profesionalioj plauku paletej 6,7,8,9, 10 spalvu numeriukai neturi tu raudonu pigmentu (labiau zalio, pilko turi ), bet kaip dazai jie skaitosi Blond...nuo tamsiausios iki sviesiausios unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvėriukė: 26 birželio 2010 - 14:36
Gal galite patarti kaip galima nusikirpti jej buvau nukirpta ,, bob" kirpimu? Plaukai jau siek tiek paaugo tai nezinau ar vėl pakirpti iki bobo ar kazka jau galima kitokio sugalvoti? Lauksiu patarimų 4u.gif
Atsakyti
My Webpage
maždaug tokia tamsia pilka spalva? arba tokia
user posted image
ši nevisai tokia bet kažkuom panaši bet ir gi nieko
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nedote: 27 birželio 2010 - 19:27
QUOTE(nedote @ 2010 06 27, 19:18)
My Webpage
maždaug tokia tamsia pilka spalva? arba tokia
user posted image
ši nevisai tokia bet kažkuom panaši bet ir gi nieko
user posted image

Is profesionaliu liniju ieskokit spalvos su 1 po tasko. pvz 2.1; 3.1.
Atsakyti