Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas - 3

Eikit sau, nu žinokit patikėt negaliu, kas sulaukiau tiek įvertinimų bigsmile.gif Didėlis dėkui 4u.gif

QUOTE(white tea @ 2008 12 14, 16:47)
Žydraake, man tavo pakabos - vienas gražesnių darbelių paskutinį mėnesį matytų. Tikrai esu sužavėta.

QUOTE(zyliukas @ 2008 12 14, 19:05)
vajetau kaip grazu  thumbup.gif . matai white tea kaip ivertino tavo darbeli. per visa menesi niekas graziau nepadare smile.gif mirksiukas.gif

QUOTE(gaga1 @ 2008 12 14, 19:27)
zydraake, tikrai super pakabeles ir tokios dvelkiancios siluma, saunuole  thumbup.gif 

QUOTE(white tea @ 2008 12 14, 19:39)
na, tokių gražių ir originalių pakabų, aš tikrai seniai nemačiau. Juo labiau, kad universalios - ir vaikinui, ir merginai; šaunuolė  thumbup.gif

QUOTE(pavonija @ 2008 12 14, 19:44)
Žydriaake, puikios skoningos pakabos, skandinaviško stiliaus  thumbup.gif

O kas tai per stilius? blush2.gif

Man tiesiog labai gražu, kai dekupažinta ant gryno medžio, tiesiog ne su visom servetėlėm tai išeina padaryti.
Atsakyti
kiek darbo kiekviena spigliuka apkirpti lens.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2008 12 14, 23:12)
kiek darbo kiekviena spigliuka apkirpti  lens.gif

o tai ten apkirpta??????????
Atsakyti
QUOTE(kornelija.k @ 2008 12 14, 22:26)
o tai ten apkirpta??????????

Kiekvienas spygliukas tai ne, kirpta paliekant nuo spygliuko pora milimetrų gelsvo servetėlės fono smile.gif
Atsakyti
[
quote=Dacor,2008 12 14, 20:08]
QUOTE(zyliukas @ 2008 12 12, 13:26)

Nauji uzsakymukai-rinkinukai
user posted image

Zyliuk, labai grazus komplektukus. Cia popierius ar servetele uzklijuota?
TAVO VISADA LABAI GRAZUS DARBELIAI smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 15 gruodžio 2008 - 10:17
[quote=Lince1,2008 12 15, 11:17]
[[/quote]TAVO VISADA LABAI GRAZUS DARBELIAI smile.gif
[/quote]

aciu labai smile.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kornelija.k @ 2008 12 13, 01:27)
tai va pas mane tokia nedabaigtuke stovi vaikiska kedute. puse metu atlosas po kambarius voliojosi ir tebevoliojasi (tik jau nudekupazntas) iki nulakavimo  doh.gif

kaip as tave suprantu kad tu zinotum blush2.gif blush2.gif blush2.gif doh.gif

QUOTE(mamučiukas @ 2008 12 13, 01:27)
Na kaip smagiai šiandien padirbėjau Aš tai iš dukrytės atemiau vaikišką staliuką, man ant jo labai smagu dirbti ir Ji vis ateina pasižiūrėti net savo nuomonę pasako, ar tina, ar ne
O vyras, tai mano laimingas, nes Aš rami, nieko daryti neverčiu Tai ir Jam gerai  Nes jeigu neužsiemu dekupažu, tai Jis taip taktiškai :-čia jau išdžiūvo, gali toliau kažką daryti ir vėl namuose ramybė, mama pasinėrusi į dekupažą thumbup.gif Jis net man vakrienę padaro, kad Aš tik galėčiau po darbo kažą padaryti mielo sau

Nu kaip smagu kai kasnors dziaugiasi tavo drabais ir ramybe (kad kitu nekusini o maniskiui visiskai neidomu o dar jei nepadaryciau vakarienes sakytu "kokiom cia nesamonem uzsiimineji kad net vakarienes negali padaryt g.gif "

QUOTE(mamučiukas @ 2008 12 13, 01:40)
Oh... koki gudrūs lotuliukas.gif Na reikia ir Jį patį į tai įtraukti  Nes vienas aktorius iš Dviračio žinių, kartu su žmonq dekupažinasi, nes buvo ant skyrybų slenksčio, o dekupažas apjungė šeima išnaujo  VAT KAIp BŪNA  GYVENIME

Pasirodo buna ka ir apjungia dekupazas mus su MB tai tikriausiai jis iskirtu jei perlenkciau lazda ir kasdien tuo uzsiimineciau hihihi.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2008 12 13, 16:37)
Pasirodau dar

Koks puikus remelis kaip jums gaunasi tas toks sendinimas nesuprantu ka as darau ne taip kad man neiseina. Man pradeda lopais kristi dabai ir gaunasi snipstas o kaip nervina negaliu. Trinu trinu su ta kempinele ir pratrinu iki "nimagu" merginos patarkit ka as darau nataip gali but kad perdaug spaudziu net nezinau kas ne taip verysad.gif

QUOTE(zyliukas @ 2008 12 14, 15:43)
Dezute mazai mergytei. Uzsakymas

NU SAVAM STILIUI KAIP VISUOMET thumbup.gif GRAZU

QUOTE(Žydraakė @ 2008 12 14, 16:37)
Ateinu, pamatau zyliuko tokius grožius 
Jetus, kur čia su savu puoštu medžiu...

QUOTE(Žydraakė @ 2008 12 14, 22:54)
Eikit sau, nu žinokit patikėt negaliu, kas sulaukiau tiek įvertinimų bigsmile.gif Didėlis dėkui
O kas tai per stilius?
Man tiesiog labai gražu, kai dekupažinta ant gryno medžio, tiesiog ne su visom servetėlėm tai išeina padaryti.

PATIKEK TU VETA SIU IVERTINIMU thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif PAKABA SUPERINE KAIP MAN PATIKO NU SAKO PASAULYJE NERA NIEKO TOBULO BET SIOS PAKABOS MANO AKIM TIKRAI TOBULOS wub.gif wub.gif wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 12 15, 10:43)
Koks puikus remelis kaip jums gaunasi tas toks sendinimas nesuprantu ka as darau ne taip kad man neiseina. Man pradeda lopais kristi dabai ir gaunasi snipstas o kaip nervina negaliu. Trinu trinu su ta kempinele ir pratrinu iki "nimagu" merginos patarkit ka as darau nataip gali but kad perdaug spaudziu net nezinau kas ne taip  verysad.gif

PATIKEK TU VETA SIU IVERTINIMU  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  PAKABA SUPERINE KAIP MAN PATIKO NU SAKO PASAULYJE NERA NIEKO TOBULO BET SIOS PAKABOS MANO AKIM TIKRAI TOBULOS wub.gif  wub.gif  wub.gif .

Na man teko pora darbelių paaukoti nurašymui, kad gautųsi dailiai pasendint trinant su kempinėle ax.gif Gal tu nesudrėkini kempinėlės g.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2008 12 15, 13:52)
Na man teko pora darbelių paaukoti nurašymui, kad gautųsi dailiai pasendint trinant su kempinėle ax.gif Gal tu nesudrėkini kempinėlės g.gif

Dėkui 4u.gif

Tas ir yra kad sudrekinu ir dar blogiausia kad pradejau toki sendinima maokintis ant gana sunkaus pavirsiau ta prasme ten toks veidrodzio rems kuris istekintas ir daug priraitimu tai gana sunku nutrinti ir prieiti prie tu vietu kur noriu kad butu apsitryne. Cai dgal manao kalida kad ne nuo paprastu darbeliu pradedu o nuo sunkesniu bet yra kaip ira kur nekur kur gerai gavosi tas vietas palikau o kur neisejo tai uzdaziau is naujo ir fsio kaip netrinta hihihi.gif
Dar norejau paklasuti ar trini kai jau uzklijuotas pavaikslelis ar servetele ar pirma nutrini tik tada klijuoji bigsmile.gif nes as manau kad pradejau nuo antro galo kai aplkijavau tik tada pradejau trint ir susimasciau gal ne taip reikejo bet kad jau apklijavau tai gi nebesveisi tai ir palikau tai nu zodziu vakara nulakuosiu ir nufotkinsiu parodysiu kas man isejo mirksiukas.gif
Atsakyti
pasirodau ir as savo nauja laikroduka su gyvuneliais wub.gif nu sita servetele man tokia wub.gif
user posted image
Atsakyti
auksine user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 12 15, 13:02)

Dar norejau paklasuti ar trini kai jau uzklijuotas pavaikslelis ar servetele ar pirma nutrini tik tada klijuoji  bigsmile.gif  nes as manau kad pradejau nuo antro galo kai aplkijavau tik tada pradejau trint ir susimasciau gal ne taip reikejo bet kad jau apklijavau tai gi nebesveisi tai ir palikau tai nu zodziu vakara nulakuosiu ir nufotkinsiu parodysiu kas man isejo  mirksiukas.gif

tai asiku kad nusitrinam pasiruosiam pries klijavima. jau jeigu palakuosi nieko nenutrinsi, o jeigu sus servetele uzklijuota slifuosi nuvarysi servetka visa wink.gif
Atsakyti