QUOTE(kornelija.k @ 2008 12 13, 01:27)
tai va pas mane tokia nedabaigtuke stovi vaikiska kedute. puse metu atlosas po kambarius voliojosi ir tebevoliojasi (tik jau nudekupazntas) iki nulakavimo

kaip as tave suprantu kad tu zinotum
QUOTE(mamučiukas @ 2008 12 13, 01:27)
Na kaip smagiai šiandien padirbėjau Aš tai iš dukrytės atemiau vaikišką staliuką, man ant jo labai smagu dirbti ir Ji vis ateina pasižiūrėti net savo nuomonę pasako, ar tina, ar ne
O vyras, tai mano laimingas, nes Aš rami, nieko daryti neverčiu Tai ir Jam gerai Nes jeigu neužsiemu dekupažu, tai Jis taip taktiškai :-čia jau išdžiūvo, gali toliau kažką daryti ir vėl namuose ramybė, mama pasinėrusi į dekupažą

Jis net man vakrienę padaro, kad Aš tik galėčiau po darbo kažą padaryti mielo sau
Nu kaip smagu kai kasnors dziaugiasi tavo drabais ir ramybe (kad kitu nekusini o maniskiui visiskai neidomu o dar jei nepadaryciau vakarienes sakytu "kokiom cia nesamonem uzsiimineji kad net vakarienes negali padaryt

"
QUOTE(mamučiukas @ 2008 12 13, 01:40)
Oh... koki gudrūs

Na reikia ir Jį patį į tai įtraukti Nes vienas aktorius iš Dviračio žinių, kartu su žmonq dekupažinasi, nes buvo ant skyrybų slenksčio, o dekupažas apjungė šeima išnaujo VAT KAIp BŪNA GYVENIME
Pasirodo buna ka ir apjungia dekupazas mus su MB tai tikriausiai jis iskirtu jei perlenkciau lazda ir kasdien tuo uzsiimineciau
QUOTE(Žydraakė @ 2008 12 13, 16:37)
Pasirodau dar
Koks puikus remelis kaip jums gaunasi tas toks sendinimas nesuprantu ka as darau ne taip kad man neiseina. Man pradeda lopais kristi dabai ir gaunasi snipstas o kaip nervina negaliu. Trinu trinu su ta kempinele ir pratrinu iki "nimagu" merginos patarkit ka as darau nataip gali but kad perdaug spaudziu net nezinau kas ne taip
QUOTE(zyliukas @ 2008 12 14, 15:43)
Dezute mazai mergytei. Uzsakymas
NU SAVAM STILIUI KAIP VISUOMET

GRAZU
QUOTE(Žydraakė @ 2008 12 14, 16:37)
Ateinu, pamatau zyliuko tokius grožius
Jetus, kur čia su savu puoštu medžiu...
QUOTE(Žydraakė @ 2008 12 14, 22:54)
Eikit sau, nu žinokit patikėt negaliu, kas sulaukiau tiek įvertinimų

Didėlis dėkui
O kas tai per stilius?
Man tiesiog labai gražu, kai dekupažinta ant gryno medžio, tiesiog ne su visom servetėlėm tai išeina padaryti.
PATIKEK TU VETA SIU IVERTINIMU

PAKABA SUPERINE KAIP MAN PATIKO NU SAKO PASAULYJE NERA NIEKO TOBULO BET SIOS PAKABOS MANO AKIM TIKRAI TOBULOS

.