QUOTE(Lachesė @ 2008 12 16, 05:57)
pukučiai, kaip smagu kad derini augalinius motyvus iš kelių servetėlių, ir pats darbelis toks jau rimtesnis, ne mažas

kaip turėjai kantrybės gebenių kotelius klijuoti ???

o gal piešiai ?
Dėl nuotraukų pagavojau,kad nuotrauka pakankamai atspindėtų realybę fotografuok lygiam fone, aš patiesiu arba paklodę baltą arba koki juodą audinuka arba rūbą. Jeigu neiseina taip, tai photoshope galima apkirpti darbą ir suteikti jam norimą foną. Ir šiose konrečiai nuotraukose per stiprus blicas , pereksponuotas kadras gavosi. Gal fotoaparate yra funkcija mažinti blico galingumą.
Aciu uz patarimus ir nuomone

. Na del servateliu man tos ruzavos gelytes labai grazios bet pamaniau kad vien jomis dekoruotas darbelis bus pardaug ruzavas taigi priderinau zalumos

man labai patinka gebenes tai as jas cia ir pritaikiau kotelius klijavau bet kaip niekada pakankamai gerai klijavosi

tos kantrybes nelabai ir reikejo man kantrybes labiausiai prireike sendinant bet ir tai nesigavo kaip tikejausi bet darbeliu esu patenkinta

. Nes gan sunku ant tokio neligaus (daug kalneliu idubimu as turiu omeni tekinima) pavirsiau kazka isgauti ant dezutes paprasciau.
Del nuotraukos tai ziauriai blicas gadino reikala taip isderklevojo spalvas

reiks perfotografuoti bet vakar pritrukau akntrybes tai sakau bendras vaizdas matosi nors visiskai ne tokia spalva darbelio jis toks sviasiai rusvas o gavosi baltas. Nu zodziu foto reikia tvarkyti

. Kai ateis ikvepimas fotografuoti tada geriau gausis
Visoms geros dienos
Papildyta:Lachesė o gal gali rekomenduoti is kur parsisiusti photoshopa nes as kankinuos su kita programa ten gan robotos galimybes, o photoshopa parsisiunciu tik laikina versija o visi kodai netinka kai bandau nulauzti

taip ir varkstu o dabar kiek jau ismeginau versiju tai net laikunu nebegaliu instaliuotis
atsiprasau kad ne i tema bet labai jau man aktualus sis klausimas gal kitas irgi sudomins si info