Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas - 3

QUOTE(zyliukas @ 2008 12 15, 14:57)
tai aisku kad nusitrinam pasiruosiam pries klijavima. jau jeigu palakuosi nieko nenutrinsi, o jeigu sus servetele uzklijuota slifuosi nuvarysi servetka visa wink.gif

Nu supratau kad jau vienaklaida padariau doh.gif bet dalykas tas kad as trinu tas vietas kur serveteles nera ir lako nera jokio tai vat tik sakau man su tuo nutrinimu kazko prastai sekas nu ka reiks dar megint gi niekas negime mokedamas blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2008 12 15, 13:31)
pasirodau ir as savo nauja laikroduka su gyvuneliais wub.gif  nu sita servetele man tokia wub.gif

koks wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamučiukas @ 2008 12 15, 12:41)

QUOTE(kornelija.k @ 2008 12 15, 14:13)
koks wub.gif  wub.gif  wub.gif

aciu labai 4u.gif
Atsakyti
wub.gif
kokie visu darbeliai grazus thumbup.gif

as senokai besigyriau g.gif reiks pasitaisyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi ,auksine blink.gif kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
nu kokie darbeliai wub.gif wub.gif wub.gif
reiks ir man ant dienu pafotkint savuosius, pasigirsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2008 12 15, 21:16)
Oi ,auksine  blink.gif kaip grazu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

aciukas 4u.gif
Atsakyti
na pagaliau pabaigiau savo veidrodeli kuri padare labai senai MB dar beismokydamas staliaus amato o as nusprendziau ji padekoruoti. Tikiuosi nesugadinau blush2.gif

user posted image
nezinau kas pasidare bet visai nebemoku pateikti darbu nu taip negraziai nuotraukose gaunasi gyvai geriau atrodo bent jau mano akim doh.gif
Atsakyti
Auksine, labai noriu pagirti už pateikimo tobulėjimą thumbup.gif ir pats darbelis nusipelnė pagyrimo taip pat. Akis buvo užkliuvus už šio motyvo, bet niekaip jis man niekur galvoje netiko doh.gif
Jeigu nuotraukas montuoji su photoshopu gali uždėti autocontrast, ir color balance pareguliuoti. Rezultatas tave nudziugins smile.gif

pukučiai, kaip smagu kad derini augalinius motyvus iš kelių servetėlių, ir pats darbelis toks jau rimtesnis, ne mažas thumbup.gif kaip turėjai kantrybės gebenių kotelius klijuoti ??? blink.gif o gal piešiai ?

Dėl nuotraukų pagavojau,kad nuotrauka pakankamai atspindėtų realybę fotografuok lygiam fone, aš patiesiu arba paklodę baltą arba koki juodą audinuka arba rūbą. Jeigu neiseina taip, tai photoshope galima apkirpti darbą ir suteikti jam norimą foną. Ir šiose konrečiai nuotraukose per stiprus blicas , pereksponuotas kadras gavosi. Gal fotoaparate yra funkcija mažinti blico galingumą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 16 gruodžio 2008 - 04:00
blink.gif Lachese as cia supratau tik kas antra zodi bet man vistiek patiko
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif
Vajej kiek darbų pridėjot per savaitgalį thumbup.gif wub.gif wub.gif Labai gražūs visi thumbup.gif net nėra kurio išskirti, visi skirtingi ir visi thumbup.gif
Dar mačiau zyliuko dėžutėje panaudotas nėrinukas, gal galite pasidalinti kokiais klijais priklijuot medžiagą ax.gif žadu priklijuot ploną virvelę, tik neįsivaizduoju kaip ją priklijuot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 12 16, 05:57)
pukučiai, kaip smagu kad derini augalinius motyvus iš kelių servetėlių, ir pats darbelis toks jau rimtesnis, ne mažas  thumbup.gif  kaip turėjai kantrybės gebenių kotelius klijuoti ??? blink.gif  o gal piešiai ?

Dėl nuotraukų pagavojau,kad nuotrauka pakankamai atspindėtų realybę fotografuok lygiam fone, aš patiesiu arba paklodę baltą arba koki juodą audinuka arba rūbą. Jeigu neiseina taip, tai photoshope galima apkirpti darbą ir suteikti jam norimą foną. Ir šiose konrečiai nuotraukose per stiprus blicas , pereksponuotas kadras gavosi. Gal fotoaparate yra funkcija mažinti blico galingumą.

Aciu uz patarimus ir nuomone 4u.gif . Na del servateliu man tos ruzavos gelytes labai grazios bet pamaniau kad vien jomis dekoruotas darbelis bus pardaug ruzavas taigi priderinau zalumos bigsmile.gif man labai patinka gebenes tai as jas cia ir pritaikiau kotelius klijavau bet kaip niekada pakankamai gerai klijavosi thumbup.gif tos kantrybes nelabai ir reikejo man kantrybes labiausiai prireike sendinant bet ir tai nesigavo kaip tikejausi bet darbeliu esu patenkinta blush2.gif . Nes gan sunku ant tokio neligaus (daug kalneliu idubimu as turiu omeni tekinima) pavirsiau kazka isgauti ant dezutes paprasciau.

Del nuotraukos tai ziauriai blicas gadino reikala taip isderklevojo spalvas doh.gif reiks perfotografuoti bet vakar pritrukau akntrybes tai sakau bendras vaizdas matosi nors visiskai ne tokia spalva darbelio jis toks sviasiai rusvas o gavosi baltas. Nu zodziu foto reikia tvarkyti doh.gif . Kai ateis ikvepimas fotografuoti tada geriau gausis bigsmile.gif

Visoms geros dienos 4u.gif
Papildyta:
Lachesė o gal gali rekomenduoti is kur parsisiusti photoshopa nes as kankinuos su kita programa ten gan robotos galimybes, o photoshopa parsisiunciu tik laikina versija o visi kodai netinka kai bandau nulauzti hihihi.gif taip ir varkstu o dabar kiek jau ismeginau versiju tai net laikunu nebegaliu instaliuotis doh.gif
atsiprasau kad ne i tema bet labai jau man aktualus sis klausimas gal kitas irgi sudomins si info mirksiukas.gif
Atsakyti