Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas - 3

QUOTE(irisas @ 2008 12 16, 09:48)
Sveikos mergaitės  4u.gif
Vajej kiek darbų pridėjot per savaitgalį  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif Labai gražūs visi  thumbup.gif net nėra kurio išskirti, visi skirtingi ir visi  thumbup.gif
Dar mačiau zyliuko dėžutėje panaudotas nėrinukas, gal galite pasidalinti kokiais klijais priklijuot medžiagą  ax.gif žadu priklijuot ploną virvelę, tik neįsivaizduoju kaip ją priklijuot  rolleyes.gif

sveika, zinok ant svieto tokei klijai kaip Momentas yra ir super glue doh.gif
nieko mandro nemasciau. tiesiog nerinius pirma nudazau tada klijuoju, tai nieko nesimato , nes momentas gelsvas. bet tepu po apacia. su super glue galima per virsu tept persisunkia. bet lieka kaip dregnos demeles tada reik vistiek dazyt nerinuka. jeigu jo balto nori toks koks yra, tada gal ir su tuom lipalu paklijuok. paskui dar lakuoju tai dar susiklijuoja labiau wink.gif

pukuciai na veidrodukas turi kita veideli mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
zyliukas tu užklijavusi nėrinuką jį nulaluoji? Pvz. man jo dažyt nereikėjo, nes radau tokios spavlos kokios norėjau. Klijavau ant lakuoto darbo. Bet net nebuvau pagalvojusi, kad jį dar nulakuoti reiktų.
Atsakyti
nulakuoti nerinuka sakyciau nebloga mintis thumbup.gif juk praktiskiau kai apdulkes nuo nulakuoto lengviau nuvalyti o jei nelakuosi tai po kiek laiko tas nerinukas praras spalva nuo dulkiu
nu aisku cia mano nuomone gal as neteisi blush2.gif
Atsakyti
pukučiai grazus veidrodukas, kaip ir sakei esme matosi mirksiukas.gif thumbup.gif
as siaip nerinukus esu klijavusi ir tik paskiau lakavau visa darbeli, man kazkaip patikimiau kad neatsiklijuos,kai dar ant virsaus uzlakuoji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 12 16, 13:16)
pukučiai grazus veidrodukas, kaip ir sakei esme matosi  mirksiukas.gif  thumbup.gif 
as siaip nerinukus esu klijavusi ir tik paskiau lakavau visa darbeli, man kazkaip patikimiau kad neatsiklijuos,kai dar ant virsaus uzlakuoji  smile.gif

Aciu labai blush2.gif cia tau 4u.gif
O del nerinuku tai man irgi patikimiau atrodo lakuota be cia kaip sakoma "delo hoziaistvinnoje" jei kas supratao hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2008 12 16, 11:12)
zyliukas tu užklijavusi nėrinuką jį nulaluoji? Pvz. man jo dažyt nereikėjo, nes radau tokios spavlos kokios norėjau. Klijavau ant lakuoto darbo. Bet net nebuvau pagalvojusi, kad jį dar nulakuoti reiktų.

taip lakuoju. jeigu kloijuosi ne dazyta tai atsargiai klijuok kad tie klijai nepersisviestu kur ar tiesiog nebutu tokios kaip slapios demeles. lakuot manau reikia. jis vbientisesnis pasidaro, ir dar prisitvirtina labiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasirodysiu ir as blush2.gif Nieko ypatingo ,visiems gerai zinoma servetele
user posted image

Kazkas nesigauna ,arba nuotrauka mikroskopine arba per visa siena doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 88888888: 16 gruodžio 2008 - 12:05
pasirodysiu ir as smile.gif
Dezute “Pokeris”
user posted image
88888888 grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
nu be zodziu kaip dailiai padaryta thumbup.gif
Atsakyti
88888888 kiek iziuriu tai turetu but labai thumbup.gif grazu bet nelabai matosi (tai bent i galerija savo ikelk si darbeli ten gales geriau apziuret mirksiukas.gif o taip norisi geriau pamatyt tiesiokg netveriu blush2.gif lens.gif
aurelija_ma labai faina dezute ir is kur tu jas tokias fainas gauni thumbup.gif
Atsakyti
Aciu ,mergaites smile.gif
Aurelija ma ,tu visa laika su savo dezutem mane is koto isverti thumbup.gif
blush2.gif pukuciai,paspaudus ant nuotraukos ji truputi padideja blush2.gif
Atsakyti
Pukučiai ,nugi kaip gražu ir tos gebenės raitosi thumbup.gif

aurelija_ma nagi klok iš kur tokia dėželę parovei a ?Labai graži tavo pokerio dėželė jau kokiam kortų lošėjui darei bigsmile.gif Vėlgi kažkas naujo ,originalaus :wub:Na o suskilinėjimas koks thumbup.gif ......PAVYDŽIU blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grite: 16 gruodžio 2008 - 13:33