Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio idegio kremai veidui

QUOTE(Vitulka @ 2009 05 19, 12:23)
YR tokį gun_bandana.gif: link pabaigos jau, sesės "palikimas"  doh.gif jau naujo noriu, bet šitas taaaaip lėtai naudojas  doh.gif

ir as sita naudoju rolleyes.gif spalvos, laikymosi ir blukimo poziuriu jis man patinka, bet irgi sausina veida g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2009 05 22, 22:38)
ir as sita naudoju rolleyes.gif  spalvos, laikymosi ir blukimo poziuriu jis man patinka, bet irgi sausina veida  g.gif

užvakar dukart tepiau, vakar ryte, dabar visą veidą traukia, nežinau net ką tept dry.gif
Atsakyti
savaimio idegio kremai, apipurskimas, tai trumpalaikis malonumas, diena dvi kunas bei veidas atrodo graziai, bet po to atsiranda demes, kremas nusiplauna, oda tampa uztersta, o pati procedura visos tos pozos durnai 4u.gif geriau soliariumas arba nzn
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 05 20, 10:27)
Man atrodo, kad ji naudoja tokį:
user posted image

aha, as sita turiu ax.gif tai sitas kremukas tikrai nesausina odos, jis netgi toks maitinantis sakyciau, su kakavos sviestu, bet neuzkimso poru kas man svarbiausia blush2.gif tiesa as ji naudoju kokius 2 kartus per savaite, daugiau kazkaip nenoriu, nes nepatinka tamsus veidas, atrodo kad sendina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 05 19, 13:23)
YR tokį gun_bandana.gif: link pabaigos jau, sesės "palikimas"  doh.gif jau naujo noriu, bet šitas taaaaip lėtai naudojas  doh.gif
o koks Clarins? ne mama kažkokį gyrė, irgi iš Clarins  ax.gif
user posted image

turėjau lancome irgi purskiama, kazkokia tragedija. taip pat siaubingai sausino oda doh.gif
QUOTE(^^liutuke @ 2009 05 19, 14:51)
Stai toks, buna specialiai veidui, ir kunui  smile.gif
Clarins self tanning instant gel
user posted image

turiu toki veidui labai patinka. drekina, idegis grazus. zodziu ,patenkinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žavinga77 @ 2009 05 09, 17:52)
merginos, o ar jums nesausina veido tie savaiminio įdegimo kremai, servetėlės, ar purškalai...?
Aš esu išbandžius visus išvardintus būdus, ir pakankmai solidžių firmų: atrodė tikrai neblogai, bet jau po kelių savaičių veidukas išsausėdavo ir tapdavo nebe toks lygus, nors mano oda mišri, na ir tiesą pasakius gan jautri...Dabar nutariau savaiminį įdegimą pakeist kremais su spalva, žiūrėsim, kad iš to išeis smile.gif

galima placiau apie tuos kremus su spalva? kokius renkiesi? ir koks skirtumas tarp ju? tiesiog tam kartui spalva suteikia?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 02 06, 23:29)
o man nepatiko  schmoll.gif
neina normaliai užs schmoll.gif itept, nes skystas, netolygiaii nusivalydavo

bet gi jis purskiamas. kaip tik patogiau- uzsipurski ir paskirstai tolygiai.
o man dar pliusas, kad jis ne kreminis. ty nereika ilgai laukt kol isigers .
Atsakyti
o sakykite ka daryt man baltai mergytei doh.gif jai isigyciau sawaiminio idegio kremuka pwz clarins firmos,tai tektu netik kuna bei weida tept,bet ir ausis,kad spalwa nesiskirtu nuo weido? blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2009 07 16, 15:55)
o sakykite ka daryt man baltai mergytei  doh.gif  jai isigyciau sawaiminio idegio kremuka pwz clarins firmos,tai tektu netik kuna bei weida tept,bet ir ausis,kad spalwa nesiskirtu nuo weido?  blink.gif  doh.gif

na taip. man kita problema - tepiu visa kuna savaiminiu, bet kadangi daznai prausiu//valau veida - jis greitai isbala.
ausu spenelius patepiu. kitur ne. nelabai skiriasi, o ir po plaukais nesimato nieko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialiaa: 17 liepos 2009 - 09:59
QUOTE(olialiaa @ 2009 07 17, 11:59)
na taip. man kita problema - tepiu visa kuna savaiminiu, bet kadangi daznai prausiu//valau veida - jis greitai isbala.
ausu spenelius patepiu. kitur ne. nelabai skiriasi, o ir po plaukais nesimato nieko

tau gerai kad uztenka tik ausu spenelius patept,o pas mane tikrai skirtusi spalwa nuo weido jai pasitepciau sawaiminiu,o ausu nebuciau pasitepus,po plaukais gal ir nieko nesimatytu,bet as daznai megstu su gumute susirysus plaukucius waikstinet,tada netaip trugdo tie ilgi plaukai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2009 07 17, 11:33)
tau gerai kad uztenka tik ausu spenelius patept,o pas mane tikrai skirtusi spalwa nuo weido jai pasitepciau sawaiminiu,o ausu nebuciau pasitepus,po plaukais gal ir nieko nesimatytu,bet as daznai megstu su gumute susirysus plaukucius waikstinet,tada netaip trugdo tie ilgi plaukai.. g.gif

na as irgi labai sviesi, bet kazkaip problemu nera
Atsakyti
Man tai Lancome savaiminio idegio zele thumbup.gif ,bet ir jos kaina nemaza,o as daznai tepuosi,nes labai balta esu doh.gif .Bet dabar atradau dar viena dalyka,kartais kai tingiu daryti pilinga ir teptis savaiminiu,tai atsikelus ryte pasipudruoju egipto zemes pudra,tai thumbup.gif (be to su ja ir ausis papudravus viskas lygiai atrodo thumbup.gif )
Atsakyti