Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio idegio kremai veidui

QUOTE(kamarele @ 2009 10 29, 19:48)
Matis Reponse Soleil (kaireje)

user posted image

Dar truputi - o kaip spalvyte? Ne morkine? Svyti veidukas? g.gif nu neina man apsispresti, kuri imt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(milaknike @ 2009 10 30, 14:34)
Cia radau uz 30$ : http://www.skin-one....l-for-face.html  4u.gif ir tipo free shiping - kazi, cia tikrai?  g.gif
Prisiskaiciau cia, kad Uriage labai jau bega tarp pirstu, sunku issitepti  g.gif

Kaip jis gali begti tarp pirstu jei jis yra purskiamas? g.gif
purskiu tiesiai ant veido, kuno..niekas ten nebega blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Evie @ 2009 10 30, 18:42)
Kaip jis gali begti tarp pirstu jei jis yra purskiamas? g.gif
purskiu tiesiai ant veido, kuno..niekas ten nebega blush2.gif  rolleyes.gif

As ant veido nepurskiu,nes tai kaip antakiai?juk tarp plaukeliu paskui palieka negrazi spalva.Kunui man jis patinka 4u.gif
Atsakyti
[quote=Maserati,2009 10 30, 19:46]
As ant veido nepurskiu,nes tai kaip antakiai?juk tarp plaukeliu paskui palieka negrazi spalva.Kunui man jis patinka 4u.gif
[/quot]

as pries tai paprastu kremuku patepu ir tuomet viskas super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evie: 31 spalio 2009 - 14:49
Šiaip nedažnai šito dalyko prireikia, bet jei jau prireikia tai renkuosi Nivea savaiminio įdegio servetėles. Labai gražiai užsitepa. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2008 12 10, 17:52)
Pasidalinkit kokius naudojat?

Dior wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Evie @ 2009 10 30, 12:37)
O as naudoju Uriage savaiminio idegio losiona, esu patenkinta  thumbup.gif

Man tai jis per mazai rudina, beveik visai nepastebimas doh.gif Bet patinka kad greitai isigeria ir rubu netepa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 11 01, 18:59)
Man tai jis per mazai rudina, beveik visai nepastebimas doh.gif Bet patinka kad greitai isigeria ir rubu netepa ax.gif

Kad jei stipriai rudina, dazniausiai nenaturaliai atrodo, kaip morkyte oranzine doh.gif
Todel man jis patinka, pakankamai ir ne per daug wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evie: 02 lapkričio 2009 - 21:53
norejau pasiteirautim jeigu tapsiuos idegio kremu, veida ir kuna ir veliau nueisiu i pirtele, ar nenutekes nuo manes visas sis reikalas? nes butu labai nemalonu, jei pirty pradeciau "tirpti" biggrin.gif
Atsakyti
Na, išbanždiau savo SANT TROPEZ, buvau užsisakiusi spalvą - medium, tačiau atsiuntė dark intense blink.gif , bijojau net tepti, galvoju negriukė garantuota biggrin.gif, bet surizikavau, nustebau, jog spalva visai neintensyvi, kitą dieną matėsi labai labai švelnus įdegis, spalva ruda, neturi oranžinio atspalvio, galiu netgi teigt, jog vieno karto nepakanka, kad rezultatas būtų realiai pastebimas smile.gif, bet kvapas tai toks įdomus, net sudvejojau ar tik kartais ne senumu netrenkia g.gif , gal kas turėjote, galite pakomentuot kvapą biggrin.gif , reziume, rezultatas mane tenkinta, nes aš ir norėjau labai švelnaus įdegio, bet kvapas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nesė @ 2009 11 25, 15:12)
Na, išbanždiau savo SANT TROPEZ...

Ir aš kažkada turėjau St. Tropez savaiminio įdegio kremą, tik ne tokį kaip tu foto įkėlei, bet losjono pavidalo, su dozatoriumi. Galiu pasakyti, kad jis tikrai neblogas, o kvapo tai nepamenu, bet turbūt kaip ir visų tų kremų... Patiko tai, kad jis pats rudos spalvos - matosi kur jau pasitepiau, o kur dar ne. Tiesa, sausesnėse vietose (ant rankų riešų ir pan.) jis labiau įsigerdavo, bet čia su visais kremais tas pats būna.
Atsakyti
gavau dovanu COLLISTAR MAGIC DROPS smile.gif

kol kas naudojau tik karta, bet labai patiko - efektas naturalus, suteikia ne ryza, o ruda spalva... nera per ryskus smile.gif

visam veidui uzteko 3 lashu.

lengvai pasiskirsto ant odos, nepaliko plemu

user posted image
Atsakyti