Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio idegio kremai veidui

gal kuri nors galit palyginti collistar lasiukus veidui ir clarins (berods zele?) ? Apie clarins daug geru atsiliepimu,o apie collistar irgi labai geri,tik kad maziau biggrin.gif tai gal kas palygintu,jei abu bande? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 02 06, 23:29)
o man nepatiko  schmoll.gif
neina normaliai užs schmoll.gif itept, nes skystas, netolygiaii nusivalydavo

Man irgi nelabai patiko schmoll.gif ir kvapas erzino biski. ir susinaudojo lb jau greit. dabar baigineju Vichy Capital Soleil savaimini body and face krema, labai saunus ir kaaaaaaip nerealiai drekina oda!!! ax.gif buvo pries menesi gera akcija eurovaistinej, berods iki 60lt sumokejau, siaip jis virs 70lt kainuoja. brangus malonumas, bet as manau, kad geriau jau brangesni krema nusipirkti nei lakstyt i soliariumus ir ten ismest dar daugiau pinigu. as jau puse metu nebeinu soliariuman smile.gif Siuo metu ieskau tobulos savaiminio idegio priemones. ir jau ismokau beveik profesonaliai isstepti visa kuna, nors aisku dar pasitaiko ivairiu dryzuotu siurprizu biggrin.gif
Atsakyti
Atleiskit, visos temeles neskaiciau, nes nelabai turiu laiko. Bet labai prasau patarkit, kokia priemone naudoti, kad ne ryzas, o rudas atspalvis gautusi, kad labai greitai nenusiplautu, nes megstu labai grubiom kempinem praustis, kad neuzkimstu poru, nesmirdetu ir demem neissiteptu. Jei kurinors jau toki atradot, gal galite parasyti gamintoja ir kaina. Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
as pirkdama kosmetikos gavau garnier savaiminio idegio krema veida. Buvau labai pries juos nes viena kart pabandzius idegio serveteles gavausi orandzine ir plemais. Zodziu o sitas visai patiko. O kaip jum jis kaip pradeda plautis nebuna plemais? ar laukiat kol visiskai nusiplaus ar biski pasiplovus vel tepat? Naujoke as situose reikaluose smile.gif
Atsakyti
Gal kas gali pasiulyti koki savaiminio idegio krema veidui, kuris minimaliai kimstu veido poras? Ar tokio turbut net nera ? blush2.gif Turiu Dior'o, rezultatas su juo labai geras, bet ilgiau panaudojus visgi kemsa poras verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestee @ 2009 09 21, 22:17)
Man tai Lancome savaiminio idegio zele  thumbup.gif ,bet ir jos kaina nemaza,o as daznai tepuosi,nes labai balta esu  doh.gif .Bet dabar atradau dar viena dalyka,kartais kai tingiu daryti pilinga ir teptis savaiminiu,tai atsikelus ryte pasipudruoju egipto zemes pudra,tai  thumbup.gif (be to su ja ir ausis papudravus viskas lygiai atrodo thumbup.gif )

Gal galima foto Lancome zeles? Girdejau daug geru atsiliepimu, noreciau parsisiusti, bet nzn nei kaip tiksliai vadinasi, nei kaip atrodo 4u.gif
Atsakyti
Aš taip pat nusprendžiau nebeit į soliariumą, bet baltai taip pat nesinori vaikščiot doh.gif , užsisakiau štai tokį savaiminio įdegio kremą veidui St. Tropez ultimate Tan rapide Face http://www.hqhair.co...F19DDE0666.web2, gal kam teko bandyt? ax.gif kokie būtų atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 10 24, 16:29)
Gal kas gali pasiulyti koki savaiminio idegio krema veidui, kuris minimaliai kimstu veido poras? Ar tokio turbut net nera ? blush2.gif Turiu Dior'o, rezultatas su juo labai geras, bet ilgiau panaudojus visgi kemsa poras  verysad.gif

Siuo metu naudoju Matis savaiminio idegio zele, naudoju jau pora menesiu, poru man tikrai nekemsa smile.gif Pries tai naudoti ( L'oreal, Nivea, Dior ) kimsdavo, kildavo spuogeliai, o situo patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2009 10 29, 17:30)
Siuo metu naudoju Matis savaiminio idegio zele, naudoju jau pora menesiu, poru man tikrai nekemsa smile.gif Pries tai naudoti ( L'oreal, Nivea, Dior ) kimsdavo, kildavo spuogeliai, o situo patenkinta  thumbup.gif

Kaip tiksliai vadinasi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milaknike @ 2009 10 29, 20:10)
Kaip tiksliai vadinasi?  4u.gif

Matis Reponse Soleil (kaireje)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nesė @ 2009 10 29, 08:52)
Aš taip pat nusprendžiau nebeit į soliariumą, bet baltai taip pat nesinori vaikščiot  doh.gif , užsisakiau štai tokį savaiminio įdegio kremą veidui http://www.hqhair.co...F19DDE0666.web2

Parasyk atsiliepimus apie si kai isbandysi, girdejau St.Tropez idegio priemones geros thumbup.gif
Atsakyti
O as naudoju Uriage savaiminio idegio losiona, esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti