QUOTE(Vitulka @ 2009 02 06, 23:29)
Man irgi nelabai patiko
Atleiskit, visos temeles neskaiciau, nes nelabai turiu laiko. Bet labai prasau patarkit, kokia priemone naudoti, kad ne ryzas, o rudas atspalvis gautusi, kad labai greitai nenusiplautu, nes megstu labai grubiom kempinem praustis, kad neuzkimstu poru, nesmirdetu ir demem neissiteptu. Jei kurinors jau toki atradot, gal galite parasyti gamintoja ir kaina. Aciu
as pirkdama kosmetikos gavau garnier savaiminio idegio krema veida. Buvau labai pries juos nes viena kart pabandzius idegio serveteles gavausi orandzine ir plemais. Zodziu o sitas visai patiko. O kaip jum jis kaip pradeda plautis nebuna plemais? ar laukiat kol visiskai nusiplaus ar biski pasiplovus vel tepat? Naujoke as situose reikaluose
Gal kas gali pasiulyti koki savaiminio idegio krema veidui, kuris minimaliai kimstu veido poras? Ar tokio turbut net nera ?
Turiu Dior'o, rezultatas su juo labai geras, bet ilgiau panaudojus visgi kemsa poras
QUOTE(Nestee @ 2009 09 21, 22:17)
Man tai Lancome savaiminio idegio zele
,bet ir jos kaina nemaza,o as daznai tepuosi,nes labai balta esu
.Bet dabar atradau dar viena dalyka,kartais kai tingiu daryti pilinga ir teptis savaiminiu,tai atsikelus ryte pasipudruoju egipto zemes pudra,tai
(be to su ja ir ausis papudravus viskas lygiai atrodo
)
Gal galima foto Lancome zeles? Girdejau daug geru atsiliepimu, noreciau parsisiusti, bet nzn nei kaip tiksliai vadinasi, nei kaip atrodo
Aš taip pat nusprendžiau nebeit į soliariumą, bet baltai taip pat nesinori vaikščiot
, užsisakiau štai tokį savaiminio įdegio kremą veidui St. Tropez ultimate Tan rapide Face http://www.hqhair.co...F19DDE0666.web2, gal kam teko bandyt?
kokie būtų atsiliepimai?
QUOTE(ViShy @ 2009 10 24, 16:29)
Gal kas gali pasiulyti koki savaiminio idegio krema veidui, kuris minimaliai kimstu veido poras? Ar tokio turbut net nera ?
Turiu Dior'o, rezultatas su juo labai geras, bet ilgiau panaudojus visgi kemsa poras 
Siuo metu naudoju Matis savaiminio idegio zele, naudoju jau pora menesiu, poru man tikrai nekemsa
QUOTE(kamarele @ 2009 10 29, 17:30)
Siuo metu naudoju Matis savaiminio idegio zele, naudoju jau pora menesiu, poru man tikrai nekemsa
Pries tai naudoti ( L'oreal, Nivea, Dior ) kimsdavo, kildavo spuogeliai, o situo patenkinta 
Kaip tiksliai vadinasi?
QUOTE(milaknike @ 2009 10 29, 20:10)
Matis Reponse Soleil (kaireje)
QUOTE(Nesė @ 2009 10 29, 08:52)
Aš taip pat nusprendžiau nebeit į soliariumą, bet baltai taip pat nesinori vaikščiot
, užsisakiau štai tokį savaiminio įdegio kremą veidui http://www.hqhair.co...F19DDE0666.web2
Parasyk atsiliepimus apie si kai isbandysi, girdejau St.Tropez idegio priemones geros
O as naudoju Uriage savaiminio idegio losiona, esu patenkinta