Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio idegio kremai veidui

QUOTE(Tainka @ 2009 12 19, 14:15)
Man  kai pasitepu Collistar lasiukais taip traukia veida, kad oj oj oj blink.gif

Matyt kazkas netinka.. o kiek tu tu lasiuku dedi? g.gif as tai siandien susinervinau.. 2d tepiau tuos lasiukus, siand uzvariau EZ ir isejau i unvera.. grupioke tik ispute akis blink.gif blink.gif visos veido poros buvo juodos juodos.. blink.gif doh.gif taip ir likau stovet.. kazin nuo EZ ar nuo savaiminio to? nesuprantu.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 12 19, 17:13)
Matyt kazkas netinka.. o kiek tu tu lasiuku dedi?  g.gif as tai siandien susinervinau.. 2d tepiau tuos lasiukus, siand uzvariau EZ ir isejau i unvera.. grupioke tik ispute akis  blink.gif  blink.gif visos veido poros buvo juodos juodos..  blink.gif  doh.gif taip ir likau stovet.. kazin nuo EZ ar nuo savaiminio to? nesuprantu..  doh.gif

Tepant veida ir kakla, kazkur 4-5 lasiukai smile.gif
Gal nuo EZ, nes nuo savaiminio man niekas nejuoduoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 12 20, 15:49)
Tepant veida ir kakla, kazkur 4-5 lasiukai smile.gif
Gal nuo EZ, nes nuo savaiminio man niekas nejuoduoja g.gif

Nu as ir pan dedu g.gif 4u.gif
tai greiciausia.. unsure.gif nors kai dedu viena EZ taip nebuna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 12 20, 18:43)
tai greiciausia..  unsure.gif nors kai dedu viena EZ taip nebuna  unsure.gif

Tai tau nesausina? ax.gif
gal jie kartu tiesiog netinkami naudot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 12 18, 16:16)
ziema, o kas parasyta ant melsvos pakuotes?

tai kad tas pats parasyta, bet jauciu ta melyna gal senesnes partijos, nes kiek visur ziurejau tai auksines bonkytes...tai reiks pirkt jauciu ta auksineje... ax.gif
Atsakyti
man poru tikrai neryskina ir nedazo collistar, bet kad visiskai nesausintu, tai taip nera. Aisku minimaliai taip, nes pries tai naudojau Yver rocher, tai ten jau neblogai sausindavo oda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 12 21, 00:05)
Tai tau nesausina? ax.gif
gal jie kartu tiesiog netinkami naudot 4u.gif

Biski pasausina.. nes mano oda ir taip lb sausa.. doh.gif unsure.gif
gali but.. unsure.gif
Atsakyti
gal kas bandet krema La bamba purskiama veidui?
Atsakyti
Pastebejau,kad dabar negaliu teptis 2 dienas is eiles collistar lasiukais,nes jau bunu ruda taip nenaturaliai,per intensyviai. Gal ir gerai,ilgiau naudosis ax.gif
Atsakyti
Ar Collistar tepat kakla? Vienodai issiprausia idegis? Ka su ausimis darot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Infomanija @ 2009 12 23, 20:27)
Ar Collistar tepat kakla? Vienodai issiprausia idegis? Ka su ausimis darot? ax.gif

Ausu netepu,nera tokio kontrasto su veidu,kad reiketu tepti smile.gif
Kakla ir dekolte taip pat tepu sitais lasiukais,nusiplauna viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 12 23, 16:49)
Pastebejau,kad dabar negaliu teptis 2 dienas is eiles collistar lasiukais,nes jau bunu ruda taip nenaturaliai,per intensyviai. Gal ir gerai,ilgiau naudosis ax.gif

As jau gal visai zliba... man tai truksta to rudumo po 1k rolleyes.gif
Atsakyti