Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio idegio kremai veidui

QUOTE(amber123 @ 2009 12 23, 20:33)
As jau gal visai zliba... man tai truksta to rudumo po 1k rolleyes.gif

As kadangi neinu i soliariumus ir gyva tik ta saule kuri danguj sviecia,tai esu pobalte,tad 1 k man pakanka,ir jei noreciau buti tokia idegusi tai reiketu teptis mazdaug taip tarkim: pirmadieni,treciadieni,sestadieni. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 12 23, 15:49)
Pastebejau,kad dabar negaliu teptis 2 dienas is eiles collistar lasiukais,nes jau bunu ruda taip nenaturaliai,per intensyviai. Gal ir gerai,ilgiau naudosis ax.gif

As irgi jei dvi dienas is eiles tepuos, bunu ruda, nenaturaliai, matosi, man jau negrazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 12 23, 20:30)
Ausu netepu,nera tokio kontrasto su veidu,kad reiketu tepti smile.gif
Kakla ir dekolte taip pat tepu sitais lasiukais,nusiplauna viskas gerai 4u.gif

Idegis rudas ne oranzinis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Infomanija @ 2009 12 23, 21:55)
Idegis rudas ne oranzinis? smile.gif

Rudas. Bet jei daznai tepant ir siekiant stipraus rezultato tai jau toks neaiskus buna,pusiau rudas pusiau oranzinis,nors as sita pastebejau,kai karta 3 d is eiles tepiau.. schmoll.gif
Atsakyti
Noriu paklausti ar kas bandete karotino alieju, skirta veidui? Idomu ar veidas neoranzinis tampa.
Atsakyti
Naudoju Garnier Summer Glow losjoną, tepu ir veidą ir visą kūną.
Pliusai:
pasisikirsto lygiai
palaipsniui įgauna atspalvį, ne iš karto kad nigerė
mano oda mišri, bet jis neriebina jos akivaizdžiai
greitai įsigeria
yra nebrangus ir didelė pakuotė iki 18lt Eurokos'e
nuo jo oda tikrai tampa labai švelni, malonu liesti
nesmirda kaip daugelis

Minusai:
kartais netolygiai išsitepu (pati kalta)
greitai nusiplauna (šiaip tepu kas antra diena bet kažkada ilgiau netepiau ir žiūriu jau nusivalė viskas, bet iš dalies čia gal ir pliusas :]] )

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambriu: 27 gruodžio 2009 - 20:17
Gal kas bande dior ?
smile.gif
Atsakyti
as bandziau biggrin.gif
ir labai patiko biggrin.gif
o dar patiko Lancome
Atsakyti
as isbandziau st moriz putas , spalva lyg ir nieko , niekad nebuvau turejusi putu, tai man nepatiko, ne kartais pamirstu suplakti tai isbega taip skystai.. kazkaip man losjonu pavidalu lb patinka. , ir kiek pastebejau, kad kai pasitepi , kiek gavai to rudumo tiek, daujgiau ir neparudeji, ten po keletos valandu.
reijk tik isigyti pirstine ..
jus pirstines naudojate ar kokiu kitu budu tepates.? ax.gif
Atsakyti
as kartais naudoju dove savaiminio idegimo kremuka, galiu pasakyti kad man neblogas. uztenka i savaite pora kartu pasitepti, kad atrodyciau rusva, nepalieka jokiu ruozu ir neturi oranzinio atspalvio. naudoju light to medium spalva.

user posted image
Atsakyti
Tai vis del to nusipirkau Collistar Magic drops, ir beje nupirkau paskutini buteliuka, nes sake labai pklausi preke (as pirkau Douglas, nes Kristianoj ir Sarmoj neradau) kolkas ant saves dar nebandziau, bet teko laseliai keli mano vyrui lotuliukas.gif tai efektas buvo matomas tikrai greitai, kai isbandysiu as, parasysiu realesnius atsiliepimus, o siaip konsistencija ir pats kvapas man patiko
Atsakyti
QUOTE(%ziema% @ 2010 01 11, 13:34)
Tai vis del to nusipirkau Collistar Magic drops, ir beje nupirkau paskutini buteliuka, nes sake labai pklausi preke (as pirkau Douglas, nes Kristianoj ir Sarmoj neradau) kolkas ant saves dar nebandziau, bet teko laseliai keli mano vyrui lotuliukas.gif tai efektas buvo matomas tikrai greitai, kai isbandysiu as, parasysiu realesnius atsiliepimus, o siaip konsistencija ir pats kvapas man patiko

man idomu,kokia jo spalva ir kiek mokejot?
Atsakyti