Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio idegio kremai veidui

QUOTE(lisik @ 2009 12 03, 21:55)
na tai liuks, kad pastebejai rezultata   drinks_cheers.gif 
del veido sveitimo tai tikrai kasdien nesveiciu. Visu pirma - odai per daznai nesveika, o antra - tikrai sveisdama nuvalysi ir savaimini.
Man karto per savaite pilnai uztenka. O tu lasu tai nzn, irgi kasdien netepciau. Karta per 2-3 dienas arba net dar reciau smile.gif

drinks_cheers.gif seip tikrai super rezultatas..
tai as jei labai oda praso, tai 2k i sav.. ivairiu rusiu sveitikliu turiu, ir svelnesniu ir astresniu.. tai priklauso nuo situacijos 4u.gif bet as sakau gal sitas savaiminis ir ilgiau laikos.. g.gif as tai sakiau pasiliksiu progom.. nes gaila sunaudot kasdien.. o beja kokia zala odai savaiminio? ar lb kenkia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 03 gruodžio 2009 - 21:40
QUOTE(amber123 @ 2009 12 03, 22:39)
drinks_cheers.gif seip tikrai super rezultatas..
tai as jei labai  oda praso, tai 2k i sav.. ivairiu rusiu sveitikliu turiu, ir svelnesniu ir astresniu.. tai priklauso nuo situacijos  4u.gif bet as sakau gal sitas savaiminis ir ilgiau laikos..  g.gif as tai sakiau pasiliksiu progom.. nes gaila sunaudot kasdien.. o beja kokia zala odai savaiminio? ar lb kenkia?

turetu kazkiek kenkt smile.gif pasiskaiciau sudeti - ten labai daug visokios chemijos...

bet gal maziau kenkia nei soliariumai ir tikra saule... g.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 12 04, 12:26)
Na zodziu reik nepiknaudziaut  g.gif

uhu smile.gif as irgi isigijau ne kasdienai, bet daugiau pasitept tada kai kazkur ruosiuos ir noriu graziai ir neperbalus atrodyt smile.gif na kad ir per Naujuosius.

manau ir nekasdien naudodama per metus sunaudosiu, tikrai nepasens biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 12 04, 13:53)
uhu smile.gif as irgi isigijau ne kasdienai, bet daugiau pasitept tada kai kazkur ruosiuos ir noriu graziai ir neperbalus atrodyt smile.gif na kad ir per Naujuosius.

manau ir nekasdien naudodama per metus sunaudosiu, tikrai nepasens biggrin.gif

O panaudojusi kaip pudrą "prisiderini"? smile.gif Nepastebėjai porų kimšimo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 04 gruodžio 2009 - 11:58
QUOTE(lisik @ 2009 12 03, 23:08)
turetu kazkiek kenkt smile.gif pasiskaiciau sudeti - ten labai daug visokios chemijos...

bet gal maziau kenkia nei soliariumai ir tikra saule...  g.gif

Nelabai kenkia tie kremai, tik sausina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 12 05, 15:28)
Nelabai kenkia tie kremai, tik sausina  rolleyes.gif

man kiek bandziau kremu tai kaiptik riebina,kemsa poras. O pvz. uriage purskiamas jau tikrai neriebino,bet tooooli grazu ir nesausino. O collistar lasiukai nei riebina ,nei sausina - perfect 4u.gif
Atsakyti

Mama nusipirko Forever living savaiminio įdegio kremą su alavijais http://www.aloe-vera...;products_id=90, pabandžiau ir aš, paliko tikrai gerą įspūdį bigsmile.gif , pasiskirstė tolygiai, gražiai (natūraliai) įrudo. Už tokią kainą, tai palyginus didelė pakuotė 115 ml., nes mano St. Tropez tik 50 ml.,o kaina ta pati, o čia plius su Alavijais, dar kažkiek palepina odelę (bent jau turėtų biggrin.gif ), žodžiu, vertas dėmesio 4u.gif
Atsakyti
Gal jus zinot kaip vadinasi tas kremas savaiminio idegio, purskiamas, kuris parduodamas akropoly ten netoli Delano kavines, tarp parduotuviu tokiam kioskely...? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lialyna @ 2009 12 16, 12:43)
Gal jus zinot kaip vadinasi tas kremas savaiminio idegio, purskiamas, kuris parduodamas akropoly ten netoli Delano kavines, tarp parduotuviu tokiam kioskely...? doh.gif

that's so?
Atsakyti
QUOTE(Izaa @ 2009 12 02, 19:13)
as tai irgi vis neapsisprendziu koki pirkti, ar st tropez ar si clarins (as noriu kad kartu tiktu ir veidui ir kunui)
user posted image
gal ka doro patarsite  ax.gif

o galkuri uzmatet kiek parduotuveje LT jis kainuoja,mastau ar siustis verta g.gif
Papildyta:
QUOTE(lisik @ 2009 12 01, 14:07)
gavau dovanu COLLISTAR MAGIC DROPS smile.gif

kol kas naudojau tik karta, bet labai patiko - efektas naturalus, suteikia ne ryza, o ruda spalva... nera per ryskus smile.gif

visam veidui uzteko 3 lashu.

lengvai pasiskirsto ant odos, nepaliko plemu

user posted image

o kodel vienur dangtelis va toks kaip jus idejote auksinis kitur melsvas,kuom skiriasi gal kas zinote?
user posted image
Atsakyti
ziema, o kas parasyta ant melsvos pakuotes?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 12 05, 14:37)
man kiek bandziau kremu tai kaiptik riebina,kemsa poras. O pvz. uriage purskiamas jau tikrai neriebino,bet tooooli grazu ir nesausino. O collistar lasiukai nei riebina ,nei sausina - perfect 4u.gif

Man kai pasitepu Collistar lasiukais taip traukia veida, kad oj oj oj blink.gif
Atsakyti