Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio idegio kremai veidui

Sveikos merginos, inikau skaityti Jusu pasisakymus sioje temoje, kadangi visa gyvenima teko beveik kiekvienam savaitgaliui rudintis (esu sportiniu sokiu sokeja - tai iki ryzumo gryno tekdavo varytis) tai tu kremu per 15metu esu tiek isbandzius, kad uuuu... unsure.gif zodziu, istikruju tai nuo to savaiminio idegio kremu kvapo tai mane net pykindavo pamenu, kazkoks kosmaras, noriu pasidometi, gal kuri zino tikrai nebloga kremuka kad ir visam kunui BE TO SLYKSTAUS KVAPO? del veiduko taip pat labai idomu, veiduko niekad netepdavau nes labai beria mane sad.gif tai man nuo tu kremu tik dar labiau iskildavo spuogai.... siaip tiems sokiams visam kunui naudodavau garnier'a tai kas link spalvos ten rudumo ir panasiai tai superinis jis, tik ziaaaauriai smirda smile.gif dar esu bandziusi uriage - tai man visa kuna mama ispurksdavo tai toks geras buvo, bet vel beda kvapas.. zodziu dabar jau nebereikia man tu kremu jokioms varzyboms tiersiog ziema norisi odele palepint truputi, nes tie soliariumai irgi ne i gera, taigi sakau reiketu pasidometi koki cia kremuka panaudoti wink.gif svarbiausia kad tik nesmirdetu. aciu uz atsakymus. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mazzootia @ 2009 02 22, 14:29)
reiketu pasidometi koki cia kremuka panaudoti wink.gif svarbiausia kad tik nesmirdetu. aciu uz atsakymus.  wub.gif

As kazkada naudojau L'Oreal krema kunui (tiksliai nepamenu pilno pavadinimo), tai ne tik kad to baisaus kvapo nebuvo, bet net ir skaniai kvepejo! bigsmile.gif Man visi tie Dove ar Garnier taip slyksciai smirda! efektas gal ir neblogas, bet ta kvapa 2-3 dienas dar jauciu doh.gif
Atsakyti
o L'oreal vat ir nebusiu isbandziusi wink.gif na reikes parduotuvese pasiuostineti. kazkada vaikinas mano isterliota ranka pauoste, o diev tu mano sako atsiprasant š smirda biggrin.gif nu kosmaras sakau... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mazzootia @ 2009 02 22, 15:16)
o L'oreal vat ir nebusiu isbandziusi wink.gif na reikes parduotuvese pasiuostineti. kazkada vaikinas mano isterliota ranka pauoste, o diev tu mano sako atsiprasant š smirda biggrin.gif nu kosmaras sakau...  blink.gif

Tik butinai pauostyk pries pirkdama. Man L'Oreal kvapas liux, tik efekto gal maziau buna, ilgiau terliotis reikia.. g.gif
Atsakyti
na jau tikrai geriau ilgeiau paisiterlioti manau nei paskui "kvepeti" smile.gif aciu uz pasiulyma. meginsiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mazzootia @ 2009 02 22, 17:00)
na jau tikrai geriau ilgeiau paisiterlioti manau nei paskui "kvepeti" smile.gif aciu uz pasiulyma. meginsiu wink.gif

Gali bodyshop pabandyt, ten kakavos sviesto toks kvapas, bet ne svilesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazzootia @ 2009 02 22, 14:29)
reiketu pasidometi koki cia kremuka panaudoti wink.gif svarbiausia kad tik nesmirdetu. aciu uz atsakymus.  wub.gif

Sveika, nesu as ju daug isbandzius, bet man Dove tikrai nesmirda. Kvapas yra, bet jis normalus.
Atsakyti
QUOTE(*Brukne* @ 2009 02 23, 18:06)
Sveika, nesu as ju daug isbandzius, bet man Dove tikrai nesmirda. Kvapas yra, bet jis normalus.

O man Dove kvapas netgi labai patinka (tiesa čia apie kūno), man turbūt tas "svilėsių" kvapas kaip jus sakot patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Brukne* @ 2009 02 23, 19:06)

As isbandziau nemazai, bet Dove smirda labiausiai blink.gif kiekvienai juk skirtingai mirksiukas.gif siandien negalejau atsidziaugt savo veiduku po L'Orealio ax.gif spalva super, toks lygus, nera issausejusiu vietu, (nesmirda mirksiukas.gif ).. kaip is kurorto sugryzus.. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
"That so on the go"! Rekomenduoju, nieko panasaus niekad nebandziau thumbup.gif
Atsakyti
Gal zinote koki gera kuris butu tinkamas probleminei odai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 01, 15:12)
Ziurint kokios tos problemos g.gif

Misri oda, tai baisu kad neisberu nuo tu kremu, nes bandzius loreal savaiminio veidui tai nuo jo berdavo.. schmoll.gif na ir aisku butu gerai kad nebutu morkine spalva lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 01 kovo 2009 - 14:41