Sveikos merginos, inikau skaityti Jusu pasisakymus sioje temoje, kadangi visa gyvenima teko beveik kiekvienam savaitgaliui rudintis (esu sportiniu sokiu sokeja - tai iki ryzumo gryno tekdavo varytis) tai tu kremu per 15metu esu tiek isbandzius, kad uuuu...

zodziu, istikruju tai nuo to savaiminio idegio kremu kvapo tai mane net pykindavo pamenu, kazkoks kosmaras, noriu pasidometi, gal kuri zino tikrai nebloga kremuka kad ir visam kunui BE TO SLYKSTAUS KVAPO? del veiduko taip pat labai idomu, veiduko niekad netepdavau nes labai beria mane

tai man nuo tu kremu tik dar labiau iskildavo spuogai.... siaip tiems sokiams visam kunui naudodavau garnier'a tai kas link spalvos ten rudumo ir panasiai tai superinis jis, tik ziaaaauriai smirda

dar esu bandziusi uriage - tai man visa kuna mama ispurksdavo tai toks geras buvo, bet vel beda kvapas.. zodziu dabar jau nebereikia man tu kremu jokioms varzyboms tiersiog ziema norisi odele palepint truputi, nes tie soliariumai irgi ne i gera, taigi sakau reiketu pasidometi koki cia kremuka panaudoti

svarbiausia kad tik nesmirdetu. aciu uz atsakymus.