Ametisto labiau violetinė.
QUOTE(Rauzi @ 2009 01 11, 09:02)
Aciu visoms uz pagirimus
tai tada mane isdure nes sake ametistas
a koks skirtumas,koks akmuo,svarbu grazu

Gal specialiai neišdūrinėjo, ne visos pardavėjos skiria akmenis. Būna, kad sumaišo, apsirinka ir t.t.
Bet fluoritas irgi gražus.
QUOTE(Rauzi @ 2009 01 11, 10:18)
Freimule >>paskutineij superiniai
kutelius internetu perki??nes kazkaip nesu daugiau niekur maciusi tik rankdarbiuose..
ačiū
jo, internetu, mačiau dabar vėl yra, tik kažko pastrigo jų puslapis...
Vijurka gal ir nespecialiai
sian akmeneliuose buvau ,tikrai fluoritas 
ikeliu dar pora, sios dienos,kazkaip jau ikvepimas pagaves..tik nuotrauku kokybe nekokia,fotoaparatas baige nusipezeti

Vilnietes,man reiktu pagalbos
reikia klipsiuku , parduotuves perlekiau neradau ,kad kabantys butu,visko siuo metu turiu ir internetu del 10 poru uzsakyneti nesinoretu,gal kuri nors sia sav uzsakines ka is rankdarbiai.com..gal kuri galetu pagelbeti?
ikeliu dar pora, sios dienos,kazkaip jau ikvepimas pagaves..tik nuotrauku kokybe nekokia,fotoaparatas baige nusipezeti

Vilnietes,man reiktu pagalbos
Rauzi, grazu
Patiko antrieji, tik dar reiketu su kilputem pasitreniruoti. Reiktu jas atlosti atgal...
Visų auskariukai kaip visada nuostabūs
Rauzi, tie antrieji
tokia jūra...
dėl klipsiukų - iš rankdarbiai galima atsiimti pačiai Juozapavičiaus gatvėje rodos, tereikia merginoms pastabuose parašyt. Nereiks mokėt už siuntimą. o šiaip aš kažkada pirkau klipsiukus kabantiems auskarams parduotuvėje Pylimo g. Na bet čia prieš pusmetį kokį buvo...
Rauzi, tie antrieji
dėl klipsiukų - iš rankdarbiai galima atsiimti pačiai Juozapavičiaus gatvėje rodos, tereikia merginoms pastabuose parašyt. Nereiks mokėt už siuntimą. o šiaip aš kažkada pirkau klipsiukus kabantiems auskarams parduotuvėje Pylimo g. Na bet čia prieš pusmetį kokį buvo...
QUOTE(Rauzi @ 2009 01 11, 16:08)
vi.jpg[/img]
Kokie mieli tie melyneji
QUOTE(_Feja_ @ 2009 01 11, 20:16)
mane pagavo ikvepimas... nakti MB miegojo, o as kuriau situos auskariukus ir dar sage prie ju
Vau... man šitie tavo auskariukai tai labai labai