Mylimiausi su saulės akmenuku
QUOTE(Vijurka @ 2009 01 10, 10:52)
Mas rozinio kvarco labai patinka auskariukai
QUOTE(_Feja_ @ 2009 01 11, 19:16)
Feja, įsimylėjau Tavo auskariukus
QUOTE(Lurdes72 @ 2009 01 11, 20:34)
labai gražu
QUOTE(juratela @ 2009 01 11, 22:32)
man tie pirmieji super:) gal technika paprata, bet užtat įspūdis tikrai ne
o aš užspausta mokslais. vis sedžiu mokaus, o galvoje naujų auskarų projektukai gaminami
QUOTE(Rauzi @ 2009 01 12, 09:54)
Juratele>>su kates akim atrodo paprastuciai tokie bet kartu fantastika 
Geros Ikvepencios savaiteles
Geros Ikvepencios savaiteles
Dėkui
Ir Tau geros savaitėlės
QUOTE(jaguarka @ 2009 01 12, 10:07)
man tie pirmieji super:) gal technika paprata, bet užtat įspūdis tikrai ne
o aš užspausta mokslais. vis sedžiu mokaus, o galvoje naujų auskarų projektukai gaminami
Dėkui
Sėkmės su mokslais.
Aš vis laukiau, kol pirmi egzai praeis praeitoj savaitėlėj ir sėsiu ką nors sudėtingesnio verti prieš ruošiantis kitiems egzaminams, bet turbūt perdegiau belaukdama ir dingo įkvėpimas
Tai tik šiuos ir pagaminau. Na, dar su swarovski kristalais trejus pagaminau, bet nenufotografavau, nes irgi elementarūs, tik vieni kilputėm tvirtinti
QUOTE(juratela @ 2009 01 12, 09:22)
Dėkui
Ir Tau geros savaitėlės
Dėkui
Sėkmės su mokslais.
Aš vis laukiau, kol pirmi egzai praeis praeitoj savaitėlėj ir sėsiu ką nors sudėtingesnio verti prieš ruošiantis kitiems egzaminams, bet turbūt perdegiau belaukdama ir dingo įkvėpimas
Ir Tau geros savaitėlės
Dėkui
Sėkmės su mokslais.
Juratela grys ikvepimas..as dvi savaites vaiksciojau be ikvepimo paimdavau i rankas suverdavau vel isverdavau..va dabar kelios dienos galva knibzde knibzda visokiu ideju..tik laiko tiek nera
bus viskas gerai..Negalvok pailsek biski nuo mokslu,atsigauk ir ateijs ikvepimas
Papildyta:
Pasirodysiu su dar vienais,naktinis kurinys : velgi foto kokybe ne kokia
QUOTE(Rauzi @ 2009 01 12, 11:38)
velgi foto kokybe ne kokia
Pabandyk fotografuoti ne taip arti fotoaparatą prikišusi prie auskariukų. Tikuosi, kad kokybė pagerės. Geriau fotografuoti iš toliau ir vaizdą priartinti fotoaparato zoomu.
O auskariukai tavieji mane žavi
QUOTE(Jolantuke @ 2009 01 11, 19:59)
Vau... man šitie tavo auskariukai tai labai labai 
QUOTE(Eve-line @ 2009 01 11, 21:10)
koookie grazus 
QUOTE(Vijurka @ 2009 01 11, 21:51)
_Feja_ @, labai labai gražūs auskarai. 
QUOTE(Rauzi @ 2009 01 12, 09:54)
Feje>>>super auskariukai, as visus tavo darbus perziurejau visi darbai labai grazus..Saunuole
QUOTE(jaguarka @ 2009 01 12, 10:07)
Feja, įsimylėjau Tavo auskariukus
grynai mano skonio
Ačiū merginos, labai glostot mano kūrybinę savimeilę
jaguarka, jie laisvi
Papildyta:
Lurdes72, labai grazus derinys.. įdomiai formos suderintos.
juratela, manau graziai ausytėje žiurisi tie su katės akimi.. o ar nera sunkoki? nes visgi tiek karoliuku susideda..
Rauzi, traukia va tokie visokie pavyniojimai mano akyte
Vijurka, ir man indija primena