Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

Mylimiausi su saulės akmenuku blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2009 01 10, 10:52)

Mas rozinio kvarco labai patinka auskariukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_Feja_ @ 2009 01 11, 18:16)
mane pagavo ikvepimas... nakti MB miegojo, o as kuriau situos auskariukus ir dar sage prie ju  blush2.gif

user posted image

koookie grazus wub.gif
Atsakyti
Lurdes72, labai gražūs auskarai. Ir tas rėmelis labai dailiai atrodo. Mačiau pas vieną merginą apyrankę tokiu pat principu padarytą. Gėris. tongue.gif
saule**, ačiū už komplimentą rožiniam kvarcui. 4u.gif
_Feja_ @, labai labai gražūs auskarai. bigsmile.gif
Atsakyti
Oi merginos, kokių grožybių prigaminote visos wub.gif wub.gif

ir aš atėjau parodyti savuosius, kaip visada - paprastučius ax.gif
Rauzi, mano minėtieji su katės akies karoliukais blush2.gif
user posted image

Katinukai biggrin.gif
user posted image

Užsakymas su swarovski kristalais
user posted image
Tik foto prastai išėjo ax.gif
Atsakyti
Feje>>>super auskariukai, as visus tavo darbus perziurejau visi darbai labai grazus..Saunuole 4u.gif

Lurdes>Mieli labai wub.gif

Juratele>>su kates akim atrodo paprastuciai tokie bet kartu fantastika smile.gif
Geros Ikvepencios savaiteles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Feja_ @ 2009 01 11, 19:16)

Feja, įsimylėjau Tavo auskariukus wub.gif grynai mano skonio thumbup.gif

QUOTE(Lurdes72 @ 2009 01 11, 20:34)

labai gražu thumbup.gif

QUOTE(juratela @ 2009 01 11, 22:32)

man tie pirmieji super:) gal technika paprata, bet užtat įspūdis tikrai ne thumbup.gif

o aš užspausta mokslais. vis sedžiu mokaus, o galvoje naujų auskarų projektukai gaminami biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rauzi @ 2009 01 12, 09:54)
Juratele>>su kates akim atrodo paprastuciai tokie bet kartu fantastika smile.gif
Geros Ikvepencios savaiteles  4u.gif

Dėkui 4u.gif
Ir Tau geros savaitėlės mirksiukas.gif

QUOTE(jaguarka @ 2009 01 12, 10:07)
man tie pirmieji super:) gal technika paprata, bet užtat įspūdis tikrai ne thumbup.gif

o aš užspausta mokslais. vis sedžiu mokaus, o galvoje naujų auskarų projektukai gaminami  biggrin.gif

Dėkui 4u.gif
Sėkmės su mokslais.
Aš vis laukiau, kol pirmi egzai praeis praeitoj savaitėlėj ir sėsiu ką nors sudėtingesnio verti prieš ruošiantis kitiems egzaminams, bet turbūt perdegiau belaukdama ir dingo įkvėpimas unsure.gif
Tai tik šiuos ir pagaminau. Na, dar su swarovski kristalais trejus pagaminau, bet nenufotografavau, nes irgi elementarūs, tik vieni kilputėm tvirtinti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 12 sausio 2009 - 09:36
QUOTE(juratela @ 2009 01 12, 09:22)
Dėkui  4u.gif
Ir Tau geros savaitėlės  mirksiukas.gif
Dėkui  4u.gif
Sėkmės su mokslais.
Aš vis laukiau, kol pirmi egzai praeis praeitoj savaitėlėj ir sėsiu ką nors sudėtingesnio verti prieš ruošiantis kitiems egzaminams, bet turbūt perdegiau belaukdama ir dingo įkvėpimas  unsure.gif

Juratela grys ikvepimas..as dvi savaites vaiksciojau be ikvepimo paimdavau i rankas suverdavau vel isverdavau..va dabar kelios dienos galva knibzde knibzda visokiu ideju..tik laiko tiek nera wub.gif
bus viskas gerai..Negalvok pailsek biski nuo mokslu,atsigauk ir ateijs ikvepimas smile.gif
Papildyta:
Pasirodysiu su dar vienais,naktinis kurinys : velgi foto kokybe ne kokia doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rauzi @ 2009 01 12, 11:38)
velgi foto kokybe ne kokia doh.gif

Pabandyk fotografuoti ne taip arti fotoaparatą prikišusi prie auskariukų. Tikuosi, kad kokybė pagerės. Geriau fotografuoti iš toliau ir vaizdą priartinti fotoaparato zoomu.
O auskariukai tavieji mane žavi 4u.gif
Atsakyti
Mano naujausieji.

user posted image

Hovlitas, variuotos detalės. Kažkuo man tas derinys toks su indišku motyvu atrodo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolantuke @ 2009 01 11, 19:59)
Vau... man šitie tavo auskariukai tai labai labai  thumbup.gif

QUOTE(Eve-line @ 2009 01 11, 21:10)
koookie grazus  wub.gif

QUOTE(Vijurka @ 2009 01 11, 21:51)
_Feja_ @, labai labai gražūs auskarai. bigsmile.gif

QUOTE(Rauzi @ 2009 01 12, 09:54)
Feje>>>super auskariukai, as visus tavo darbus perziurejau visi darbai labai grazus..Saunuole  4u.gif

QUOTE(jaguarka @ 2009 01 12, 10:07)
Feja, įsimylėjau Tavo auskariukus  wub.gif  grynai mano skonio  thumbup.gif

Ačiū merginos, labai glostot mano kūrybinę savimeilę ax.gif

jaguarka, jie laisvi hihihi.gif
Papildyta:

Lurdes72, labai grazus derinys.. įdomiai formos suderintos. mirksiukas.gif

juratela, manau graziai ausytėje žiurisi tie su katės akimi.. o ar nera sunkoki? nes visgi tiek karoliuku susideda.. g.gif

Rauzi, traukia va tokie visokie pavyniojimai mano akyte hihihi.gif o dar raudoooni... wub.gif

Vijurka, ir man indija primena ax.gif

Atsakyti