Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

Rauzi ir Feja, super auskariukai abieju wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Juratele ir tavosios veduokles labai patiko wub.gif Bet ar jos ausyse buna akmenelis vienas ant kito neuzkrenta. Nes man didesnius akmenelius ant paskirstytojo kabinant taip atsitinka ir dar kai tarpai tokie maziukai.
Atsakyti
aciu ir vel gi uzpagirimus mergaites smile.gif
Feje>>ir man kazkaip patinka paviniojimai paraitymai..Mb tai labai kritikuoja sako geriau ant vinuku verk paprastai..O man grazu biggrin.gif
reida>>klausiai jurateles ar akmenukai neuzlipa..nzn kaip jos,bet kai savuosius dariau tai neuzlipa, as darau nevienodo ilgio ir ant vielutes,jie tada man lankstesni gaunasi smile.gif
Juratele>>del fotografavimo ,tai cia zinok mano foto aparatas kaltas,jau visiskai nusikvaka..
Atsakyti
QUOTE(_Feja_ @ 2009 01 12, 13:26)
juratela, manau graziai ausytėje žiurisi tie su katės akimi.. o ar nera sunkoki? nes visgi tiek karoliuku susideda..  g.gif

Dėkui 4u.gif
Aš taip pat maniau, kad bus sunkūs, bet ne schmoll.gif . Ausų netempia žemyn thumbup.gif

QUOTE(reida @ 2009 01 12, 13:27)
Juratele ir tavosios veduokles labai patiko wub.gif Bet ar jos ausyse buna akmenelis vienas ant kito neuzkrenta. Nes man didesnius akmenelius ant paskirstytojo kabinant taip atsitinka ir dar kai tarpai tokie maziukai.

Dėkui 4u.gif
Vienas kitas būna, kad į priekį veržiasi lotuliukas.gif , bet retai. Gal todėl, kad jų forma ne apvali, o kampuota, tai ir prisilaiko vienas prie kito g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 12 sausio 2009 - 12:42
Sveikos.
juratelos pirmieji man wub.gif wub.gif neparduok, pati nešiok tokį grožį.
Rauzi irgi fainuoliai, fantazijos tikrai, mergyt, turi thumbup.gif

O čia mano pagal užsakymą daryti:

amestitas, swarovski:
user posted image

ir dar vieni su swarovskiais (padarius nuotrauką pamačiau, kad kai kur kilputės atsilankstė blink.gif )
user posted image
Atsakyti
freimule, gražūs svarovskiai. thumbup.gif
Auskariukus paguldžius akmens karoliukas dažnai pasislenka į šoną, tada atrodo, kad kilputė atsilenkė. Bet kai kybančioje padėtyje, tada viskas atsistoja į vietas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 12 sausio 2009 - 14:30
QUOTE(freimule @ 2009 01 12, 15:27)
Sveikos.
juratelos pirmieji man  wub.gif  wub.gif  neparduok, pati nešiok tokį grožį.
Rauzi irgi fainuoliai, fantazijos tikrai, mergyt, turi  thumbup.gif

O čia mano pagal užsakymą daryti:

amestitas, swarovski:
ir dar vieni su swarovskiais (padarius nuotrauką pamačiau, kad kai kur kilputės atsilankstė blink.gif )

Dėkui 4u.gif Gal ir neparduosiu, nebent anyta privatizuos lotuliukas.gif
Gražūs Tavo auskariukai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 12 sausio 2009 - 14:39
reida, aciu 4u.gif

QUOTE(Rauzi @ 2009 01 12, 13:33)
Feje>>ir man kazkaip patinka paviniojimai paraitymai..Mb tai labai kritikuoja sako geriau ant vinuku verk paprastai..O man grazu biggrin.gif

Jei aplinkiniu nuomone kurybos klausimu nesutampa su tavaja, vadinasi aplinkiniai neteisus wink.gif
Jei as klausyciau, ka man aiskina tevai, broliai ir kai kurie draugai - as nekurciau apskritai. Nes ju zodziais tariant, tai zaidimai, nesamones, kurioms isleidziu kas menesi nemazai pinigu, skiriu daug laiko, o finansines naudos is to nera ir t.t. schmoll.gif O as kuriu kuriu kuriu... ir vis labiau isipancioju i vielutes ir giliau grimstui karoliuku liuna..

Atsakyti
user posted image
Truputį prailginau šio ryto ale indišką dvelksmą. Pasakykit, ar geriau, ar prasčiau? tongue.gif

_Feja_, labai teisingai ir gražiai parašei. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 12 sausio 2009 - 14:44
QUOTE(Vijurka @ 2009 01 12, 15:43)
user posted image
Truputį prailginau šio ryto ale indišką dvelksmą. Pasakykit, ar geriau, ar prasčiau? tongue.gif

_Feja_, labai teisingai ir gražiai parašei. wub.gif  4u.gif

Kaip tik norėjau sakyti, kad man juose kažko trūksta. dabar žymiai geriau thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(freimule @ 2009 01 12, 14:48)
Kaip tik norėjau sakyti, kad man juose kažko trūksta. dabar žymiai geriau  thumbup.gif  thumbup.gif

Prailginau agato mažais burbuliukais ir kilpučių pagalba.
Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2009 01 12, 14:43)
user posted image

g.gif auskariukai skiriasi,ar cia taip turi but,vienas juodas karoliukas virsui,kitas po metaliniu karoliuku g.gif
Atsakyti
QUOTE(damute31 @ 2009 01 12, 15:21)
g.gif  auskariukai skiriasi,ar cia taip turi but,vienas juodas karoliukas virsui,kitas po metaliniu karoliuku  g.gif

Šaunuolė, pastebėjai. mirksiukas.gif Kai kabinau padarius kilputę sukeičiau vietomis netyčia. Dabar jau viskas pataisyta. tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti