Juratele ir tavosios veduokles labai patiko
Rauzi ir Feja, super auskariukai abieju
Bet ar jos ausyse buna akmenelis vienas ant kito neuzkrenta. Nes man didesnius akmenelius ant paskirstytojo kabinant taip atsitinka ir dar kai tarpai tokie maziukai.
aciu ir vel gi uzpagirimus mergaites 
Feje>>ir man kazkaip patinka paviniojimai paraitymai..Mb tai labai kritikuoja sako geriau ant vinuku verk paprastai..O man grazu
reida>>klausiai jurateles ar akmenukai neuzlipa..nzn kaip jos,bet kai savuosius dariau tai neuzlipa, as darau nevienodo ilgio ir ant vielutes,jie tada man lankstesni gaunasi
Juratele>>del fotografavimo ,tai cia zinok mano foto aparatas kaltas,jau visiskai nusikvaka..
Feje>>ir man kazkaip patinka paviniojimai paraitymai..Mb tai labai kritikuoja sako geriau ant vinuku verk paprastai..O man grazu
reida>>klausiai jurateles ar akmenukai neuzlipa..nzn kaip jos,bet kai savuosius dariau tai neuzlipa, as darau nevienodo ilgio ir ant vielutes,jie tada man lankstesni gaunasi
Juratele>>del fotografavimo ,tai cia zinok mano foto aparatas kaltas,jau visiskai nusikvaka..
QUOTE(_Feja_ @ 2009 01 12, 13:26)
juratela, manau graziai ausytėje žiurisi tie su katės akimi.. o ar nera sunkoki? nes visgi tiek karoliuku susideda..
Dėkui
Aš taip pat maniau, kad bus sunkūs, bet ne
QUOTE(reida @ 2009 01 12, 13:27)
Bet ar jos ausyse buna akmenelis vienas ant kito neuzkrenta. Nes man didesnius akmenelius ant paskirstytojo kabinant taip atsitinka ir dar kai tarpai tokie maziukai.
Dėkui
Vienas kitas būna, kad į priekį veržiasi
Sveikos.
juratelos pirmieji man
neparduok, pati nešiok tokį grožį.
Rauzi irgi fainuoliai, fantazijos tikrai, mergyt, turi
O čia mano pagal užsakymą daryti:
amestitas, swarovski:

ir dar vieni su swarovskiais (padarius nuotrauką pamačiau, kad kai kur kilputės atsilankstė
)
juratelos pirmieji man
amestitas, swarovski:

ir dar vieni su swarovskiais (padarius nuotrauką pamačiau, kad kai kur kilputės atsilankstė
QUOTE(freimule @ 2009 01 12, 15:27)
Sveikos.
juratelos pirmieji man
neparduok, pati nešiok tokį grožį.
amestitas, swarovski:
)
juratelos pirmieji man
amestitas, swarovski:
Dėkui
Gražūs Tavo auskariukai
reida, aciu
Jei aplinkiniu nuomone kurybos klausimu nesutampa su tavaja, vadinasi aplinkiniai neteisus
Jei as klausyciau, ka man aiskina tevai, broliai ir kai kurie draugai - as nekurciau apskritai. Nes ju zodziais tariant, tai zaidimai, nesamones, kurioms isleidziu kas menesi nemazai pinigu, skiriu daug laiko, o finansines naudos is to nera ir t.t.
O as kuriu kuriu kuriu... ir vis labiau isipancioju i vielutes ir giliau grimstui karoliuku liuna..
QUOTE(Rauzi @ 2009 01 12, 13:33)
Jei aplinkiniu nuomone kurybos klausimu nesutampa su tavaja, vadinasi aplinkiniai neteisus
Jei as klausyciau, ka man aiskina tevai, broliai ir kai kurie draugai - as nekurciau apskritai. Nes ju zodziais tariant, tai zaidimai, nesamones, kurioms isleidziu kas menesi nemazai pinigu, skiriu daug laiko, o finansines naudos is to nera ir t.t.
QUOTE(Vijurka @ 2009 01 12, 15:43)
Truputį prailginau šio ryto ale indišką dvelksmą. Pasakykit, ar geriau, ar prasčiau?
_Feja_, labai teisingai ir gražiai parašei.
Kaip tik norėjau sakyti, kad man juose kažko trūksta. dabar žymiai geriau
QUOTE(freimule @ 2009 01 12, 14:48)
Prailginau agato mažais burbuliukais ir kilpučių pagalba.
Ačiū.
QUOTE(damute31 @ 2009 01 12, 15:21)
Šaunuolė, pastebėjai.