Įkraunama...
Įkraunama...

Gotai

Man tai gotai, ju stilius, mastymas jau sneiai labai patiko.Domejausi, gilinausi i visa tai.Veliau po biski emiau taip rengtis, kol viena diena supratau, kad dometis kur kas idomiau, nei gyventi toki gyvenima doh.gif
Atsakyti
man gotes labai patinka, pati zadu tokia but... mama sake, kad grazu smile.gif muzika irgi labai"uzveza"
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2005 08 23, 17:00)
as pries gotus nieko pries neturiu nebent kai karsta vasara ateina i svecius ir islipa is savo aulinuku.kvapelis tikrai nekoks buna schmoll.gif

Pas tave gotai į svečius vaikšto ohmy.gif ? Obana! O aš tokios garbės nenusipelniau, nors taip dažnai apie juos svajoju karštais vasaros vakarais pritūpusi šalia buržuikos, apsisiautusi Orienburgo skarele ir įsispyrusi į veltinius wacko.gif dry.gif
Atsakyti
ne pas mane, bet teko plote su vienu is tokiu but wink.gif
Atsakyti
As prijaucianti gotams, nors neesu tokia blush2.gif O zinau viena atveji kai motina nori is savo dukros padaryt fyfa, kai paciai merginai mieliau gotai, kai kompromiso neimanoma rast g.gif schmoll.gif
Vienam tinklalapi, prie kazkokios merginos-gotes anketos radau toki uzrasa:
"Gotai:
Nevisada vilki juodai
Negarbina setono
NERA blogi
Nenori zudyt zmoniu
Nevisu zmoniu nekencia
Nevisalaika apimti depresijos
Taip pat gali but laimyngi
Dazniausiai buna geri (mieli)
Yra normalus, kaip ir tu"
(Jei ka, verciau is anglu kalbos)
Atsakyti
Ai va radau mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 07 21, 22:04)
Nu nesakyk, daug, mano naudai wink.gif foto darytos pries 2 metus smile.gif

A jėėėtAU, MAMULIA, TAVO NUOTRAUKOS JAU SENIAI ČIA, KAIP AŠ TAIP... GRAŽI SESIJA, BET ŠVIESŪS PLAUKAI MAN NEA schmoll.gif biggrin.gif Ir dabar tokia pat graži ir tokia pat juoda.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aura @ 2005 09 10, 13:12)
man gotes labai patinka, pati zadu tokia but... mama sake, kad grazu smile.gif muzika irgi labai"uzveza"

Jaunimui tiesiog privaloma pabūti Gotais ar pankais, reiveriais ar urlaganais ar dar ten kažkokiais . Tai asmenybės kokonas, savęs paieška.
Labai gražių būna gočių. Studenčių tarpe pasitaiko tooookių, kad net pradedu galvoti ar man čia šiaip gražu, ar į senatvę orientacija pašlijo.
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2005 09 27, 08:38)
Jaunimui tiesiog privaloma pabūti Gotais ar pankais, reiveriais ar urlaganais ar dar ten kažkokiais .

Urlaganais gal nereikia, a? fear.gif Mat jais „pabūti“ neįmanoma schmoll.gif
Atsakyti
man ziauriai patinka gotai bet tewai sako kad jie tie patys satanistai.... nenoriu tuo tiket......
Atsakyti
O man patinka gotai biggrin.gif Kaip ir visi kiti neformalai smile.gif Ir jeigu mano vaikas paauglysteje mieliau deves kostiuma nei pankuos ar pan., tai rimtai susirupinsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
gotams, kaip ir kitiems neformalams, jauciu simpatija smile.gif . megstu issiskiriancius zmogus biggrin.gif . tik nepatinka, kai zmones neformalais patampa del mados, visiskai nesidomi subkulturos, kuriai save priskiria, idealogija, kai visas sitas isskirtinumas apsiriboja tik isvaizda.
Atsakyti