Įkraunama...
Įkraunama...

Gotai

QUOTE(mamulia @ 2007 07 23, 17:26)
GinCherry foto  wub.gif

Kodel aš nemačiau?Visa tema pražiūrėjau, bet foto nebuvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2007 07 23, 18:26)
GinCherry foto  wub.gif

dekui blush2.gif

makaroncike neatidziai ziurejai vadinas smile.gif ash tai ishimciau dbr su mielu noru, ale negaliu postu savo redaguot smile.gif reikia kelis psl tik atgal paskaityt atidziai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Makarončikė @ 2007 07 23, 23:03)
Neatidaro man  verysad.gif  doh.gif

tai zemiau ten parashe nuoroda kazkas smile.gif matai kitos randa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2007 07 23, 20:47)
ash tai ishimciau dbr su mielu noru, ale negaliu postu savo redaguot smile.gif

Galiu padėt, jei tikrai nori wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2007 07 24, 15:06)
Galiu padėt, jei tikrai nori wink.gif

labai dekui butu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zippylolly @ 2007 07 15, 18:17)
As nesuprantu tu zmoniu. Nenoreciau jei mano vaikas ta stiliu pasirinktu.

Sutinku su sita nuomone drinks_cheers.gif nenoreciau, ked ir mano vaikas toks butu, bet jei pasirinks, tikrai nedrausciau cool.gif
Atsakyti
Manau kai turesiu savo atzalu, kaip tik juos pratinsiu prie subkulturu tokiu kaip gotai ir metalistai. (mamyte jiems turetu buti pavyzdys biggrin.gif ) nepakesciau jeigu mano berniukas devetu treningus (nes kai dabar pasiziuri kad ir i pradines klases, tai doh.gif ), ir klausytusi "bumciko". bet kokiu atveju, kiekvienoje subkulturoje yra ir +, ir - bet mano nuomone tai daug geriau negu paprasta pilka mase. 4u.gif
Atsakyti
Na rengiasi kiekvienas kaip nori. ax.gif Šiuolaikinis jaunimas labai susikristęs į stilius. Tiesa, aš nenorėčiau kad vaikas rinktusį būti gotu, nes ne apranga čia svarbiausia. Svarbiausia kaip jie gyvena, ir koks jų mąstymas. kadangi žinau kad jų galvelėse tai tikrai nepritriu jiems. Visokie sadizmai, grupuotės ir kiti daiktai nepatinka. schmoll.gif Šiurpą kelia..... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Masha @ 2007 08 09, 00:21)
Manau kai turesiu savo atzalu, kaip tik juos pratinsiu prie subkulturu tokiu kaip gotai ir metalistai. (mamyte jiems turetu buti pavyzdys biggrin.gif ) nepakesciau jeigu mano berniukas devetu treningus (nes kai dabar pasiziuri kad ir i pradines klases, tai doh.gif ), ir klausytusi "bumciko".  bet kokiu atveju, kiekvienoje subkulturoje yra ir +, ir - bet mano nuomone tai daug geriau negu paprasta pilka mase. 4u.gif

kas yra "pilka masė"? Kaip Jūs suprantate pilką masę? Klasikinį kostiumą vilkintis vyriškis bus iš tosios "pilkos masės"? O iš kur Jūs žinot, kad jis toks? Juk išorė nieko apie jo mąstymą ir pasaulio suvokimą Jums nesako (skirtingai nuo gotų, kurių mąstymas yra +- bendras). Ir dar apie masę. Ar Jūs, būdama gote/metalistė/... jaučiatės išsiskirianti? O ar tik ne susitapatinusi su kita mase? Vienok juoda mase, bet vistiek- masė (vienodai mąstančių).

Nieko neturiu prieš gotus, bet lengvai erzina kai pradeda daugmaž "kokie mes kitokie, o visi kiti pilkos masės". Tie žmogai iš "pilkos masės" yra saviti, jų mąstymo neįmanoma pažint vien į juos pažiūrėjus, kiekvienas yra įdomus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veila: 09 rugpjūčio 2007 - 16:29
QUOTE(Veila @ 2007 08 09, 17:28)
kas yra "pilka masė"? Kaip Jūs suprantate pilką masę? Klasikinį kostiumą vilkintis vyriškis bus iš tosios "pilkos masės"? O iš kur Jūs žinot, kad jis toks? Juk išorė nieko apie jo mąstymą ir pasaulio suvokimą Jums nesako (skirtingai nuo gotų, kurių mąstymas yra +- bendras). Ir dar apie masę. Ar Jūs, būdama gote/metalistė/... jaučiatės išsiskirianti? O ar tik ne susitapatinusi su kita mase? Vienok juoda mase, bet vistiek- masė (vienodai mąstančių).

Nieko neturiu prieš gotus, bet lengvai erzina kai pradeda daugmaž "kokie mes kitokie, o visi kiti pilkos masės". Tie žmogai iš "pilkos masės" yra saviti, jų mąstymo neįmanoma pažint vien į juos pažiūrėjus, kiekvienas yra įdomus.

Drasiai ir nuosirdziai atsakau, kad tikrai nesijauciu susitapatinusi su ta mase ir man niekuomet nekilo toks klausimas. Sutinku su Jumis, kad zmogaus isvaizda nelabai ka tepasako apie jo filosofija ir poziuri i gyvenima, ypac turint omeny kiek dabar yra vadinamu mados auku, kurios lyg "stampofkes" prisiima ant saves koki nors stiliu nelabai pasidomejusios giliau. Taciau ziuredama is savo varpines galiu pasakyti jog megstu ekstravagantiskus, "extraordinary" zmones. Ir tai nebutinai turi buti gotai ar metalistai, o zmones turintys savo stiliaus vizija ir ji patys susikuriantys. Lietuvoje, deja, tokiu zmoniu dar nelabai daug, bet sioks toks progresas matosi, prisiminus kad ir 5 metus atgal.
As niekuomet neiskeliu to, kas as esu, kokia mano filosofija stilius ir pan. Tai zino tik artimiausi zmones. Bet uztenka pagaudyti praeiviu zvilgsnius ir dziaugtis tuom, kad moki susikurti savo stiliu (koks jis bebutu) gan sudetingom salygom. (Cia jau turiu omeny save, visi bent kiek susidure su gotisko stiliaus kurimo Lietuvoje tarsi atsitrenkia i siena, na bet kas iesko tas ir randa) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Masha @ 2007 08 09, 18:48)
moki susikurti savo stiliu (koks jis bebutu) gan sudetingom salygom. (Cia jau turiu omeny save, visi bent kiek susidure su gotisko stiliaus kurimo Lietuvoje tarsi atsitrenkia i siena, na bet kas iesko tas ir randa) 4u.gif

viso kito teksto nekomentuosiu, bet uzkliuvo shitas teiginys smile.gif KOkios jau cia sudetingos salygos Lietuvoje kurti gotikini stiliu? Va priesh kokius 5 metu tikrai turejai ji kurti, o dabar visi apsiperka fantasmagorijoj ir vaikshto vienodais rubais ir batais, kaip klonai.Gothic shopo neturi nei viena Baltijos shalis, todel Latvijoj ir Estijoj kur kas sudetingiau, nes ten ta stiliu tikrai reikia kurti ir ieshkoti smile.gif Aciu uz demesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2007 08 09, 18:13)
viso kito teksto nekomentuosiu, bet uzkliuvo shitas teiginys smile.gif KOkios jau cia sudetingos salygos Lietuvoje kurti gotikini stiliu? Va priesh kokius 5 metu tikrai turejai ji kurti, o dabar visi apsiperka fantasmagorijoj ir vaikshto vienodais rubais ir batais, kaip klonai.Gothic shopo neturi nei viena Baltijos shalis, todel Latvijoj ir Estijoj kur kas sudetingiau, nes ten ta stiliu tikrai reikia kurti ir ieshkoti smile.gif Aciu uz demesi smile.gif

Kalbejau konkreciai apie save. O fantasmagorijos prastos kokybes blizguciu uz nuostabia kaina manes nesuviliosi. smile.gif
Atsakyti