QUOTE(Veila @ 2007 08 09, 17:28)
kas yra "pilka masė"? Kaip Jūs suprantate pilką masę? Klasikinį kostiumą vilkintis vyriškis bus iš tosios "pilkos masės"? O iš kur Jūs žinot, kad jis toks? Juk išorė nieko apie jo mąstymą ir pasaulio suvokimą Jums nesako (skirtingai nuo gotų, kurių mąstymas yra +- bendras). Ir dar apie masę. Ar Jūs, būdama gote/metalistė/... jaučiatės išsiskirianti? O ar tik ne susitapatinusi su kita mase? Vienok juoda mase, bet vistiek-
masė (vienodai mąstančių).
Nieko neturiu prieš gotus, bet lengvai erzina kai pradeda daugmaž "kokie mes kitokie, o visi kiti pilkos masės". Tie žmogai iš "pilkos masės" yra saviti, jų mąstymo neįmanoma pažint vien į juos pažiūrėjus, kiekvienas yra įdomus.
Drasiai ir nuosirdziai atsakau, kad tikrai nesijauciu susitapatinusi su ta mase ir man niekuomet nekilo toks klausimas. Sutinku su Jumis, kad zmogaus isvaizda nelabai ka tepasako apie jo filosofija ir poziuri i gyvenima, ypac turint omeny kiek dabar yra vadinamu mados auku, kurios lyg "stampofkes" prisiima ant saves koki nors stiliu nelabai pasidomejusios giliau. Taciau ziuredama is savo varpines galiu pasakyti jog megstu ekstravagantiskus, "extraordinary" zmones. Ir tai nebutinai turi buti gotai ar metalistai, o zmones turintys savo stiliaus vizija ir ji
patys susikuriantys. Lietuvoje, deja, tokiu zmoniu dar nelabai daug, bet sioks toks progresas matosi, prisiminus kad ir 5 metus atgal.
As niekuomet neiskeliu to, kas as esu, kokia mano filosofija stilius ir pan. Tai zino tik artimiausi zmones. Bet uztenka pagaudyti praeiviu zvilgsnius ir dziaugtis tuom, kad moki susikurti savo stiliu (koks jis bebutu) gan sudetingom salygom. (Cia jau turiu omeny save, visi bent kiek susidure su gotisko stiliaus kurimo Lietuvoje tarsi atsitrenkia i siena, na bet kas iesko tas ir randa)