Įkraunama...
Įkraunama...

Gotai

GinCherry,
pasižiūrėjau tavo nuotraukikes, nu labai jau tu graži panelė. (moteris sakyti liežuvis neapsiverčia, nes atrodai labai jau jaunutė) 4u.gif
Ir atsimenu kaip tu kažkurioj temoj skundeis savo "per stambiomis" formomis - nu nematau aš ten nieko per stambaus, taip kad nevaryk dievo į medį daugiau smile.gif
Atsakyti
fantastika ne nuotraukos wub.gif ypac tos kur is paskenduoles serijos, ir kitos a la post mortem bigsmile.gif primena dzeko skerdiko auku nuotraukas ax.gif ir dar ta "too late" - as suzaveta notworthy.gif
Atsakyti

odieve kokia cia 100 metu senumo tema ishtrauket doh.gif

dekui dekui visoms blush2.gif
Atsakyti
Nesmerkiu nė vieno žmogaus už jo pažiūras. Pikta tik ant tų kurie ant kitokių varo.
Man gotai įdomūs žmonės su įdomiomis pažiūromis. Tik kad paauglės neretai tai daro tik iš išorinio įvaizdžio. Pati esu visiška formalė, gal tik kai kuiriems atrodau visada liūdna (emo).
Atsakyti
gincherry.paskendimas svajonese tai ziauriai fainos fotkes wub.gif ypac pirmosios.o kas tave cia fotkino?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sygyta: 03 vasario 2007 - 13:50
QUOTE(sygyta @ 2007 02 03, 15:49)
gincherry.paskendimas svajonese tai ziauriai fainos fotkes wub.gif  ypac pirmosios.o kas tave cia fotkino?

drauge pasiaukojo lotuliukas.gif o ideja ir visa kita tai mano, nu shiaip shudinos tos foto, nes tada mes visishkai nieko nenutuokem apie fotografija, tai ten ant auto rezimo ir knopke jai tik paspaust reikejo lotuliukas.gif o paskui ash bishki su PS patvarkiau lotuliukas.gif
Atsakyti
bet su rubais lipt i vandeni,musiau nepatogu buvo? biggrin.gif o zmones nemane kad skandiniesi?
as kadangi nenutuokiu apie fotografija.tai man ir ideja ir fotkes kokybe geros rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2007 02 03, 20:47)
bet su rubais lipt i vandeni,musiau nepatogu buvo? biggrin.gif  o zmones nemane kad skandiniesi?
as kadangi nenutuokiu apie fotografija.tai man ir ideja ir fotkes kokybe geros rolleyes.gif

nu tikra nepatogu lotuliukas.gif tai mes vaziavom i toki karjera prie musu sodu, labai anksti ryte vasara lotuliukas.gif tai ka zinau gal negalvojo, kad skandinuos jei ir mate kas, nes ne viena juk buvau lotuliukas.gif ash drauge ir MB, nes tas veze lotuliukas.gif
Atsakyti
paziurejau gincherry nuotraukas, grazu smile.gif cia panasiai is to stiliaus kur kad dita von tees(?) pasirodymus rengia?
Atsakyti
Anoji burleskos pasirodymus rengia, bet GinCherry stilius iš tiesų kažkiek primena jos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2007 02 06, 23:19)
paziurejau gincherry nuotraukas, grazu  smile.gif  cia panasiai is to stiliaus kur kad dita von tees(?)

pritariu thumbup.gif super nuotraukikes... user posted image

cia seip uzmaciau... ax.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Europiete: 07 vasario 2007 - 01:41
gotes gotukes smile.gif pries pora metu labai domejausi sita kultura, labai uzkabine buvo, bet db jau praeina, gal suaugau unsure.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti