Įkraunama...
Įkraunama...

Gotai

QUOTE(Dios @ 2008 05 23, 15:09)
diskusija išvirto į komediją  g.gif nueikit į kokį puslapį kur reiškiasi jaunieji neformalai, arba atsiliepimus po kokio tai tūso paskaitykit.

man įdomiau -- kiek ir kaip dažnai tikram ideologiniam gotui pridera gert?  alc.gif

Tu čia man atsakei?

Rask geresnį puslapį, negu tas, kurį nurodžiau, tada padiskutuosim.
Papildyta:
QUOTE(Dios @ 2008 05 23, 15:09)
diskusija išvirto į komediją  g.gif nueikit į kokį puslapį kur reiškiasi jaunieji neformalai, arba atsiliepimus po kokio tai tūso paskaitykit.

man įdomiau -- kiek ir kaip dažnai tikram ideologiniam gotui pridera gert?  alc.gif

Ir dar pabriešiu ši padidintą žodį. Man jo užtenka, kad nieko daugiau neatsakinėčiau doh.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

Paskutinė ne pati geriausia nuotrauka iš šios fotosesijos, bet kitų jau neradau...
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 05 25, 04:42)
user posted image

Šitą suknelę kaip tik kompe įsisaugojus esu, tolimoj ateity galbūt netyčia įvyksiančių vestuvių proga kaip galimą pavyzdįbiggrin.gif dar atrodo šį bei tą norėčiau patvarkyt ir ji beveik tobula wub.gif
QUOTE(Koshka21 @ 2008 05 25, 14:13)

user posted image

Paskutinė ne pati geriausia nuotrauka iš šios fotosesijos, bet kitų jau neradau...

o kas čia per fotosesija? labai graži fotkė
Atsakyti
Aha. Man irgi labai graži! thumbup.gif
Atsakyti
Skaiciau skaiciau.. g.gif ir rusiska teksta,bet gotu ideologijos taip ir nesupratau... g.gif
Teko kadaise bendrauti su gotais...I klausimus "kodel/kam?"dazniausiai teko isgirsti sasajas su isskirtinumu juoda apranga..
Atsakyti
QUOTE(Daugiaziede @ 2009 02 03, 19:50)
Skaiciau skaiciau..  g.gif ir rusiska teksta,bet gotu ideologijos taip ir nesupratau... g.gif
Teko kadaise bendrauti su gotais...I klausimus "kodel/kam?"dazniausiai teko isgirsti sasajas su isskirtinumu juoda apranga..

tai yra labiausiai pastebimi išraiškos būdai. o filosofijos kiekvieno žmogaus skirtingos. čia jums ne Greenpeace biggrin.gif
Atsakyti
Tai jau taip smile.gif konspiratyvus perfekcionizmas..
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 05 25, 05:42)
idesiu keleta man graziu variantu, gal kam patiks  wub.gif(ismeskit is galvos, kad gotu subkulturai budinga tik juoda spala.Oj, as tai ziuriu ir lydausi..man taip grazu viskas...tokia paslaptim dvelkia...melancholija.. wub.gif
[

visiskai pritariu tau gal pati ir nebusiu gote, bet man ju stilius labai patinka, toks mistiskas ir paslaptingas wub.gif seip man nera teke bendrauti su gotais, bet viena karta kai dirbau barmene toks biciukas gotas ateidavo pavalgyti. is pradziu bijojau jo nu zinot susivere auskarus, juodas.tikriai pirma karta isvydus isigandau ir man jis atrode toks atgrasus. bet kazkaip pradejom bendrauti ir tikrai pasirode liuks bachuriukas, romantikas. kazkada ji esu macius seip praduotuveje su kelta panikiu nu tos panikes tai man ispudy paliko, juodos visos ir ryskios lupos taip gerai nese.
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 05 25, 03:42)

labai grazi foto wub.gif
o jau plaukai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mano draugas ne gotas, bet metalistas.Tai jis žiemą-vasarą su kerzais vaikšto smile.gif
Iš pradžių ir keistai atrodė, bet jis pats paaiškino,kad vasarą visiškai kojos nešunta, nes natūrali oda ir per ją puikiausiai kojos kvėpuoja biggrin.gif

Čia toms, kurios stebisi kaip jie gali ...
Atsakyti
Idomi diskusija isejo, perskaiciau nuo pat pradziu smile.gif Ir manau visas nesusipratimas isejo tik del tolerancijos trukumo. Man tai kazkaip visada budavo "dzin", kas kaip apsirenges.
O del gotu... nezinau, kaikurie mane vadina gote biggrin.gif nors jeigu kas paklaustu, kas tie gotai, tai gal ir nemokeciau gerai paaiskinti. Tai, kaip as rengiuosi laisvalaikiu susije su muzika, kurios klausausi, temomis, kurios mane domina ir istorijos laikotarpiais, kurie mane kazkodel traukia. Del darbo pobudzio negaliu rengtis visiskai juodai wink.gif bet visgi manau juoda spalva man labiausiai tinka ir geriausiai su ja jauciuosi. O va kerzu niekada neturejau ir niekada nenesiojau biggrin.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif
as turiu toki prasima ax.gif gal zinot kur vilniuje galima pirkti tuneliuku, ar panasiu daliku istemptai ausiai g.gif mano vyras ne gotas, tesiog tokie dalikai patinka blush2.gif
Atsakyti