Įkraunama...
Įkraunama...

Gotai

Na kadangi man teko garbe Diana ir Rasa pazinoti ir bendrauti tai galiu pasakyt, kad tikrai mielos mergaites tongue.gif O dabar jos abi ne Lietuvoj gyvena ir turbut tuo labai dziaugiasi smile.gif
Atsakyti
Gali but, kad jos ir fainos, nieko nesakau, bet naturalu, kad jas pirmakart pamate daugelis truputi nusigasta smile.gif Bet panasus variantas man buvo su Nino, pamacius pirmakart galvojau, kad do tokia, o pabendravus labai draugiskas zmogus:) Kad dziaugiasi, jog dabar gyvena uzsienyje tai tikiu, nelabai maloniu reakciju jos cia susilaukdavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gazelle @ 2009 09 06, 13:45)
Nu tai nereikia apie visa subkultura spresti is situ dvieju mergisciu, jos nera labai megstamos, Vilniaus baubai nekitaip hihihi.gif

Nu blyn mastau.gif nezinojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MoteOfDust @ 2009 08 23, 16:13)
Dabar mano svajonė yra auskaras į apatinę lūpą, mamą pavyko įkalbėti, bet labai bijau dėl tėčio. Jis net netoleruoja panašių dalykų, net tyčiojasi iš manęs.. Žodžiu, net nežinau, gal kas turi pasiūlymų kaip tėvus įtikinti? ne kartą jiem aiškinau, kad visi žmonės skirtingi, ir aš nenoriu atrodyti taip kaip nori jie, kad reikia toleruoti visus ir žiūrėt savęs, bet jiems nusišikt į tai ką aš sakau ir ko prašau..
[/i]

pabūsiu senbezda, bet nemanau kad tėvai visai neteisūs. auskarai veide ne tas pats kas rūbai, šukuosena, ar makiažas. dabar tau gražu, o po penkių metų ar bus? mačiau žmonių, kurie nuo pirsingo yra nukentėję.
o dėl vaikinų auskaruotų, tai mano vyras kažkada pasakė -- visi bernai kartais mušasi. ir tikrai bus "efektinga" gauti į mordą, kai pas tave visur geležių privėrinėta. doh.gif biggrin.gif unsure.gif

p.s. įsisek netikrą auskarą, kurį prie tėvų išsiimsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena niekšė: 08 rugsėjo 2009 - 15:52
Rimtai, yra juk magnetukų į lūpą. Dar gražiau ir ne taip nuvalkiotai atrodo ne burbuliukas, o žiedukas lupoje, o jį galima nešioti ir nepersivėrus lūpos.
Atsakyti
Man irgi visai patinka gotų stilius, arba kai būna, ypatingai Japonijoje, gothic lolita wub.gif labai gražu ir miela thumbup.gif. Geriau negu kokios fyfos blink.gif
Atsakyti
Pazystu toki bica is Kauno raj. toks nesveikas xD naktim grajina prie pc visokius Grid FlatOut girtas kai tapke nuo raudono vyno ir puikiai vaidina blaiva shulej jei ne koks kontrolinis ar pan. vaidenasi jam gyvenime visoki dalykai, nors kai su juo draugauju 5m tai kazkaip tikiu nes kazkoki keisti dalykai dedasi ir mano gyvenime nuo tada kai su juo susipazinau. Karta tai tikrai ne man vienam pasirode jis keistas, sugalvojom varyt i prekybos centra per pertauka tai krc luzau kai jan norfos tmarketo durys neatsidaro ten tipo tos durys reaguoja i siluma judesi ir i gyva forma kur skleidzia toki lauka, o jis krc kai mires biggrin.gif zombis XDDDDD Galiu pasakyt tikiu juo 90 proc nes i jibl visi zmones ziuri kai terorista ;D nuvarom i parduotuve ir mazdaug hronius '' nu cia kas bl per kalavijuociu genties vedlys xDDD" seip klauso tikrai ne black ir ne death shuda ir ne koki supersta emo shit, o nesakysiu nes sake nesakyt wink.gif zodziu trainiojames su jo hebra naktim visur tjp zeba nerelej ten bet kas is juoko truktu wink.gif vieni nuotykiai zjbs bicas, bet jis ne gotas o kazkas ziauriau manau toks tikrai nezemiskas
Atsakyti
^ retorikos fejerverkai lotuliukas.gif
Atsakyti
Ui,nesuprantu ir niekada turbut nesuprasiu siu zmoniu..net siurpas nueina pamacius juos verysad.gif
o ypac liudna kad dailios grazios mergaites pasivercia i tokias baisuokles schmoll.gif
Atsakyti
gasdina mane tie gotai fear.gif
Atsakyti
Nesuprantu gotu schmoll.gif Nei mane jie gasdina nei ka bet.. sunku protu suvokti, kaip zmones taip issidarko.. blink.gif Bernai.. nu tiek to.. i toki neatkreipciau demesio.. bet bent siutas neima i juos beziurint.. o panos.. siaubo filmas.. kuriam gale ten moteriskumas? g.gif Issidarkiusios ir tiek doh.gif
Tikiuosi kai mano dukra bus paaugle bus praejus sita 'mada'..nes nesuprasciau ir kategoriskai neleisciau is saves tyciotis ..
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2010 11 14, 14:15)
Nesuprantu gotu  schmoll.gif  Nei mane jie gasdina nei ka bet.. sunku protu suvokti, kaip zmones taip issidarko..  blink.gif Bernai.. nu tiek to.. i toki neatkreipciau demesio.. bet bent siutas neima i juos beziurint.. o panos.. siaubo filmas.. kuriam gale ten moteriskumas?  g.gif  Issidarkiusios ir tiek  doh.gif
Tikiuosi kai mano dukra bus paaugle bus praejus sita 'mada'..nes nesuprasciau ir kategoriskai neleisciau is saves tyciotis ..

drinks_cheers.gif ir as
Atsakyti