sveikos busimos ir esamos mamytes!gal galite pasidalinti savo patirtim kiek priaugote pirmus 3men?nes as jau pradedu nerimauti man dar nera 2men o as jau priaugau 3kg baisu darosi.gal turite kokiu patarimu kaip maitintis ir ka valgyti?dekoju visoms.

Sveikute,
Nu as per pirmuosius 3 men. praktiskai nieko nepriaugau
O valgiau viska ko noredavau ir nuo ko nepykindavo... tiesa pasakius valgydavau gana daznai, nes vos isalkdavau pradedavo labiau pykinti
Vat dabar tai vos ne po kila kas antra savaite priaugu
Nu as per pirmuosius 3 men. praktiskai nieko nepriaugau

Vat dabar tai vos ne po kila kas antra savaite priaugu

per 4 menesius priaugau 3kg , labai traukiaant saldumynu, ypac pienisko sokolado

O as iki siol dar nei vieno kilogramo nepriaugau

o man 7savaiteles,tai priaugau gal kilograma. bet ir tai neaisku cia ar del nestumo,ar del to,kad ziema atejo

Mums 7 savaites, bet pasunkejau apie 3 kg. Valgau taip kaip ir anksciau, na, gal siek tiek daugiau leidziu sau pasmaguriauti. Paskutines 3 savaites, jauciuosi puikiai, visai nepykina, tik valgyti noriu kaip isprotejusi, bet nevalgau nieko riebaus, renkuosi vaisiu ir darzoves.. Nezinau, labai troskina, gal skysciai kaupiasi, del to ir svoris auga...

QUOTE(tjankauskiene @ 2008 12 12, 09:08)

Mums 7 savaites, bet pasunkejau apie 3 kg. Valgau taip kaip ir anksciau, na, gal siek tiek daugiau leidziu sau pasmaguriauti. Paskutines 3 savaites, jauciuosi puikiai, visai nepykina, tik valgyti noriu kaip isprotejusi, bet nevalgau nieko riebaus, renkuosi vaisiu ir darzoves.. Nezinau, labai troskina, gal skysciai kaupiasi, del to ir svoris auga...

na as taip pat pagalvojau apie skyscius,nors 3d leidau sau daugiau pavalgyt nes vis alkana buvau tai saldainiai,tai riesutai tai dar koks velnias jau net drauge numete replika sako tu cia kokia putlesne pasidariai tiesa jai dar nesakiau kad as

Mums dabar eina 16-ta savaitele, bet svoris liko toks pats- nestumo pradzioje pykino ir labai prastai valgiau, todel svorio numeciau, bet priaugauy ant pilvo, tai kiek buvo, tiek ir liko. Nors is isvaizdos atrodo, kad priaugau svorio, nes pilvukas matosi padidejes, bet nuo ranku ir koju svoris nukrito.
Is pradziu del to nerimavau, bet gydytoja pasake, kad viskas normalu, todel dabar tik laukiu, kada kilogramai dides
Is pradziu del to nerimavau, bet gydytoja pasake, kad viskas normalu, todel dabar tik laukiu, kada kilogramai dides

Uoj merginos.. Ka jus darysit "finiso tiesiojoj"?
O jei rimtai, tai su pirmu nestumu irgi greitai suapvalejau, bet tokia apvali visa laika ir buvau, o su striuke net 28 savaite negalejo pasakyti, kad as nescia
O jau paskutinemis savaitemis, tai laaabai greitai uzaugo svoris, kad nebenorejau lipti ant svarstykliu..
Antras nestumas panasus, labai greitai pasidariau kaip sardele, o dabar jauciuosi geriau, nei per pirma nestuma..
Mano siulymas yra save lepinti, nes maitinant kudiki krutimi labai daug ko teks atsisakyti

O jei rimtai, tai su pirmu nestumu irgi greitai suapvalejau, bet tokia apvali visa laika ir buvau, o su striuke net 28 savaite negalejo pasakyti, kad as nescia

Antras nestumas panasus, labai greitai pasidariau kaip sardele, o dabar jauciuosi geriau, nei per pirma nestuma..
Mano siulymas yra save lepinti, nes maitinant kudiki krutimi labai daug ko teks atsisakyti

Per pirmus 4 menesius svorio nepriaugau ir pilvo nesimate. Paskui per menesi pilvas staiga uzaugo ir priaugau apie 5-6kg
Dabar vel sustojo tiek pilvo, tiek svorio augimas