Per pirmus 4 menesius svorio nepriaugau ir pilvo nesimate. Paskui per menesi pilvas staiga uzaugo ir priaugau apie 5-6kg Dabar vel sustojo tiek pilvo, tiek svorio augimas
Man 12 savaiciu, numeciau 4 kg, bet pilvuka jau turiu . labai bijau, kad veliau neatsirastu milzinisko apetito ir per diena po 5kg nepradeciau priauginet
na jau nuo siandien bandysiu nepersivalgyti nes taip taip pradejau nejausti saiko truputi. as galvoju kad dar psichologiskai yra tas noras valgyti atrodo kad tik ir mastau ka cia suvalgius!
as is viso priaugau 4kg dabar... negaleciau pasakyti, kad ryju saldumynus ar koki trashfood'a... stengiuosi sveikai maitintis, bet valgyti noriu kaip kudikis - kas pora valandu... klausiau savo gydytojos ar cia ne per daug per toki laika tiek svorio... tai ji sake, kad normalu, nes prisideda skysciu ir t.t. tai ir gyvenu ramiai sau toliau nesinervindama
Per 3 menesius numeciau 5 kg, nes ziauriai pykino, vemiau, negalejau valgyti. Gydytoja sako, kad taip buna kartais, kai praeis pykinimas, tie kilogramai grys. Bet visos pazystamos mergos mane vis gasdina, kad tai yra labai blogai, kad reikia priaugti svorio, o man atvirksciau gavosi. Nu bet gyd. sako, kad kol kas nera jokio pavojaus. Pamazu pradejau daugiau valgyti, tikiuosi pasitaisysiu.