Įkraunama...
Įkraunama...

Svoris nėštumo metu pirmus 3 mėn.

QUOTE(makalynė @ 2008 12 13, 17:24)
Per pirmus 4 menesius svorio nepriaugau ir pilvo nesimate. Paskui per menesi pilvas staiga uzaugo ir priaugau apie 5-6kg bigsmile.gif Dabar vel sustojo tiek pilvo, tiek svorio augimas  unsure.gif

Makalyne bigsmile.gif Sveikinu thumbup.gif wub.gif

Soriukas uz offtopic 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2008 12 13, 15:30)
Makalyne bigsmile.gif  Sveikinu  thumbup.gif  wub.gif

Soriukas uz offtopic  4u.gif

Aciu bigsmile.gif Netiketai tu cia mirksiukas.gif
Atsakyti
priauginau viso 25kg, paskutinius 2 men 0kg, o uztat pirmus 3men 10kg doh.gif
Atsakyti
Man 12 savaiciu, numeciau 4 kg, bet pilvuka jau turiu ax.gif . labai bijau, kad veliau neatsirastu milzinisko apetito ir per diena po 5kg nepradeciau priauginet biggrin.gif
Atsakyti
man svoris nukrito,apie 2 kg. kadangi valgyt visiskai nenoriu, stengiuos per prievarta siek tiek valgyt
Atsakyti
na jau nuo siandien bandysiu nepersivalgyti nes taip taip pradejau nejausti saiko truputi. biggrin.gif as galvoju kad dar psichologiskai yra tas noras valgyti atrodo kad tik ir mastau ka cia suvalgius! tongue.gif
Atsakyti
as is viso priaugau 4kg dabar... negaleciau pasakyti, kad ryju saldumynus ar koki trashfood'a... stengiuosi sveikai maitintis, bet valgyti noriu kaip kudikis - kas pora valandu... blush2.gif
klausiau savo gydytojos ar cia ne per daug per toki laika tiek svorio... tai ji sake, kad normalu, nes prisideda skysciu ir t.t.
tai ir gyvenu ramiai sau toliau nesinervindama smile.gif
Atsakyti
As per pirmus 4 men priaugau 5kg ax.gif
Atsakyti
Per 3 menesius numeciau 5 kg, nes ziauriai pykino, vemiau, negalejau valgyti. Gydytoja sako, kad taip buna kartais, kai praeis pykinimas, tie kilogramai grys. Bet visos pazystamos mergos mane vis gasdina, kad tai yra labai blogai, kad reikia priaugti svorio, o man atvirksciau gavosi. Nu bet gyd. sako, kad kol kas nera jokio pavojaus. Pamazu pradejau daugiau valgyti, tikiuosi pasitaisysiu.
Atsakyti
Man 19 savaiciu ir jau turiu priaugus 8 kg ax.gif . kokia pora savaiciu svoris visiskai nekyla tai vis tikiuosi kad taip ir liks smile.gif
Atsakyti
as per pirmus 3 men numeciau 8 kg,bet nei pykino nei vemiau ax.gif o nuo 4 men pradejo svoris po truputi dideti.dabar mums 35 sav ir plius 11kg
Atsakyti
na as nors ir vemiau pirmus tris menesius, bet svoris man augo.. g.gif dabar siek tiek pristojo
Atsakyti