labukas... man jau 13 sav. bet dar nepriaugau ne gramo... aisku pilvukas jau yra, bet pati tai tik sukudau... nes tik pirmos dienos, kai galiu valgyti beveik viska, o taip tai labai pykino visa laika... bet manau, kad tai normalu, ir poto atsiimsiu su kaupu
sveikinu tave nuosirdziai !na kaip ir minejau buvau prisizadejus sau ziuret ka valgau bet to nereikejo daryt nes pradejo pykint tai apetitas sumazejau tai ir nukrito man beveik 2kg
Aciu uz sveikinimus... Tikiuosi, kad viskas bus gerai, nes jauciuosi puikiai, svoris daugiau nekyla, pykinimas isviso nezinau kas per daiktas... Bet 2dieni buvau pas gyd., tai sake, kad tik dziaugtis del to reikia, mate lelius per echoskopa... tikrai du
Su pirmu nėštumu svorio pirmais mėnesiais beveik nepriaugau, o viso priaugau 14 kg. po to per kokius 3 mėnesius numečiau 20 ir vaikščiojau tokia kudena iki antro nėtumo. dabar jau priaugau 5 kg - sveriu tiek kiek iki pirmo nėštumo svėriau.
man dabar 3,5men o MB jau dabar meskiuku vadina piraugau 5kg..nors valgau tiek pat kaip ir iki nestumo...nezinau ar tai kanors itakoja,bet mama ir sese kai laukesi pirmu vaikeliu per nestuma priaugo po 30kg gal ir manes taspats laukia?