Įkraunama...
Įkraunama...

Svoris nėštumo metu pirmus 3 mėn.

labukas...
man jau 13 sav. bet dar nepriaugau ne gramo... ax.gif
aisku pilvukas jau yra, bet pati tai tik sukudau... nestuke.gif
nes tik pirmos dienos, kai galiu valgyti beveik viska, o taip tai labai pykino visa laika...
bet manau, kad tai normalu, ir poto atsiimsiu su kaupu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kroha: 17 gruodžio 2008 - 11:56
Norit, pasakysiu, kodel taip greit priaugau pora kilu ir kodel, man taip greit pilvukas pradeda matytis? Ogi laukiuosi dvieju thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tjankauskiene @ 2008 12 17, 14:08)
Norit, pasakysiu, kodel taip greit priaugau pora kilu ir kodel, man taip greit pilvukas pradeda matytis? Ogi laukiuosi dvieju thumbup.gif  bigsmile.gif

sveikinu tave nuosirdziai thumbup.gif!na kaip ir minejau buvau prisizadejus sau ziuret ka valgau bet to nereikejo daryt nes pradejo pykint tai apetitas sumazejau tai ir nukrito man beveik 2kg 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tjankauskiene @ 2008 12 17, 17:08)
Norit, pasakysiu, kodel taip greit priaugau pora kilu ir kodel, man taip greit pilvukas pradeda matytis? Ogi laukiuosi dvieju thumbup.gif  bigsmile.gif

Oi kaip smagu wub.gif bigsmile.gif labai labai sveikinu thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
Aciu uz sveikinimus... Tikiuosi, kad viskas bus gerai, nes jauciuosi puikiai, svoris daugiau nekyla, pykinimas isviso nezinau kas per daiktas... Bet 2dieni buvau pas gyd., tai sake, kad tik dziaugtis del to reikia, mate lelius per echoskopa... tikrai du biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
o as kol kas nepriaugineju svorio, vis laikosi +-0.5kg cool.gif
Atsakyti
Su pirmu nėštumu svorio pirmais mėnesiais beveik nepriaugau, o viso priaugau 14 kg. po to per kokius 3 mėnesius numečiau 20 ir vaikščiojau tokia kudena iki antro nėtumo. dabar jau priaugau 5 kg - sveriu tiek kiek iki pirmo nėštumo svėriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Idava: 19 gruodžio 2008 - 13:03
na o man kas 5 savaites +3kg.. doh.gif
Atsakyti
na paneles as galvoju uztenka mums cia pergyvent del to svorio galvoju valgysiu kiek noresis. biggrin.gif
Atsakyti
man jau 3 kg, ir dėl to pradėjau labai nerimaut unsure.gif atsirado riebaliukų visur, ant pilvo ant šonų.
Atsakyti
QUOTE(@rita@ @ 2008 12 19, 20:40)
na paneles as galvoju uztenka mums cia pergyvent del to svorio galvoju valgysiu kiek noresis. biggrin.gif

as taip pat nebepergyvenu, valgau ko norisi, nes taip ar taip tas svoris auga biggrin.gif gi cia toks grazus musu gyvenimo laikotarpis, tai neapkraukim nerimais mirksiukas.gif
Atsakyti
man dabar 3,5men o MB jau dabar meskiuku vadina blush2.gif piraugau 5kg..nors valgau tiek pat kaip ir iki nestumo...nezinau ar tai kanors itakoja,bet mama ir sese kai laukesi pirmu vaikeliu per nestuma priaugo po 30kg doh.gif gal ir manes taspats laukia? g.gif doh.gif unsure.gif
Atsakyti