Įkraunama...
Įkraunama...

Svoris nėštumo metu pirmus 3 mėn.

Mums eina 9 savaite - svoris kaip ir tas pats.. 4u.gif
Atsakyti
Aš per pirmuosius 3 mėnesius numečiau 2 kg.... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(marce777 @ 2009 01 27, 09:16)
Neissivaizduoju kaip galima priaugti svorio pirmus 3 menesius juk taip pykina. As per juos numeciau 12 kg.  biggrin.gif Aisku gal priaugsiu du kart tiek, kas cia zino kaip bus.

O pvz manes ne kartelio nebuvo supykine ar blogai pasidare, nesijauciau nestuke.gif nestuke.gif iki tol kol pilvukas pradejo po biski rysketi tai gal todel ir svoris labaiu auga g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Pirmus nėštumus svorio nepriaugau, net nukritęs buvo (labai apetito nebuvo), o dabar jaučiu, kad priaugau - nes apetitas geras, valgyti norisi - tai bus kokie +2 kg
Atsakyti
Pas mane jau +2 kg,bet itariu kad tai nuo to kad staigiai meciau rukyt. ax.gif Vyras sako,kad as jau sukudus atrodau,tai reiskia taip ir yra. lotuliukas.gif
Atsakyti
pas mus 17 savaiciu priaugau apie2kg.bet dabar valgau daug daugiau ir dazniau ir nuo ko auga nestuke.gif negalima atspeti lotuliukas.gif
Atsakyti
kol kas numeciau kokius 2-3 kg, bet apetitas negereja, nors ir nepykina.. ir sokolado absoliuciai nbesinori, nors anksciau jo suvalgydavau nemazai smile.gif
Atsakyti
Na man tai su abiem nestumais pirmi menesiai minusiniai su pirmu -6 kg. su antru -10kg.
Atsakyti
turiu jau + 1,2 kg blush2.gif
Atsakyti
Aš irgi dar nepastorejau, bet ir nesukudau blush2.gif
Kazkaip vemdavau nuo 6 iki 13 sav. rytais. Sleikstulys pastovus buvo unsure.gif
O davar tai nebepikina, bet daug nesuvalgau per viena karta. Is karto pilvas pilnas atrodo. Turbut siek tiek skrandis susitrauke smile.gif
Atsakyti
Per pirmus 3men +2kg blush2.gif ,apetitas ziauriai geras doh.gif
Atsakyti
Pas mane per pirmus 3 men. tai svoris nukrenta -3kg, o po to po truputi pradeda augti.
Atsakyti