Įkraunama...
Įkraunama...

Svoris nėštumo metu pirmus 3 mėn.

Man per pirmus tris menesius nukrito kazkur 4 kg. Bet poto atsigrebiau pilnumoje dabar jau turiu +12.
Atsakyti
tokia situacija,svarstykliu neturiu bet i kelnes senas vos itelpu,matosi kumpiukai jau neblogi,nors dar tik 7savaite doh.gif bet cia turbut del to kad kol nezinojau kad nestuke.gif kazkiek prisiziuredavau su maistu,dabar valgau viska ko tik uzsinoriu,o noriu daaaaug lotuliukas.gif be to cia turbut kiekvienai individualiai,svarbiausia kad leliukai gimtu sveiki 4u.gif
Atsakyti
pirmus menesius svoris smarkiai padidejo,kad net issigandau doh.gif ,po to svorio augimas suletejo ir vel smarkiai padidejo nestumo pabaigoje smile.gif
Atsakyti
Pirmus keturis menesius nieko nepriaugau,nesiojau priesnestuminius rubus.O i gala kaip dejau kg,tai dejau doh.gif doh.gif
Atsakyti
na man kazkaip lygiai po tris kilogamus dasidedavo kas menesi,ar daugiau ar maziau valgydavau unsure.gif Dabar esu 37sav. nescia tai baisoka darosi kai pagalvoju kaip reiks atsistatyti i buvusius kilogramus po gimdymo doh.gif
Atsakyti
Per pirmuosius tris menesius numeciau 4 kg., nes su tualetu ir diena, ir nakti buvom neisskiriami draugai doh.gif o veliau kas menesi priauginejau tiek kiek reikia ir esi priaugus 13 kg. rolleyes.gif ir po kol kas del svorio numetimo galvos nesuku, nes tikiuosi, kad mano organizmas pats susitvarkys ax.gif ax.gif o jei kas, kelias aiskus - papluseti sporto saleje smile.gif
Atsakyti
Pirmus tris mėnesius nukrito kokie 3 kg, nes pykino labai. Dabar jau 23 savaitės, o aš priaugus du kg. Matysim kas bus toliau biggrin.gif
Atsakyti
Pirmus tris menesius svorio nei priaugau, nei numeciau. 22sav.jau turejau +2kg.
Atsakyti
Mums jau 2 menesiai, jauciu kaip koki kilograma kita priaugau doh.gif Daugiau sau leidziu kartais pavalgyt blush2.gif
Atsakyti
4u.gif aš pirmus 3 mėnesiukus priaugau apie 2kg. ir dabar kiekviena mėnesį vis po kilogramą užauga ax.gif
Atsakyti
Šiam momentui +1 kg per 13 savaičių. Bet labai norisi ko nors saldaus blush2.gif
Atsakyti
Kazkur skaiciau, kad geriausia per pirmus 3 menesius numest pora kg. bet specialiai mesti ir dietu laikytis negalima, tik reik ziuret ka valgai . Man paciai tai nelabai kaip sekasi nes parduotuveje tai norisi VISKO doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti