Įkraunama...
Įkraunama...

Svoris nėštumo metu pirmus 3 mėn.

per primus 3 menesius - 2,5 kg.
Dabar 18 savaite ir 1,5 kg sugrizo ax.gif
Atsakyti
Pirmi 3 men. - minus 3 kg, svoris vis dar krinta, nors jau 16 sav.
Atsakyti
QUOTE(Ausencia @ 2009 07 07, 19:58)
va as jau 10 priaugau per 30 savaiciu, o dar 10 paskutiniiu sunkiausiu savaiciu laukia,pirmus menesius skaityk nieko nepriaugau schmoll.gif

Man 28 savaitė eina ir aš +10 kg turiu smile.gif Dar kokia 10 drąsiai prisiauginsiu, jei ir toliau toks apetitas bus smile.gif
Atsakyti
su pirmais dviem pirmus menesius visa svori numeciau, bo valgyt negalejau, augt pradejo 4-5 men. o su trecia pirmais menesiais kokius kelis kilus gal priaugau
Atsakyti
Per pirmus 3 men. numeciau 2 kg. Dabar jau 35 sav., kartu su numestais, priaugau 16 kg.
Atsakyti
mums jau suejo 3 menesiai-13 savaite dabar eina. priaugau 3 kg.
Atsakyti
Gal kuri zinot, - iki kurio laiko yra normalu mesti svori, o nuo kada jia turi pradeti augti?
Atsakyti
Su pirmu nestumu buvo taip...3men nestumas-minus 2kg.O augti pradejo ipusejus 4 menesiui.Kaip dabar nezinau,nes niekas manes nesvere..jau 15sav,o pilvo nesimato visai..
Atsakyti
iki 3 men. svoris pakilo 2 kg, po to gal puse kg nukrito, po to vel priaugo, visumoj siuo metu + 5 kg nestuke.gif
Atsakyti
AS dar naujoke cia bet irgi noriu pasisakyti blush2.gif

Man dar tik 9 savaites ir 5 dienos o jau priaugau 2,5kg. Noreciau paklausti busimuju mamyciu kurios mete rukyti suzinojusios jog laukiasi (tam tarpe ir as meciau ax.gif ) ar galvojate jog priaugate daugiau svorio negu tos mamytes kurios niekada neruke???
Atsakyti
mum 9 savaites, taciau svoris isvis nepakito ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liudnuke123 @ 2009 07 24, 18:22)
AS dar naujoke cia bet irgi noriu pasisakyti  blush2.gif

Man dar tik 9 savaites ir 5 dienos o jau priaugau 2,5kg. Noreciau paklausti busimuju mamyciu kurios mete rukyti suzinojusios jog laukiasi (tam tarpe ir as meciau ax.gif ) ar galvojate jog priaugate daugiau svorio negu tos mamytes kurios niekada neruke???

as manau kad taip nes as ir meciau ir dabar dar tik eina 25 savaite o jau turiu +14kg doh.gif manau jei buciau rukanti tiek tikrai buciau nepriaugus,nes man cigaretes padedavo valdyt apetita(manau daugumai taip)o kai meciau tai atsidare,ir ejo viskas is eiles doh.gif verysad.gif ,dabar stengiuosi mokytis valdyt apetita be cigareciu bet aisku sunkiai sekasi ta apetita suvaldyt doh.gif ,nors nei vienos nesurukiau per nestuma schmoll.gif smile.gif ,bet svajoju kai baigsiu maityt tai jau uztrauksiu dumeli smoke.gif blush2.gif
Atsakyti