Įkraunama...
Įkraunama...

Svoris nėštumo metu pirmus 3 mėn.

vemiau pora kartu,meciau rukyti,daugiau guliu,bet nepriaugau nieko,atvirksciai,nukrito 3-4kg cool.gif valgau kas kelias valandas bet po nedaug,o anksciau valgydavau karta arba du i diena,bet nemazai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Audraaa @ 2009 12 04, 12:46)
Sveikos, būsimos mamytės  smile.gif  Mums daba 22 savaitės ir esam priaugę apie 6 kg. Gal visumoje tai nėra baisiai daug, bet paskutinius 4,5 kg susikrovėm per mėnesį su trupučiu...  ax.gif  Baisu daros kas bus toliau  blink.gif  g.gif

ir man tas pats.... drinks_cheers.gif pirmus 4 men. nepriaugau ne gramo, o va, per 5 men. plius 5kg. dabar 22 savaites, tai per tas dvi dar 1,5kg prisidejo.... Baisu darosi, nes auga ne tik ant pilvuko, bet stipriai suapvalejo klubai, kojos...
Atsakyti
Sveikos!

Noriu paguosti tas, kurios priaugo per pirmuosius menesius, nes as besilaukdama pirmosios mergytes per pirmus 3 men priaugau apie 4 kg. Ir per visa nestuma nemazai priaugau (apie 22 kg), nors siaip is prigimties esu mazo ugio ir smulki. Bet pagimdziusi iskarto numeciau 13 kg, o likusiuosius kg pameciau per sekancius 3 men. Taip kad svorio priaugis pasiskirsto nevienodai, pasak mano gydytojos, organizmas kiekvienos moters individualiai reaguoja i nestuma 4u.gif
Beje, dabar vel laukiuosi maziuko ir per 3 men priaugau vos 1 kg. ax.gif
Taip kad - labai individualu. Siulau neimti i galva ir megautis nestumu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
as tai per pirmus 3 men bumeciau 5kg. nes baisiai vemiau pykino...., bet dabar jau viskas tvarkj smile.gif
Atsakyti
As tai per pirmus men numeciau 4 kg, nors vemiau nedaug, taciau kai istisai pykino, tai nieks i burna nelindo.. Ir per 4 men dar tas svoris neatsistate, db va jau penktas menesiukas prasidejo, tai jau ziurau kyla po bisky kg ax.gif
Atsakyti
...aš per pirmus 3 mėn apie 2 kg priaugau, bet dabar jau pati jaučiu, kad svoris pradeda augti daug greičiau blush2.gif įdomu kiek bus iki finišo???
Atsakyti
Aš per 3 men priaugau apie 2 kg. Dabar jau 5 men ir viso aš priaugau 3,5kg. Tikiuosi per visą neštumą "tilpti" į 10-12 kg. Nes iki neštumo ir taip turėjau problemų su svoriu
Atsakyti
sveikutes..mums dabar 5 savaite dar lyg ir nieko nepriaugau bet jauciuosi tokia ispusta..pas mane ir taip yra didelis antsvoris ir nezinau ka daryt kad tik kuo maziau priaugciau per nestuma

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytaute: 24 sausio 2010 - 01:06
Na, aš irgi per pirmas 12 savaičių pridėjau 2,5 kg. blush2.gif Gavau ausų nuo gydytojo blush2.gif Nors valgiau kaip ir anksčiau g.gif Čia arba skysčiai, arba judėjimo stoka pasireiškė doh.gif O kur judėti, kai lauke tokie šalčiai ... Na, dabar pradėjau 17 savaitę ir turiu plius 5 kg. Šiek tiek pergyvenu, bet tikiuosi tuos kg "išvaikščioti" pagerėjus orui ax.gif
Atsakyti
per pirmus 5 men priaugau 3 kg smile.gif po to per 2 men priaugau 8 kg dabar mums jau 34 sav ir per paskutines 3 sav priaugau tik 500 gr. auga svoris o as del to ir nepergyvenu svarbu kad leliui visko uztektu
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2010 01 24, 12:50)
Na, aš irgi per pirmas 12 savaičių pridėjau  2,5 kg.  blush2.gif Gavau ausų nuo gydytojo blush2.gif  Nors valgiau kaip ir anksčiau  g.gif  Čia arba skysčiai, arba judėjimo stoka pasireiškė doh.gif  O kur judėti, kai lauke tokie šalčiai ... Na, dabar pradėjau 17 savaitę ir turiu plius 5 kg. Šiek tiek pergyvenu, bet tikiuosi tuos kg "išvaikščioti"  pagerėjus orui ax.gif

gavai bart nuo gydytojos, kad per 12 sav. priaugai 2.5 kg. ??????!!!!! g.gif
ar jai viskas gerai su nervais????
tai gi cialabai normalu ir sveika, 2 kg, pamanykit.
turetum gauti per ausi, jeibutum aplamai nepriaugus, o cia kad priaugai, nu juokinga.
as per 12-15 sav. irgi buvau priaugusi kazkur 2.5 kg., tai gydytoja tik peciais patrauke, ne stikejosi, akd jau bus daugiau.
Atsakyti
per pirma nestuma pirmus 2menesius po 1kg priaugau,3,4 menesi po 2kg ir t.t
su antru nestumu pirmi 3menesiai -7kg
Atsakyti