vemiau pora kartu,meciau rukyti,daugiau guliu,bet nepriaugau nieko,atvirksciai,nukrito 3-4kg
valgau kas kelias valandas bet po nedaug,o anksciau valgydavau karta arba du i diena,bet nemazai
QUOTE(Audraaa @ 2009 12 04, 12:46)
Sveikos, būsimos mamytės
Mums daba 22 savaitės ir esam priaugę apie 6 kg. Gal visumoje tai nėra baisiai daug, bet paskutinius 4,5 kg susikrovėm per mėnesį su trupučiu...
Baisu daros kas bus toliau

ir man tas pats....
Sveikos!
Noriu paguosti tas, kurios priaugo per pirmuosius menesius, nes as besilaukdama pirmosios mergytes per pirmus 3 men priaugau apie 4 kg. Ir per visa nestuma nemazai priaugau (apie 22 kg), nors siaip is prigimties esu mazo ugio ir smulki. Bet pagimdziusi iskarto numeciau 13 kg, o likusiuosius kg pameciau per sekancius 3 men. Taip kad svorio priaugis pasiskirsto nevienodai, pasak mano gydytojos, organizmas kiekvienos moters individualiai reaguoja i nestuma
Beje, dabar vel laukiuosi maziuko ir per 3 men priaugau vos 1 kg.
Taip kad - labai individualu. Siulau neimti i galva ir megautis nestumu
Noriu paguosti tas, kurios priaugo per pirmuosius menesius, nes as besilaukdama pirmosios mergytes per pirmus 3 men priaugau apie 4 kg. Ir per visa nestuma nemazai priaugau (apie 22 kg), nors siaip is prigimties esu mazo ugio ir smulki. Bet pagimdziusi iskarto numeciau 13 kg, o likusiuosius kg pameciau per sekancius 3 men. Taip kad svorio priaugis pasiskirsto nevienodai, pasak mano gydytojos, organizmas kiekvienos moters individualiai reaguoja i nestuma
Beje, dabar vel laukiuosi maziuko ir per 3 men priaugau vos 1 kg.
Taip kad - labai individualu. Siulau neimti i galva ir megautis nestumu
Sveikutes,
as tai per pirmus 3 men bumeciau 5kg. nes baisiai vemiau pykino...., bet dabar jau viskas tvarkj
as tai per pirmus 3 men bumeciau 5kg. nes baisiai vemiau pykino...., bet dabar jau viskas tvarkj
As tai per pirmus men numeciau 4 kg, nors vemiau nedaug, taciau kai istisai pykino, tai nieks i burna nelindo.. Ir per 4 men dar tas svoris neatsistate, db va jau penktas menesiukas prasidejo, tai jau ziurau kyla po bisky kg
...aš per pirmus 3 mėn apie 2 kg priaugau, bet dabar jau pati jaučiu, kad svoris pradeda augti daug greičiau
įdomu kiek bus iki finišo???
Aš per 3 men priaugau apie 2 kg. Dabar jau 5 men ir viso aš priaugau 3,5kg. Tikiuosi per visą neštumą "tilpti" į 10-12 kg. Nes iki neštumo ir taip turėjau problemų su svoriu
Na, aš irgi per pirmas 12 savaičių pridėjau 2,5 kg.
Gavau ausų nuo gydytojo
Nors valgiau kaip ir anksčiau
Čia arba skysčiai, arba judėjimo stoka pasireiškė
O kur judėti, kai lauke tokie šalčiai ... Na, dabar pradėjau 17 savaitę ir turiu plius 5 kg. Šiek tiek pergyvenu, bet tikiuosi tuos kg "išvaikščioti" pagerėjus orui
per pirmus 5 men priaugau 3 kg
po to per 2 men priaugau 8 kg dabar mums jau 34 sav ir per paskutines 3 sav priaugau tik 500 gr. auga svoris o as del to ir nepergyvenu svarbu kad leliui visko uztektu
QUOTE(freza80 @ 2010 01 24, 12:50)
Na, aš irgi per pirmas 12 savaičių pridėjau 2,5 kg.
Gavau ausų nuo gydytojo
Nors valgiau kaip ir anksčiau
Čia arba skysčiai, arba judėjimo stoka pasireiškė
O kur judėti, kai lauke tokie šalčiai ... Na, dabar pradėjau 17 savaitę ir turiu plius 5 kg. Šiek tiek pergyvenu, bet tikiuosi tuos kg "išvaikščioti" pagerėjus orui 
gavai bart nuo gydytojos, kad per 12 sav. priaugai 2.5 kg. ??????!!!!!
ar jai viskas gerai su nervais????
tai gi cialabai normalu ir sveika, 2 kg, pamanykit.
turetum gauti per ausi, jeibutum aplamai nepriaugus, o cia kad priaugai, nu juokinga.
as per 12-15 sav. irgi buvau priaugusi kazkur 2.5 kg., tai gydytoja tik peciais patrauke, ne stikejosi, akd jau bus daugiau.
per pirma nestuma pirmus 2menesius po 1kg priaugau,3,4 menesi po 2kg ir t.t
su antru nestumu pirmi 3menesiai -7kg
su antru nestumu pirmi 3menesiai -7kg