Man pirmus tris mėnesius per visus pykinimus buvo kritę gal trys keturi kilogramai, po to iki šešto mėnesio juos atgavau, dabar po truputį jau didėja svoris, apie pora kilogramų priaugau nuo prieš nėštumą buvusio svorio
1kg per 3 men priaugo....
o man iki 12 sav krito svoris -3kg, ir tik dabar sugryžo su +500 gr. Ne pykino, tiesiog nebuvo apetito normalaus, kol hormonai audrinosi ...
as per 19 savaiciu priaugau 3 kg. Valgau ka noriu, bet daznai pavalgyti nera galimybiu, tai valgau gausiai tik 3 kartus per diena. Zinau, kad negerai retai ir daug prisivalgyti, bet tikiuosi nuo to blogiau nebus
per 3 men nepriaugau nieko :ax:bet pilvelis tai jau pasimate
tiesa, nepykino nors toks blogumiukas buvo
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 08 10, 16:10)
o man iki 12 sav krito svoris -3kg, ir tik dabar sugryžo su +500 gr. Ne pykino, tiesiog nebuvo apetito normalaus, kol hormonai audrinosi ... 
man visiškai taip pat
QUOTE(Eglita_L @ 2009 08 17, 12:00)
per 3 men nepriaugau nieko :ax:bet pilvelis tai jau pasimate
tiesa, nepykino nors toks blogumiukas buvo 
man taip pat panasiai
Pas mane dabar 13,5 sav, o svotis krito - 2,5 kg nors valgau viska ir daug. Matyt apykaita pagerejo ar kas te
O pilvukas tai jau matosi
Pati nesuprantu kodel taip si karta . . .
Per pirmu tris mėnesius priaugau du kilogramus. Valgiau viską ko tik norėjosi, o norėjosi labai daug, ypač saldumynų
Kol kas 13 savaiciu -4-5 kg. Bet jau lygtais sustojo, tikriausiai jau prades eiti i pliusa.