As per pirmus tris menesiukus nieko nepriaugau,nors ir nevemiau ir nepykino
Kai buvo lygiai 20sav. priaugom tik 1kg700g
QUOTE(valerija90 @ 2009 08 24, 22:38)
As per pirmus tris menesiukus nieko nepriaugau,nors ir nevemiau ir nepykino
Kai buvo lygiai 20sav. priaugom tik 1kg700g 
Na Jus Valerija ir saunuole!
Eina 9 savaitė ir +5 kg. Visų pirma, manęs nepykina, nevemiu, turiu laabai gerą apetitą ( ne valgu, o jau ėdu
). Antra, jaučiuosi nuolatos mieguista, todėl pavalgau ir, jei tik esu namuose, tiesiai į lovą. Trečia, nenoriu ( nekenčiu šiuo metu) jokio judėjimo. Ketvirta, darbas irgi sėdimas visą dieną. Penkta, mečiau rūkyt, o tai irgi turi įtakos svorio augimui. Ir galiausia, prieš nėštumą laikiausi gan griežtų dietų, tai dabar organizmas atsiims savo.
Tai va, turiu dabar, ką turiu ir tai ne pabaiga.
Tai va, turiu dabar, ką turiu ir tai ne pabaiga.
iki 10-tos savaites ne tik nepriaugau, bat dar ir numeciau koki 1kg. Nors vemiau tik karta, o valgau gerai, manau kad del to kaltas pasikeites virskinimas, labai jau ilgai maistas skrandyje stovi, vakare dar jauciu ka per pietus valgiau, anksciau po keliu valandu nuo pietu jau alkana budavau
Idomu kiek priaugsiu veliau...
Na kolkas jau 17 savaiciu,o tik dabar gal kiek ir papilnejau apie 1 kg,nes pirmomis savaitemis,svoris kaip tik mazejo
Dabar ketvirtas mėn. tai priaugau 5 kg
Šiaip labai daug, be to pirmus mėn. vėmiau numečiau 2 kg, o dabar per paskutinį mėn. va kiek uždėjau
Esu iš tų lieknųjų, bet per nėštumą svoris auga božė tu moj
Su pirmu vaiku +25 kg, dabar baisu kad nebūtų daugiau, nors valgau mažiau nei prieš
bet matyt mažiau judu
Po pirmo
visas svorids iki gramo nukrito greitai, dabar jau neaišu kaip bus
pirmus 4men.vemiau toliau negu maciau,ir svoris nukrito 7kg.
iki 7men. apetito jokio neturejau valdydavau kad reikia,ir stengdavausi pavalgyt iki 6-7val vakaro,nes skrandis labai ilgai virskindavo,bet veliau viskas apsiverte ir pradejo augti kilogramai dabar esu priaugus kazkur 15kg beliko kelios savaites iki gimdymo tai neaisku kiek dar dasides.
iki 7men. apetito jokio neturejau valdydavau kad reikia,ir stengdavausi pavalgyt iki 6-7val vakaro,nes skrandis labai ilgai virskindavo,bet veliau viskas apsiverte ir pradejo augti kilogramai dabar esu priaugus kazkur 15kg beliko kelios savaites iki gimdymo tai neaisku kiek dar dasides.
Man 11 savaiciu,kol kas savo saskaitoj turiu -2kg
saunu, kad kai kurioms taip gerai sekasi laikyti svori, mums 12 savaiciu, priaugau apie 1 kg, bet mane jaudian ne tas;
vakar bandziau matuotis savo ismatavimus: klubai isliko tie patys 86 cm; krutine nuo 86 padidejo iki 90 cm; o va su pilvu ir liemeniu kazkokia katastrofa;
liemuo buvo 66 cm; o dabar 76 cm; cia normalu?
as jau jokiu kelniu negaliu uzsekti, net strikes ir svarku sagas reikia persiuvineti;
kaip su jusu ismatavimais? ar jie taip drastiskai pakito per 3 menesius?
vakar bandziau matuotis savo ismatavimus: klubai isliko tie patys 86 cm; krutine nuo 86 padidejo iki 90 cm; o va su pilvu ir liemeniu kazkokia katastrofa;
as jau jokiu kelniu negaliu uzsekti, net strikes ir svarku sagas reikia persiuvineti;
Sveikos, būsimos mamytės
Mums daba 22 savaitės ir esam priaugę apie 6 kg. Gal visumoje tai nėra baisiai daug, bet paskutinius 4,5 kg susikrovėm per mėnesį su trupučiu...
Baisu daros kas bus toliau
QUOTE(astulka1 @ 2009 11 27, 11:21)
saunu, kad kai kurioms taip gerai sekasi laikyti svori, mums 12 savaiciu, priaugau apie 1 kg, bet mane jaudian ne tas;
Oi , nu prajuokinai
Man beveik 13 sav. kol kas nei numečiau, nei priaugau nei 1 kg. Bet iš tikrųjų ir stengiuosi nevalgyti kas papuola po ranka,o maitintis sveikiau..nors saldainiams vis tiek neatsispiriu
su pirmu vaikučiu pagimdžius buvo likę tik 3 kg.Labai norėčiau,kad ir su antru nepriaugčiau daugiau.