Įkraunama...
Įkraunama...

Svoris nėštumo metu pirmus 3 mėn.

Sveikutes. O man atrodo nereikia mums jaudintis kiek svorio per kiek laiko priaugom. Juk ir be to turim apie ka galvot nestuke.gif Nors gal paprasta man kalbet - dabar mums beveik 6 men., o sveriu as siek tiek maziau, nei sveriau pries nestuma. T.y. nestumo pradzioj del labai prasto apetito numeciau gal 8 kg, kuriu dar nespejom priaugti atgal g.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Mes iki šiol priaugome apie 2,5 kg nestuke.gif
Papildyta:
Idomu kiek priaugsiu per likusį laiką ax.gif
Atsakyti
AS iki 3men numeciau 4kg, nuo ketvirto svoris pradejo augti mirksiukas.gif
Atsakyti
as iki 3men nieko nepriaugau ir pergyvenau, kad gal kazkas negerai, o dabar (6.5men) nervuojuosi del +12kg doh.gif
Atsakyti
QUOTE(@milla@ @ 2008 12 24, 17:12)
as iki 3men nieko nepriaugau ir pergyvenau, kad gal kazkas negerai, o dabar (6.5men) nervuojuosi del +12kg doh.gif

man tai dar net tiek laiko nera, o jau +15kg doh.gif
Atsakyti
As dar laikausi ties +- 1kg (15 sav.). Pradzioj maitinausi tik mandarinais ir slyvom, tai kelis kg pameciau. Dabar tai taip svyruoja, matyt starta paimt bando :/
Na bet ir tai savim patenkinta. Nes su pirma priaugau baisiai - beveik 30 kg. Nors nesu is liesiuju gimines, ale ko gero, itakos turejo ir tai, kad tuo metu pradejau valgyt, o buvau ipratus gyvent is sokoladuko per diena ir dar ko nors naktipieciams smile.gif .
Dabar valgau kaip leliukas - kas pora valandu. Itikejau, kad taip sveikiau, perskaicius, kad organizmas tada neskelbia bado pavojaus smile.gif
A, dar gydytoja sake, kad vitaminai didina apetita, ir man ju liepe kol kas negert thumbup.gif
Tai gal pavyks nepriaugt per daug. g.gif Nes as nepataisoma smalize tongue.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wowerike: 26 gruodžio 2008 - 13:20
Ziuriu cia visai beveik nera tokiu kaip as.Man 18 sav ir JAU priaugau 6,5 kg. doh.gif.Sveikinu visas su praejusiom sventem!!!!
Atsakyti
as po svenciu turiu +1 kg bigsmile.gif
Atsakyti
O mano svoris svyruoja +-1 kg. O taip jau norėtusi kad greičiau pilvukas pasimatytų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaksytė @ 2009 01 05, 23:13)
O mano svoris svyruoja +-1 kg. O taip jau norėtusi kad greičiau pilvukas pasimatytų  blush2.gif

o kiek tavo pilvinukui jau laiko? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sime* @ 2009 01 05, 16:42)
Ziuriu cia visai beveik nera tokiu kaip as.Man 18 sav ir JAU priaugau 6,5 kg. doh.gif.Sveikinu visas su praejusiom sventem!!!!

yra yra, tiksliau buvo mirksiukas.gif man per 20 sav priaugo 8 kg blush2.gif
Atsakyti
man dabra 18 sav., ir priaugau 2,5 kg isviso .gavau nuo gines velniu kad per dauig svorio priaugau, sako maziau valgyti reikia g.gif
Atsakyti